Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Az önmegvalósítás gátjainak oldása dór erőkkel

Az önmegvalósítás, vagy talán helyesebben fogalmazva az Önmegvalósítás az isteni Énünk terveinek a valóra váltását foglalja magában. Mivel kicsi énünk, vagyis az egónk önzősége és önteltsége miatt folyamatosan szűklátókörűségben szenved, lépten-nyomon akadályoztatja lelkünk önmegvalósító élettervét. Ezen a helyzeten hivatott könnyíteni ez a dór szertartás.

Házasság és válás az ókori Egyiptomban: más, mint manapság, de nem komplikált

Az ókori egyiptomiaknak nem voltak speciális feltételeik, amelyek a házasság és a válás jelentését és célját írták volna le. Az ókori egyiptomi szövegek szerint azt mondhatjuk, hogy egy háztartás létrehozását házasságnak tekintették.

A lenyűgöző Geghard-monostor: sziklába vájt titkos barlangok, folyosók és szerzetescellák százai

Geghard története a kereszténység előtti időkre nyúlik vissza. Olyan hagyományokig, amelyek olyan ősi időkre vonatkoznak, amikor az örményeket a perzsák és a zoroasztriánus vallás befolyásolta.

A műemléket először Ayrivankként ismertük meg és a 13. század után vált csak Geghard név alatt ismertté, ami örményül lándzsát vagy dárdát jelent,

Hogyan változtatta meg a Konstantin római császár különös álma a történelmet

Az ókori emberek gyakran a jövőről szóló előjeleknek tekintették az álmaikat, s ez a hiedelem továbbra is megtalálható a modern társadalmunkban. Manapság sokan meg vannak arról győződve, hogy néhány álmuk meghatározhatja a sorsot, s terjedőben vannak a prekognitív álmok.

Ízisz negatív beidegződéseket oldó szere

A Napvallás számára kiemelten fontos az emberi tudatosság fejlődése, aminek egyik kritériuma a belső egyensúly megteremtése. Ezen keresztül bárki könnyedén lemérheti magán, hol is tart a spirituális fejlődésben.

Inca Llajta: A leghatalmasabb és a leglenyűgözőbb inka komplexum Bolíviában

A kecsua nyelven az „Inka Városa” jelentésű Inka Llajtát tartják a legnagyobb és a legimpozánsabb inka katonai komplexumnak, amely a hatalmas Inka Birodalom legkeletibb erődítményeként szolgált. Az erőd stratégiai szempontból a 2900-3200 méterrel a tengerszint fölé magasodó hegyláncon került elhelyezésre.

Az ősi és rejtélyes Falicon-i piramis homályba burkolódzó történelme

A Falicon-i piramisként ismert különös műemlék Falicon városának közelében egy vidéki környezetben fekszik Nizza közelében a francia Riviérán. Ez Európa piramisainak egyike.