Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Életminőségjavítás: Az erdei szamóca

Az erdei szamócát hívják még földi epernek vagy csak simán szamócának is. Ez egy Magyarországon is őshonos növény, de megtalálható Európa és Ázsia szerte. Rendkívül ízletes csemegének számít, emiatt sokunk kedvence, ugyanakkor gyógyhatásai miatt a népi gyógyászatban is megállja a helyét.

A tudósok felfedezték, hogy fáknak van „szívverésük”

Úgy tűnik, hogy minden nap egyre több információ tárul fel a fákkal kapcsolatban és sok titok rejlik bennük. Tudjuk, hogy élnek, de úgy tűnik, hogy még inkább élnek, mint ahogyan eddig gondoltuk. A fák kapcsolatban állnak egymással a föld alatt. Azzal is tisztában vagyunk, hogy a fák kommunikálnak egymással,

Hogyan hatnak a kozmikus változások a fizikai testünkre?

Mindannyian kapcsolatban állunk a kozmosszal, mi vagyunk a Világegyetem, amely emberként kifejezi önmagát. Ez azt jelenti, hogy amikor váltások és változások mennek végbe az égbolton, nagyon is megérezhetjük azokat.

A rossz szokások idegtudománya – Miért nem az akaraterőről szól?

Miért esik annyira nehezünkre feladni a rossz szokásainkat? Mi van, ha a „Csak mondj nemet!” szlogen ellenünk dolgozik? Amennyiben pusztán az akaraterő lenne a válasz a rossz szokásaink felszámolására, akkor nem lennénk drogfüggők. Amikor elveszítjük az önkontrollunkat, akkor valamilyen folyamat megy végbe az agyunkban, ámde minden remény azért nem veszett oda.

Életminőségjavítás: A mezei kakukkfű

Többféle kakukkfű is létezik, ezúttal a mezei kakukkfűvel vagy más néven vadkakukkfűvel, vadcsomborral, balzsamfűvel, timiánnal, tömjénfűvel fogok foglalkozni.

Ízisz oltalmának szere (csak nőknek)

  1. májusától egy újabb szerrel, avagy rituáléval bővül a napvallás szertartásrendje. Erről szeretnék néhány gondolatot megosztani elsősorban a hölgyekkel, minthogy ez egy kifejezetten a szebbik nem számára elérhető szertartás.

Egy újabb asztronauta hozta nyilvánosságra gondolatait az idegen látogatásokról és az emberiség eredetéről

Egyre több és több olyan űrhajós és tudós lép a nyilvánosság elé, aki megosztja arra vonatkozó tudomását és hitét, hogy bolygónkat régen és ma is rendszeresen látogatták/látogatják az idegenek. Elegendő ehelyütt utalnom dr. Edgar Mitchellre vagy Gordon Cooperre, akik félreérthetetlen módon erősítették meg ezeket a sokak számára még csupán feltevéseknek vagy véleményeknek számító tényeket.

15 szemfelnyitó idézet Eckhart Tolle-től

Korunk egyik legbefolyásosabb spirituális tanára Eckhart Tolle. Számos könyv szerzője, továbbá hihetetlenül bölcs meglátásai vannak mind a valóság természetét, mind a valóságban elfoglalt helyünket illetően. De a legjobb, ha mindenki maga vonja le a saját következtetéseit Tolle gondolataiból. Az alábbi gondolatokon érdemes sokat meditálni vagy legalább eltöprengeni.