Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Aszketizmus vallásokon át: Sok ember gyakorolja a világvallásokban

Az aszketizmus a világi örömöktől való önként vállalt tartózkodás által jellemezhető életforma. Gyakran kapcsolódik a valláshoz és a spiritualitáshoz, s gyakorlói általában szellemi célokat tűznek ki maguk elé. Ezt az életformát bizonyos fokig a különféle nagy világvallások hívei is követik, így például a buddhizmus, a hinduizmus, a kereszténység és az iszlám hívei.

Elképesztő tények az ókori egyiptomi civilizációról

Az ókori egyiptomi civilizáció hemzseg a vaskalapos történelemtől. Az ókori Egyiptomot több millió ember a Földön valaha létező egyik leglenyűgözőbb kultúraként tartja számon. De róla nem csupán ez mondható el, hanem majdnem mindenki elismeri, hogy az egyik legrejtélyesebb kultúra volt bolygónk múltjában.

Galileo Galilei elveszettnek hitt levele feltárja, hogy a bolondját járatta az inkvizícióval és függetlenné tette a tudományt a vallástól

A régóta elveszettnek hitt hétoldalas levelet Galileo Galilei írta egyik barátjának 1613. december 21-én. G. G. monogramokkal írta alá. Ez a fontos történelmi dokumentum nyújtja az egyházi hatóságokkal folytatott tudományos csatározásának a legfajsúlyosabb bizonyítékát.

A magyarság fényterének megnyitása

Minden embernek van aurája, ami egy terebélyes energiamező bennünk és körülöttünk. Ennek a fényruhának számos misztikus funkciója van, amiről sem a könyvek, sem a téma szakértői nem igazán tesznek említést. Most egy ilyenről lesz szó.

Göbekli Tepe archeoasztronómiája és Ozirisz második hegye

Világszerte komoly problémát jelent az egyes helyek elnevezése, különösen a templomoké. Egy név kegyelettel őrzi azt a célt, amire a hely rendeltetett, illetve tükrözi a történetére vonatkozó igazságot. Így Göbekli Tepe valódi nevének értelmezése a legkiválóbb kulcs arra nézve, hogy egy elfeledett korszak emberei miért építettek egy műemléket,

A madarak mint spirituális hírnökök

Gyerekkoromban azt hittem, hogy Isten egy mindenható ember, aki az égben lakik, és megítél bennünket, hogy jók voltunk-e, vagy rosszak.

„Tömeges gyógyszerezésnek” minősítette a vízben található fluoridot az Új-Zélandi Legfelső Bíróság

A víz fluorizálása, vagyis a fluorid hozzáadása a vízhez évtizedek óta viták tárgyát képezi. Most végre az Új-Zélandi Legfelső Bíróság úgy döntött, hogy a vízhez adagolt fluorid olyan, mintha nemkívánatos gyógyszert adnánk a nyilvános vízellátáshoz. (high court in New Zealand )

Téli Spirituális Tábor – Önvalónk megismerése és felkészülés a Merkúr évére (2019-re)

A magyar lélek számára igazi csodákat rejt a Bükk-hegység, azon belül is a festőien szépséges Szalajka-völgy, melyet a következő táborunk színhelyéül választottunk.

A 12:12 és a Merkaba-mező

Hajlamos vagyok meglehetősen gyakran meglátni bizonyos számmintákat, mint például a 11:11, 4:44 és így tovább. De az utóbbi időben elkezdtem a 12:12-t látni, ami határozottan új volt számomra, ezért felkeltette a figyelmemet.