Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A testünk ezerszer gyengébb intenzitású fényt bocsát ki, mint amit a szemünk érzékelni képes

A gyógyítás hagyományos ázsiai formái azon alapszanak, hogy az emberi testet belülről energia tölti ki, illetve kívülről energia veszi körbe. E koncepcióból kiindulva a japán tudósok mélyebbre ástak azoknak az energiáknak a kutatásában, amelyek az emberi testet mozgatják. Felfedezéseik megdöbbentők voltak.

Verne Gyula, aki korát megelőzve jósolta meg a jövőt

Verne Gyulát (1828-1905) ma széles körben a tudományos-fantasztikus irodalom atyjának tartják. Ahelyett, hogy ügyvéd apja nyomdokait követte volna, Verne nagy érdeklődést tanúsított az irodalom iránt, és a könyvek iránt érzett szenvedélye vezetett az írói karrierjéhez.

Tudatosságfejlesztő szer Ízisz erejével

Mindegy, ki hova születik erre a Földre, egész életén át fejlesztheti a személyiségét és tökéletesítheti önmagát. Ehhez járul hozzá a napvallás következő rítusa.

Az asztrolábium – Az ősi világ egy gyönyörű, rejtélyes és különleges számítógépe

Nem tévedünk, ha azt mondjuk, hogy az asztrolábium vagy más néven csillagóra a múlttal és a jövővel foglalkozó eszköz, ami nem csupán gyönyörű, hanem egy rendkívül kifinomult asztronómiai komputer is, amit egy adott földrajzi helyről nézve az időnek, valamint a Nap és az égi objektumok helyzetének a meghatározására használtak egykoron és használhatunk ma is.

20 érdekesség Ehnaton fáraóról

Egyiptom legvitatottabb fáraója, vallási forradalmára, Tutankhamon atyja, Nofertiti férje és még sok mindenki más is volt egy személyben Ehnaton. Ismerkedjünk meg néhány érdekességgel vele kapcsolatban.

Hüperborea: Atlantisz riválisa és az istenek lakhelye

Az őstörténet-kutatók körében teljesen egyértelmű és igazolt, hogy a hihetetlennek tűnő műveltségekről szóló mítoszok, legendák és regék egy része igazságalappal rendelkezik. Ennélfogva a mai hivatalos történelmi kronológia felülvizsgálatra szorul.

Ízisz áldása

Ez a szertartás Ízisz vagy óegyiptomi szóhasználattal élve Iszet erőit közvetíti egy spirituális kapun, az Élet Virága szimbólumán keresztül. Iszet erői közvetlenül az isteni alkotórészünket, a lelkünket szólítja meg, amely a Teremtőből származó örök részünk, s amelynek köszönhetően leszülettünk a Földre.

Miért áll egymással közeli kapcsolatban az összeesküvéselmélet és a spiritualitás

Ön úgy gondolja, hogy nem igazán spirituális dolog a világot irányító elitről vagy titkos szövetségről beszélni? Őrült és negatív dolog az igazságot keresni egy ilyen romlott világ kulisszái mögött? Mi van, akkor ha negatív címkével ellátni az összeesküvés-elméleteket az egyik legnagyobb kerülőút, amit csak tehetünk.