Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A magyarság fényterének megnyitása

Minden embernek van aurája, ami egy terebélyes energiamező bennünk és körülöttünk. Ennek a fényruhának számos misztikus funkciója van, amiről sem a könyvek, sem a téma szakértői nem igazán tesznek említést. Most egy ilyenről lesz szó.

Göbekli Tepe archeoasztronómiája és Ozirisz második hegye

Világszerte komoly problémát jelent az egyes helyek elnevezése, különösen a templomoké. Egy név kegyelettel őrzi azt a célt, amire a hely rendeltetett, illetve tükrözi a történetére vonatkozó igazságot. Így Göbekli Tepe valódi nevének értelmezése a legkiválóbb kulcs arra nézve, hogy egy elfeledett korszak emberei miért építettek egy műemléket,

A madarak mint spirituális hírnökök

Gyerekkoromban azt hittem, hogy Isten egy mindenható ember, aki az égben lakik, és megítél bennünket, hogy jók voltunk-e, vagy rosszak.

„Tömeges gyógyszerezésnek” minősítette a vízben található fluoridot az Új-Zélandi Legfelső Bíróság

A víz fluorizálása, vagyis a fluorid hozzáadása a vízhez évtizedek óta viták tárgyát képezi. Most végre az Új-Zélandi Legfelső Bíróság úgy döntött, hogy a vízhez adagolt fluorid olyan, mintha nemkívánatos gyógyszert adnánk a nyilvános vízellátáshoz. (high court in New Zealand )

Téli Spirituális Tábor – Önvalónk megismerése és felkészülés a Merkúr évére (2019-re)

A magyar lélek számára igazi csodákat rejt a Bükk-hegység, azon belül is a festőien szépséges Szalajka-völgy, melyet a következő táborunk színhelyéül választottunk.

A 12:12 és a Merkaba-mező

Hajlamos vagyok meglehetősen gyakran meglátni bizonyos számmintákat, mint például a 11:11, 4:44 és így tovább. De az utóbbi időben elkezdtem a 12:12-t látni, ami határozottan új volt számomra, ezért felkeltette a figyelmemet.

Királyi Rítus: Figyeld meg, mennyire büszkék a szabadkőművesek a befolyásukra!

A londoni Királyi Rítusról szóló videó magas rangú szabadkőműveseket mutat, amint a társadalom minden szférájára kiterjedő hatalmas befolyásukkal kérkednek… egy rendkívül jelképes díszletben.