Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

10 ősi lelet, amely azt sugallja, hogy az ősi idegenek már meglátogattak minket

„Az univerzum egy elég nagy hely. Ha csak mi volnánk benne, az őrült helypocsékolás lenne.” – írta Carl Sagan a Contact című regényében.

 

Annak fényében nyer megerősítést és hitelességet ez a megállapítás, hogy a jelenlegi tudományos paradigmánk szerint több milliárd csillag és több billió bolygó alkotja azt a világegyetemet, amelyben állítólag csak a Föld nevű planétán létezik értelmes élet.

 

A materialista tudomány is eljutott odáig az elmúlt években, hogy már nem zárja ki, hogy a Holdon, illetve a Mars és a Szaturnusz holdjain lehet élet.

 

A 16. századi nagy kopernikuszi fordulat után nem sokkal Giordano Bruno vetette fel, hogy mi van akkor, ha az éjszakai égbolton látható megannyi csillag nem más, mint a miénkhez hasonló sok más nap, amelyeket a saját idegen világuk vesz körbe.

 

Ő komolyan elgondolkodott azon, hogy léteznek-e idegen életformák ezeken a távoli exobolygókon.

Tekintve, hogy olasz domonkosrendi szerzetes, matematikus, költő és filozófus volt, ez nem volt kis teljesítmény.

 

„A világűrben számtalan konstelláció, nap és bolygó található, mi viszont csak a napokat látjuk, mivel azok sugároznak fényt, a bolygók így láthatatlanok maradnak, mivel túl kicsik és sötétek. Ugyanakkor számtalan föld keringhet a saját napja körül…” Giordano Bruno, Despre infinit univers si lumi.

 

Bruno úgy vélte, hogy elképzelhető az univerzum végtelen mivolta és hogy nincs égitest a középpontjában!

 

Brunot az ilyen jellegű gondolataiért eretnekség vádjával bűnösnek találták és a római Campo de Fiori téren 1600-ban máglyára küldték.

 

 

„Az ősök megfigyelték és mi is megfigyeltük, hogy olykor dolgok hullanak az égből vagy bizonyos dolgok elhagyják a Földet, akármi legyen is a közelben…”

 

Ha visszább tekerjük az idő kerekét, akkor több ezer évvel ezelőtt olyan kultúrákat találunk, mint amilyen a maja vagy az egyiptomi civilizáció volt.

Az ősi amerikai, ázsiai és afrikai műveltségek élen jártak a matematikában, a csillagászatban, az orvostudományban vagy az építészetben.

 

Fejlettségi szintjük több tekintetben is vetekszik iparosodott korszakunk vívmányaival. Hadd utaljak itt csupán az egyiptomiak által kifaragott, elszállított és felemelt 50 vagy 100 tonnás kőtömbökre.

 

Hogyan vitték véghez ezeket az elképesztő tetteket? Valamilyen számunkra egyelőre ismeretlen technológiával? Nyers erővel? Magasabb rendű segítséggel? Esetleg ősi idegenek befolyásolták akkortájt egyik-másik civilizációt?

 

A történelmi emlékeknek köszönhetően azért képet alkothatunk arról, hogy milyen fejlett építészettel és részben megfejtett írásrendszerekkel bírtak, milyen elgondolkodtató művészeti ábrázolásokkal éltek több ezer éves elődeink.

 

Miután tüzetesen megvizsgáltuk az alábbi és a hozzájuk hasonló tárgyi leleteket, talán jobban megbarátkozunk az ősi asztronautáról szóló elméletekkel, amelyek röviden így foglalhatók össze: valaha a világűrből érkezett lények kapcsolatba léptek a Föld bizonyos kultúráival és különleges tudást osztottak meg velük. Őseink eme ismeretek nyomán voltak képesek létrehozni a ma is csodálatra méltó kulturális és technikai vívmányaikat.

 

Az istenek kézitárskája. Világszerte számos kultúrában visszaköszönő elem.

 

Űrruhára emlékeztető humanoid az i.sz. 600-900. közötti időszakból.

 

La Ventaból (Tabasco) származó olmék emlék, amelyen egy férfi egy kézitáskát tart a kezében. Image Credit: Flickr Xuan Che

 

A Guatemalában található El-Baul sztélé.

 

A Mexikóban talált Mytery Estela Image Credit

 

Pakal király szarkofágja. Az egyik legtöbbet emlegetett bizonyíték, amikor az ősi idegenek elmélet szóba kerül.

 

Vajon ez egy asztronauta?

 

Ősi idegen Egyiptomban?

 

Ez egy ősi asztronauta volna? Image Credit: Tumblr

 

Íme, a bizonyítékok. Nincs más dolgunk, mint megfejteni azokat.

 

A cikk alapjául szolgált forrás: https://ancient-code.com/10-ancient-artifacts-hint-may-visited-ancient-astronauts/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..