Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

12 hathatós módszer a rejtett dimenziók és az alternatív valóságok eléréséért

Egész életünk a rohanásból áll. Vágyainkat és beteljesületlen álmaikat hajszoljuk. Vonz bennünket a pénz, a hatalom, a tekintély, valamint egy hatékony és boldog élet. Ambícióktól hajtva egész életünk során különféle célokat űzünk. Egyfolytában valami után ácsingózunk, minduntalan el akarunk érni valamit. Ezt a nyughatatlan hajszát a félelem irányítja, ami miatt nem olyanok vagyunk, mint lenni szeretnénk. Soha sem vagyunk elégedettek, mindig valami mást akarunk. Következésképpen elveszítjük az élet mélyebb dimenzióinak megragadására irányuló lehetőséget. A mélyebben fekvő dimenziók jelen vannak az életünkben, ám elveszítettük a velük való kapcsolatunkat az Éberség hiánya miatt. Így felvetődik a kérdés: hogyan léphetünk be életünk mélyebb dimenzióiba?

 

1.1

 

Következzék 12 hathatós módszer a rejtett dimenziók és az alternatív valóságok eléréséért:

 

1.kulcs: Örökkévaló lények vagyunk, akik elvesztek az elkülönülés világában, s most reménytelenül keresik önmagukat.

 

2.kulcs: Amíg az elménk gondolatokkal van tele, addig sohasem találjuk meg az Igazságot, mivel az csakis Szívünk csendes terében nyilatkozik meg.

 

3.kulcs: Lépj túl elméd munkamódszereinek elemezgetésén és osztályozásán! Engedd, hogy a benned rejlő valódi én gazdagsága kibontakozhasson.

 

4.kulcs: Ha az elméd csendes és békés, nincs benne félelem, irigység vagy szomorúság, s az életáramlat előre viszi, melynek se kezdete, se vége nincs.

 

5.kulcs: A benned és körülötted található Élet áramlását csakis az éber tudatosság állapotában élheted át.

 

6.kulcs: Ébredj fel abból a kábulatból, hogy gondolataiddal és érzéseiddel azonosítod magadat. Ezután a tudatod mozdulatlan terében az őrült és örökösen változó világ egy csodálatos játékká fog szelídülni.

 

1.2

 

7.kulcs: Éberségünk az eredeti létmódunk, vagyis az Egység felé nyíló ajtó.

 

8.kulcs: Az Éberség nem más, mint az a lángoló tűz, amely felemészti a körülöttünk tomboló elszigeteltség világát.

 

9.kulcs: Vigyázat! Az éber tudatosság veszélyes, mivel egy pillanat alatt képes lerombolni a spirituális fejlődés álmait.

 

10.kulcs: A tudatos éberség első ajándékát akkor kapjuk meg, amikor felfedezzük, hogy saját magunk helyett a feltételekhez kötött elménk mélyen beágyazódó programjai élik az életünket.

 

11.kulcs: Ha saját magunkon kívül keressük a boldogságot, akkor illékony megelégedettséget élhetünk át. A boldogság magának a Létezésnek az öröme, a tudatos jelenlété.

 

12.kulcs: Saját benső lényünk legvonzóbb virága a hála.

 

Ha felkeltette érdeklődésedet ez a fajta szemlélet és hasonló mentalitású emberekkel szeretnél együtt fejlődni lelki és szellemi értelemben, akkor figyelmedbe ajánlom az Önfejlesztő Műhelyünket.

 

Önfejlesztő műhely kicsi

 

A Napvallás következő Önfejlesztő Műhelyét április 9-én tartjuk.

A részletekről az alábbi címen egyeztethetsz: marisziklas@invitel.hu

 

Forrás: http://www.theeventchronicle.com/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..