Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

16 összeesküvés-elmélet, amelyről kiderült, hogy igaz

Ön egy konspiráció teoretikus (összeesküvés kiagyaló)? Ha nem, talán kellene. Igen, bizonyára sok olyan összeesküvés-elmélet született már az évek során, amelyekről kiderült, hogy nem pontosak. Mindamellett az igazság az, hogy számos igen neves összeesküvés-elméletről kiderült már, hogy voltaképpen igaz. Ezért a következő alkalommal, amikor összefut néhány „alufólia fejfedőt viselő elmebajossal”, akkor érdemes valóban végighallgatni, hogy mit is akarnak mondani. Lehet, hogy ők tudnak valamit, amit Ön nem. Sőt, egy nemrégiben készült tanulmány úgy találta, hogy az összeesküvés-elméletek hívei voltaképpen józanabbak, mint az átlaglakosság.

 

Így a következő alkalommal, amikor kísértést érez, hogy elutasítson valakit azért, mert ő összeesküvés-elmélet hívő, akkor ne felejtse el, hogy lehetséges, hogy éppen Ön az őrült.

Most 16 olyan összeesküvés-elmélet következik, amelyekről kiderült, hogy megállják a helyüket.

 

http://www.secretsofthefed.com/

 

 1. 1. „Rák vírust tettek az oltóanyagainkba”

 

Amikor először hallottam erről, nem hittem el. És persze nem minden vakcinában van rák-vírus. Mindazonáltal több tízmillió amerikai kapott olyan oltóanyagot, amelyben rák-vírus volt, és jelenleg úgy tudom, hogy még a CDC is beismerte, hogy ez igaz…

 

A CDC gyorsan eltávolított egy oldalt a honlapjáról, ami itt van elrejtve (ezt az oldalt törölték- Megj. a fordítótól.), melyben beismeri, hogy több mint 98 millió amerikai kapott egy vagy több polio-vakcina adagot nyolc éves perióduson belül, miközben a vakcina rákot okozó SV40-es névre keresztelt polio-vírussal volt szennyezett. Úgy becsülték, hogy 10-30 millió amerikai kaphatott SV40-nel fertőzött vakcina adagot.

Az SV40 egy rövidítése a Simian vacuolating virus 40”-nek vagy a „Simian virus 40”-nek. A poliomavírus a majmokban és az emberekben egyaránt megtalálható. Más poliomavírushoz hasonlóan, az SV40-es egy DNS vírus, amelyről megállapították, hogy daganatot és rákot okoz.

 

 1. 2. „Az ATM gépek egy napon arcfelismerő technológiát fognak használni”

 

A Daily Mail szerint kifejlesztés alatt áll az ATM-k új generációja, amely a legmodernebb arcfelismerő technológiát fogja használni.

 

Az ormótlan és lassú, esetlen gombokkal és picike, alig látható képernyővel rendelkező pénz automaták hamarosan a múlté lehetnek az újgenerációs ATM-k sorozatának köszönhetően.

 

A Diebold nevű, Ohio-központú biztonsági cég létrehozott egy érintőképernyős pénz automatát, amely úgy működik, mint egy tablet számítógép, arcfelismerőt használ és QR kódokat arra, hogy beazonosítsa és hitelesítse a felhasználókat, valamint beépített biztonsági kamerákkal rendelkezik.

 

 1. 3. „Az USA kormánya és a Monsanto szövetkezik a genetikailag módosított élelmiszerek ellenzőivel szemben”

 

A fennálló hatalmi rendszer nem kedveli azokat, akik megpróbálnak fellépni a genetikailag módosított élelmiszerek módszerével szemben.

 

A következő egy friss Activist Post cikk.

Az új sokkoló vizsgálati jelentés, mely a legnagyobb német napilapban jelent meg, azt állítja, hogy a Monsanto, az Egyesült Államok hadserege és kormánya összefogtak, hogy nyomon kövessék és felszámolják azokat a GMO-ellenző aktivistákat és független tudósokat, akik a genetikailag módosított élelmiszerek mellékhatásait tanulmányozzák.

 

Ahogy tegnap a Sustainable Pulse leleplezte, július 13-án a német Süddeutsche Zeitung című lap részletes információkat közölt arról, hogy az USA kormánya a „saját vállalatainak az érdekeit mozdítja előre”, s legfontosabb példaként a Monsanto-ra koncentrál.

 

A sötét Monsanto csoport: a ’Narancs-ügynöktől’ a genetikailag módosított kukoricáig” című riport egy ’hipermodern kiberháborút’ ír le, amely mind az öko-aktivisták, mind a független tudósok ellen irányul a Monsanto támogatói és korábbi dolgozóinak részéről, akiket „hadra fogható, hatalmas asszisztensekként” írnak le és akik olykor magas rangú pozíciókat töltenek be az USA adminisztrációjában, szabályozó hatóságaiban, és akik közül néhányan elmélyült kapcsolatokat ápolnak a hadiipar olyan szervezeteivel, mint amilyen a CIA is.

 

http://tocka.com.mk/

 

 1. 4. „Egy napon majd a tudósok genetikailag módosított állatok millióit fogják felhasználni tudományos kísérleteikhez”

 

Ön tudta, hogy szó szerint genetikailag módosított állatok millióival folytatnak kísérleteket világszerte laboratóriumokban?

 

A tudományos kísérletekhez használt GM (genetikailag módosított) állatok száma először múlta felül a normális laboratóriumi állatok számát, a hivatalos statisztikák szerint az elmúlt évben összesen 9 százalékkal emelkedett a kísérleti célokra alkalmazott állatok száma.

 

A 2012-ben megkezdett tudományos kísérletekhez kb. 4 033 310 állatot használnak fel, ami 322 389-es növekedés, avagy 9 százalékos emelkedés az előző évhez képest.

1,91 millió tudományos „eljáráshoz” használtak GM állatokat 2012-ben összehasonlítva az 1,38 millió, normál állatokkal végzett eljárással.

 

 1. 5. „A tudósok világszerte rendkívül bizarr ember-állat hibrideket (keveréklényeket) hoznak létre”

 

Létre kellene-e hozni a tudósoknak olyan lényeket, amelyek részben emberek, részben állatok? Nos, most világszerte ez történik. Csak vess egy pillantást néhány olyan dologra, amiket az egyik legfrissebb Slate cikk közöl arról, hogy mi történik a nagyvilág laboratóriumaiban…

 

Nem is olyan régen kínai tudósok az emberi tejfehérjéért felelős géneket ültettek be egy egér genomjába, s azóta emberi tejtermelő kecskenyájakat is létrehoztak. Mindeközben a Michigan Egyetem kutatói egy olyan módszert dolgoztak ki, amelynek során emberi végbél-záróizmot helyeztek egerekbe, hogy jobb módszereket találjanak a széklet inkontinenciára, továbbá az orvosok állatokat hoztak létre emberi immunrendszerrel alanyokként az újfajta HIV oltóanyagok tesztelésére.

 

Elég undorító?

 

És itt van néhány egyéb mód arra, ahogyan a tudósok embereket állatokkal kombinálnak:

 • Nyúl peték emberi sejtekkel
 • Sertés emberi vérrel
 • Birka ember májjal
 • Tehén petesejt emberi sejtekkel
 • Macska-ember hibrid fehérje

 

 1. 6. „Obama arra kényszeríti az állami alkalmazottakat, hogy egymás után kémkedjenek”

 

Igen, valóban ez történik. Egy korábbi cikkben arról írtam, hogy Obama miként kényszeríti a kormányzati dolgozókat arra, hogy kémkedjenek kollégáik „életmódja, viselkedése és magatartása” után.

 

A szövetségi alkalmazottakat és vállalkozókat arra kérik, hogy fordítsanak különös figyelmet a munkatársaik életstílusának, viselkedésének és magatartásának – akárcsak a pénzügyi gondjaiknak, a furcsa munkaidejüknek vagy a megmagyarázhatatlan utazásaiknak –, mivel ezek olyan területek, amelyek alapján előre lehet jelezni, hogy ők esetleg „kárt okozhatnak az USA számára”.

 

A különleges bennfentes fenyegetési iroda vezetőinek „rendszeres, alkalomszerű, és ha lehetséges, akkor elektronikus hozzáférése” lesz az alkalmazottak személyzeti állományához, bérlistájához, fegyelmijéhez és „személyes kapcsolati” fájljaihoz csakúgy, mint a bizalmas és nem bizalmas számítógépes hálózatok használatának nyilvántartásához, a poligráf-vizsgálatok eredményeihez, az úti beszámolóihoz és a pénzügyi beszámolóihoz.

 

 1. 7. „Megbundázott pankrációk”

 

Erről már mindnyájunknak van tudomása, igaz? Nos, most már valaki ténylegesen kiszivárogtatott pankráció meccs-eredményeket az interneten, még azelőtt, hogy azok lementek volna.

 

Egy rajongó a pankráció világának a felzúdulását váltotta ki, amikor a 38 WWE meccsek végeredményeit már a privát közvetítés előtt kiszivárogtatta.

 

A rejtélyes rajongó, aki magát Dolphins 1925-ként azonosítja az interneten, azt állította, hogy ezekhez az információkhoz a Worldwide Wrestling Entertainment (WWE) oldalán található forrásból jutott, és leleplezi azokat az eredményeket, amelyek rávilágítanak arra, hogy a szervezet elmulasztotta saját alapvető dolgait biztonságban tartani.

 

Dolphins 1925 elkezdte kiposztolni a Reddit pankráció fórumára az eredményeket azután, hogy egy másik rajongó „prognózis sorozatokba” fogott, választási lehetőségeket kérvén a felhasználótól a meccsek előtt. Ő azóta is tökéletes rekordot könyvel el, és még olyan mérkőzéseket is kiszivárogtatott, mint amilyen a szupersztár John Cena-é és The Undertaker-é.

 

http://www.vancitybuzz.com/

 

 1. 8. „Egyszer majd Texas ki fog fogyni a vízből”

 

Texasnak mindig is rengeteg vize volt, ugyebár?

Nem igaz.

A CNC szerint Texas egyes területein tapasztalható vízválság gyorsütemben érheti el a töréspontot.

 

Három egymást követő év átkozottul kemény aszálya tette próbára Texas erőforrásait. Néhány városban, mint amilyen Midland is, meredeken emelkedtek a vízárak. De nem csak Texas állam lakosai érzik, hogy kitikkadnak. A Texasban alapított vállalatok azon tülekednek, hogy csökkentsék a vízfogyasztásukat, és hogy hosszú távú vízgazdálkodási terveket fogadjanak el, ami válságos üzleti aggodalomra ad okot.

 

„Ahogy a szárazság folytatódik, az ipar szemei kinyílnak” – közölte Jordan Furnans, az INTERA – egy texasi alapítású, földtudományokkal és mérnökséggel foglalkozó cég – vezető mérnöke.  Azok a szemek azért nyílnak ki, hogy kikémleljék, jönnek-e még aszályos esztendők – mondotta.

 

Iszonyúan nagy szükség van a vízre az üzemanyagipar, a vegyipar és az energiaipar számára Texas egyes területein. „Ha a gyárak leállnak, a veszteségeik naponta több millió dollárra is rúghatnak.” – közölte Furnans.

 

 1. 9. „AZ IRS kifejezetten a konzervatívokat vette célba”

 

Tavaly csupán az amerikaiaknak egy csekélyke százaléka hitte volna el ezt az „összeesküvés-elméletet”. De most már mindenhol hír. Sőt, most már azt is tudjuk, hogy elrendelték, hogy küldjék el a Tea Party Csoportoktól való adómentesség kérvényeit kifejezetten Obama IRS-nél lévő politikai megbízottjának.

 

Az IRS alkalmazottjainak elrendelték a feletteseik – beleértve Lois Lernert is, aki az 5. Alkotmány kiegészítést nyújtotta be az ellen, hogy önvád helyett tanúskodni kelljen a Kongresszus előtt –, hogy küldjenek el bizonyos Tea Party adómentességi kérvényeket az IRS vezető jogtanácsosának a hivatalába, amit William Wilkins vezetett, aki akkoriban egyedül Obama politikai megbízottja volt az IRS-nél – a Felügyeletről és a Kormányreformokról szóló Házbizottság ma kiadott levele szerint.

 

„A folyamatban lévő nyomozás részeként a bizottságok megtudták, hogy az IRS vezető jogtanácsosának Washington D.C.-ben lévő irodája is aktívan részt vett néhány kérvényezésben.” – olvasható a Felügyeletről, a Kormányzatról és a Lehetőségekről és Módozatokról szóló Házbizottságok ma kiadott levelében.

„Úgy tűnik, hogy a 2012-es választási időszak alatti, politikai aktivitásról szóló információkra vonatkozó igénylések és beavatkozások módszeresen késleltették a Tea Party kérvényezés folyamatát.”

 

 1. 10. „A fluorid káros a fogainknak”

 

Ez egy olyan összeesküvés-elmélet, amelyet sokáig tagadtak. Azonban most még a CNN is beismerte, hogy igaz.

 

Az Department of Health and Human Services (Egészségügyi Minisztérium) és a Környezetvédelmi Ügynökség változtatásokat javasol a megnövekedett fluorózis (ez egyfajta rendellenesség, amely a nagy mennyiségű fluorral való érintkezésből fakad) miatt, amely a gyermekek fogán ez foltokként és csíkokként jelenik meg.

 

http://www.sinovision.net/

 

 1. 11. „A mobiltelefon használata rákot okozhat”

 

Kaphat-e Ön rákot attól, hogy mobiltelefont használ? Nos, egyre több tanulmány jelzi, hogy ez tulajdonképpen igaz.

 

A legmagasabb kitettségi szinteken – napi félórányi mobiltelefonás 10 éven át – a tanulmány megállapította, hogy 40 százalékkal nő a glioma agydaganat kockázata.

 

 1. 12. „A vényköteles gyógyszerek rengeteg amerikai halálát okozzák”

 

Minden egyes évben amerikaiak százezreit teszik el láb alól a vényre kiadott gyógyszerek. Az alábbiakban a „Halálos orvosság” címmel ellátott cikkből adunk egy rövid részletet, amely a Vanity Fair-ben (A hiúság vására) jelent meg:

 

A vényköteles gyógyszerek közel 200 ezer amerikait ölnek meg minden évben. Ez a szám fel fog menni, most hogy a legtöbb klinikai vizsgálat a tengerentúlon folyik – beteg  oroszokon, hajléktalan lengyeleken és nyomornegyedekben tengődő kínaiakon –, olyan helyeken, ahol a szabályozás szinte nem létezik, ahol az F.D.A. nem elérhető és a „hibák” a koldusok sírjaiban végződhetnek.

 

 1. 13. „Az Elit a világ népességének drasztikus csökkentését óhajtja”

 

Igen, a globális elit tagjai közül sokan azt akarják elérni, hogy a bolygó népessége jelentősen csökkenjen. A következő idézetek egyik korábbi cikkemből valók:

 

David Rockefeller: „A népességnövekedés negatív hatásai bolygónk ökológiai rendszerének valamennyi területén meghökkentően magától értetődővé válnak.”

 

Turner (A CNN alapító Ted Turner): „250-300 millió emberből álló össznépesség, vagyis egy 95 százalékos csökkenés a jelenlegi szintről, ideális lenne.”

 

Paul Ehrlich, George W. Bush elnök korábbi tudományos tanácsadója és a Népességbomba című könyv szerzője szerint: „Szerintünk az alapvető gyógymód, az emberi vállalkozó kedv mértékének csökkentése (beleértve a népesség méretét), amely arra irányul, hogy az összes fogyasztást a Föld teherbíró képességén belül tartsuk, nyilvánvaló, de túlságosan mellőzött és letagadott.”

 

Barack Obama elsőszámú tudományos tanácsadója, John P. Holdren: A hosszú távú sterilizáló kapszula kifejlesztése – amelyet a bőr alá lehetne beültetni, majd eltávolítani, amikor terhes kíván lenni valaki – további lehetőségeket nyit meg a korlátozó termékenység-ellenőrzés előtt. A kapszulát pubertás korban lehetne beültetni és eltávolítható lenne, hivatalos engedéllyel, egy behatárolt születésszám céljából.

 

Az HBO személyiség Bill Maher: „Én abortusz-párti vagyok, az asszisztált öngyilkosság és a szabályozott öngyilkosság mellett állok, s bármi mellett kiállok, amely szabad utas mozgalmat takar. A bolygó túlzsúfolt és nekünk támogatnunk kell a halált.”

 

http://img217.imageshack.us/

 

 1. 14. „Sátáni rituálék közepette ártatlan embereket gyilkolnak, nyúznak és csonkítnak meg”

 

Sátánisták valóban léteznek és olykor igen-igen borzasztó dolgokat művelnek. Az alábbiakban erre hozok fel egy friss példát.

 

Moises Meraz-Espinoza két évvel ezelőtt besétált a Huntington Park Rendőrségére, hogy bűncselekményt jelentsen be: megölte az édesanyját.

 

A tisztviselők elmentek Maywood lakásába, amit az akkor 18 éves gyári munkás édesanyjával, Amelia Espinozával (42 éves) osztott meg, és egy hátborzongató látvány fogadta őket. A vérnyomok a fürdőszobába vezettek, ahol műanyag borította a falakat és a padlót. Ott találtak egy körfűrészt, csontdarabokat, vért és pengében megakadt húst. A közeli fagyasztóban a rendőrség műanyag zacskókban lévő bőr- és izomdarabokra bukkant. Egy hátizsákba rejtve találták meg a nő koponyáját, amelyből minden fogat kihúztak, a szemeit eltávolították és két fejjel lefelé fordított keresztet vájtak a csontjába.

 

Az ügyész azt mondta, hogy Meraz-Espinoza megfojtotta az anyját, majd megnyúzta, kicsontozta és feldarabolta a testét egy sátáni rítus keretében.

 

 1. 15. „Az NSA kémkedik a mobilhívások, az internetes keresések és a pénzügyi tranzakciók után”

 

Edward Snowdennek köszönhetően sokkal többet tudhattunk meg arról, hogy az NSA hogyan kémkedik mindnyájunk után. És csak ezen a héten derült ki, hogy az NSA-nek egyáltalán nem okoz problémát Ön után szimatolni, ha Ön valaki olyan barátjának a barátjának a barátja, aki esetleg potenciális terrorista lehet.

 

Chris Inglis, az ügynökség igazgató-helyettese, egyike volt több olyan kormányképviselőnek – ide tartoznak az FBI-tól kezdve a Nemzeti Hírszerzés igazgatójának hivataláig sokan –, akik tanúvallomást tettek a Ház Bírói Bizottsága előtt ma reggel. A legtöbb tanúvallomás nagyrészt megerősítette a korábbi tanúvallomásokat, amelyeket a kormányzati megfigyelésekkel foglalkozó ügynökségek tettek, beleértve ugyanazon ajánlott példák átvételét, amelyek alapján a Patriot Act és a Foreign Intelligence Surveillance Act megállította a terrorista eseményeket.

 

De Inglis kijelentése új volt. Az elemzők „két-három ugrást” néznek a terrorista gyanús emberektől kiindulva, amikor kiértékelik a terrorista tevékenységüket – leplezte le Inglis.

Korábban a határ két ugrásig terjedt. Ez azt jelentette, hogy ha az NSA követte egy telefon metaadatait vagy a terroristagyanús személytől eredő web-nyomát, akkor az megjelenhetett azon hívások között, amelyeket a gyanúsított folytatott bizonyos személyekkel – ez az első ugrás. Majd ezután jönnek a második személy hívásai: akikkel az az illető beszélt – ez a második ugrás. Tehát az út a terroristagyanús embertől a kettes számú személyig vezet, majd tőle a harmadik számú emberhez. Így a két ugrásból mostanára három ugrás lett.

 

 1. 16. „A Federal Reserve egy örökké tartó adóssággép, amit az infláció megteremtésére terveztek”

 

A Federal Reserve egy privát banki kartell, amit bankárok hoztak létre és a bankárok érdekeit szolgálja. Arra tervezték, hogy folyamatosan növelje az USA nemzeti adósságát és folyamatosan inflációt generáljon. Sajnos, kitűnő munkát végzett mindkét szempontból. Amióta a Federal Reserve-et 1913-ban létrehozták, az Egyesült Államok nemzeti adóssága 5000-szert nagyobbra duzzadt és az amerikai dollár értéke több mint 96 százalékkal esett.

 

Vannak már összeesküvés-elméletek, amelyeket a listához adnál?  Kérlek, ne habozz csatlakozni az eszmecserénkhez azáltal, hogy kommenteket posztolsz ide.

 

A szerzőről: Michael T. Snyder egy hajdani Washinton D.C.-ben praktizált ügyvéd, aki jelenleg Az Igazságot publikálja.  A vég kezdete címet viselő új regénye már kapható az Amazon.com oldalon.

 

Forrás: http://www.activistpost.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..