Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Lélektisztítás tibeti módszerrel

A napvallás most bemutatásra kerülő ősi szertartását valaha a tibeti papok mellett az esszénus beavatottak is használták. Most egy spirituális kincset nyújtunk át neked, amiből alkalomról alkalomra részesülhetsz, valahányszor részt veszel a Főnix-programunkon.  Mielőtt belemélyednénk ebbe az izgalmas szertartásba, engedd meg, hogy elmagyarázzam, miért (milyen alapon) lehet létjogosultsága egyáltalán egy esszénusok és tibeti papok által egykoron alkalmazott módszernek a mai magyar lelkek fejlődésében és tökéletesedésében.

 

4.1

Forrás: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flag_map_of_Tibet.png

 

Bármennyire meglepő, a régi korok beavatottjai közül sokan ma is emberi testben vannak, vagyis az isteni lelkük újra testet öltöttek. Mi így tudjuk, így hisszük a napvallásban. Ily módon a nagy guruk (a hindu vallásban a megszabadulás útján a legfőbb segítő), tulkuk (inkarnálódott lámák), a rinpocsék vagy rimpocsék (tibeti vallási tisztsége, jelentése: ékkő, becses, nagy értékű), a magyar táltosok és javasok lelkei jelen vannak ma is, sokszor magyar emberként.

Tudom, hogy a nyugati világ egyelőre uralkodó vallási irányzatai nem hisznek a reinkarnációban, s nem toleránsak a más vallásúakkal, sőt előfordul, hogy már-már sértve érzik magunkat, valahányszor a sajátjuktól eltérő vallások egyenrangúnak tartják magukat, avagy legalább olyan értékesnek tekintik magukat, mint amilyenek ők. E tárgykörben érdemes mélyebbe is tanulmányozni a világ- és a vallástörténelmet, melyben a pejoratív megnevezések – például pogány, gyaur (hitetlen), gój (nem zsidó) stb. – sok visszásságra és hamisságra mutatnak rá.

A napvallás nem ilyen! Nem osztja meg a lelkeket rasszok, etnikumok, nemek, korok és egyéb szempontok alapján. A napvallás az egység vallása, következésképpen mindenki Isten terveit szolgálja: ki így, ki úgy. S majd Isten eldönti, kikkel mit tesz, vagy mit nem tesz.

 

 

A magyar lelkek sok kultúra mágikus-spirituális alapkőletételénél jelen voltak, részt vettek benne és többször megnyilvánultak ott tanítókként, gyógyítókként, filozófusokként, tudósokként, uralkodókként, szerzetesekként vagy egyszerű segítőkként. Őket alapvetően nem a világi hírnév és az anyagi érdek mozgatta, hanem a Teremtő szolgálata: ha vezérlő fejedelemként kellett megnyilvánulniuk, akkor úgy, ha apostolként, akkor úgy, ha valakinek a hitveseként, akkor úgy, ha névtelen mágusként, akkor pedig úgy teljesítették a feladataikat. De ezek csak kiragadott példák.

Lehet, hogy a világ nem emlékszik sokukra, de ez mit sem változtat azon, hogy a magyar lelkület a Teremtő, az Öregisten küldötte.

 

A napvallásban ezért sok olyan szertartás megtalálható, amit ma más műveltséghez kötünk a felszínes és mesterségesen generált „tudásunk” miatt, jóllehet a tibeti, az indiai vagy épp a káldeus-babiloni szent tudományok a mi lelkeinkhez is szorosan kapcsolódnak. Így van ez a tibeti lélekharmonizálással is.

 

Ez a szertartás mozgósítja az asztrális síkon (ez az anyagi világ rezgésétől finomabb egyik világ elnevezése, mely már az örökkévalóság része) levő erőtereket és energiákat, ahol a bolygók energiái, továbbá az olyan érzelmi állapotoknak az energiái vannak, mint amilyen a szeretet és az együttérzés.

 

A napvallás beavatottja a szertartás közben egy ősi oldó energiát használ, melyet Istentől kap. Ilyen energiát használtak a tibeti papok például a meditációjuk során, amikor a testi fájdalmaktól akarták megszabadítani magukat vagy másokat. Ezenkívül ezt a fajta energiát használták Jézus tanítványai, és maga Jézus is.

 

A szertartás során szeretetteljes kapcsolatot alakít ki a papnő önmaga és az asztrálsík között, majd pedig ennek a kapcsolatnak köszönhetően képessé válik az isteni energiák közvetítésére a gyógyulni vagy harmonizálódni vágyó lélek számára.

 

Ez a spirituális-energetikai eljárás voltaképpen egy avató munka, amivel a papnő a szertartásban részesülő személyt egy jobb állapotba avatja, esélyt adva neki arra, hogy ezen a jobb állapoton keresztül beindulhassanak benne az önharmonizáció folyamatai.

 

A szertartás isteni rendeltetése, hogy feloldja a sokszor fizikailag is érezhető szellemi-lelki megterhelést, a különböző gyulladások spirituális okait, továbbá a karmikus töredezettségből fakadó lelki bajokat is enyhíti.

 

Ez a módszer harmonizáló és erősítő hatású, oldani lehet vele azokat a negatív energiákat, amelyeket önmagának képez le az ember, vagy negatív mintaként megörököl a felmenőitől, s mely elemek diszharmóniájából akár még testi gondok is fakadhatnak.

 

A lélekharmonizálásnak ezt a tibeti módszerét más hasonló rituálékkal együtt rendszeresen alkalmazzuk a napvallás Főnix-programjának keretében.

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..