Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

19 jel, hogy magasabb dimenzióba lépsz

Melyek a tudatváltás tünetei? Íme, 19 olyan klasszikus jel, mely szerint a Földön végbemenő magasabb dimenzióba emelkedésben aktívan veszünk részt?

 

Tágulás, időtlenség és béke

 

Amint hagyod magad és elengeded a háromdimenziós világhoz való kötődést, a tudatod természetes úton kezd kitágulni a magasabb dimenziókba. Ennek köszönhetően lehetnek olyan időszakaid, amikor a béke és a kiterjedés mélyebb érzéseit élheted át. Ez olyan érzés, mint amikor megáll az idő.

 

Összekapcsoltság és szeretet az érző élet irányt

 

Lesznek olyan időszakok, amikor érzeni fogod, hogy összekapcsolódtál az érző élettel: más teremtményekkel és általában a természettel. A szíved rendszeresen megtelik majd szeretettel és megbecsüléssel.

 

Jelek és szinkronicitás

 

Különösen az ötödik dimenzióba való belépéskor figyelhető meg a pillanattal való együtt áramlás érzése, majd egyre több olyan jel és szinkronicitás, amely összehangol a létezéssel, utat mutat és megerősíti, hogy a megfelelő ösvényen jársz.

 

Sűrűség, karma és kihívás

 

Amint jobban összekapcsolódsz lelked fő áramlatával, a belső áramlás rántani fog egyet lelked eltemetett töredékein, amelyek még a régi paradigmákkal állnak kapcsolatban, illetve amelyekbe még mindig bele vagy ragadva. Ezért aztán az egyik pillanatban érezheted a fényt, a másikban viszont hirtelen olyan karma kerülhet felszínre, amin még dolgoznod kell.

 

Két irány húz

 

Mi éppen régi és az új paradigma elhajlási pontjának kellős közepén állunk. Sokan majd beleragadnak a régi dolgokba és tudatosságuk szálai továbbra is a megrögzött kapcsolatokat fogják táplálni, mégis a lélek át kívánja rendezni ezeket. Ennélfogva érezhetővé válnak a különböző irányok.

 

 

Az ego halála

 

Akár még azt is érezheted időnként, hogy haldokolsz, azonban ez általában annak tudható be, hogy az ego elkezd konfrontálódni a mindenütt jelen lévő elmúlással. A hamis én felfeslik.

 

A lehangoltság, az elválasztottság és a reménytelenség érzései

 

Még ha finomabb rezgések felé is haladunk, akkor is fel fog időnként kavarni a belső sűrűség, tömörség, ami a kiterjedtebb állapotoktól való elválasztottság érzését fogja növelni. A régi paradigmával kapcsolatban reménytelenséget, olykor akár lehangoltságot is érezhetsz.

 

A tisztulás szükségességének érzése

 

Valószínű, hogy felszínre fog benned jönni a belső lényed fizikai, érzelmi és gondolati megtisztulásának igénye. Minden bizonnyal ez egy összehangolt diétát, időszakos böjtöt, mélyebb tudati munkát és sok meditációt fog jelenteni.

 

A helyzetváltoztatás és a körülmények megélésének igénye

 

Amikor belül átalakul a tudatosság, az a külső világban is meg fog mutatkozni. Ennek megfelelő és igazi igényünk lesz arra, hogy a helyzetünket az új létezésünket tükrözze vissza.

 

A kapcsolataink újrafogalmazása és átrendezése

 

Valószínűleg erős késztetést fogsz érezni az őszinte és igaz kapcsolatok iránt. Lehet, hogy egyre inkább nehezedre fog esni, hogy kevésbé fajsúlyos beszélgetésekben vegyél részt.

 

Megnövekedett kreativitás

 

Lehet, hogy növekedni fog a kreativitás iránti igényed, már csak szórakozásból is. Ugyanakkor ez akár úgy is megnyilvánulhat, hogy munkahely- vagy karrierváltás iránt érzel késztetés.

 

 

Isteni célod felfedezése

 

Valószínűleg sóvárogni kezdesz majd aziránt, hogy megtudd, mi a te isteni célod és hogyan veheted ki a részed a változásokból. Ez egyre inkább megnyilvánulhat lényed elrendelt útjának a felismerésében.

 

Felfokozott multidimenzionalitás

 

Úgy érezheted, hogy nem egyetlen világban élsz, hanem kettő között. Kialakulhat benned az élet energiájával és szellemével való összekapcsoltság érzete, ezáltal pedig még inkább ráhangolódsz a magasabb dimenziók áramlására. Itt az a kulcs, hogy folyamatosan hangold magadat a multidimenzionális megtapasztalásokra, mert így a hatásuk egyre jobban el fog mélyülni.

 

A kundalini aktiválása

 

Folyamatosan egyre nagyobb energiaáramlásokat érezhetsz belül, ami intenzívebb testmozgást, érzelmeket, nagyobb fokú kreativitást, szinkronicitást és áldást eredményezhet.

 

A magasabb Én és az ikerlángok megjelenése

 

A kundalini aktiválását megelőzően fokozottabb kapcsolatot érezhetsz a magasabb Éneddel, ami szinkronicitások formájában ölthet testet. Miután erősebben áramlik a kundalini, valószínűleg az ikerláng-jelenség (lelki társak megjelenése) is nagyobb eséllyel fog bekövetkezni.

 

Profetikus álmok és látomások

 

Lehetnek üzeneteket hordozó álmaid, amelyek feltárják a karmikus helyzeteidből való kiutat és lépéseket tehetsz általuk a lelked feltáráshoz és létezésed kiterjesztéséhez.

 

Belépés az ürességbe

 

Olykor érezheted, hogy tértelen, időtlen, végtelen állapotba kerülsz, mintha senki sem volna ott. Ez az üresség érzése, annak a jelenléte, aki valójában vagy.

 

A „haza akarok menni” érzése

 

Anélkül, hogy teljesen értenéd a jelentését, gyakorta jöhet felszínre benned a „haza akarok menni” érzése. Általában ez arról a sóvárgásról szól, ami a nagyobb harmónia, összhang és béke állapotába való felemelkedést foglalja magában.

 

A lelki család megtalálása iránti vágyakozás

 

Minden lélek egy lelki családhoz tartozik, aminek a tagjai közel állnak a rezgésszámunkhoz, akik alapvetően megértenek minket, akik feltétel nélkül szeretnek, és támogatják az utunkat. Egyre fokozódhat bennünk a lélekcsaládunkkal való mélyebb kapcsolat itt és most.

 

A cikk alapjául szolgáló forrás: https://www.riseearth.com/2018/06/19-signs-youre-engaged-in-higher.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..