Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

2015-ös egyiptomi zarándoklatunk rövid összefoglalója

Miben tért el minden eddigi utazásunktól az idei egyiptomi zarándoklatunk? Milyen új erőkkel találkoztunk és töltekeztünk be? Milyen energetikai folyamatok indultak el Egyiptomban, amelyek várhatóan átszínezik világunk eseményeit? Milyen spirituális változásokra számíthat az, aki az egyiptomi erőkből töltődik?

 

2015. október 6-13. között Egyiptom szent erőközpontjaiban tettünk látogatást. Utazásunk vezetője Horváth Zoltán és jómagam, Száraz György volt. Mesés energiákkal találkoztunk és csodálatos élményekkel gazdagodtunk, melyek közül néhányat most megosztanék Veled.

 

Mindenekelőtt fontos megállapítani, hogy Egyiptom ősi szent föld. Homérosz szerint Egyiptom a Nílus ajándéka, szerintem pedig a Mágia Őshazája és az isteni képességekkel rendelkező lények remekműve, egy olyan élő entitás, amelynek semmi köze sincs ahhoz az arab kultúrához, amely ma vidékét lakja. (Ettől függetlenül mélységesen tisztelem az arabokat.) Így a továbbiakban inkább ókori nevén, Kemet-ként fogok hivatkozni rá.

 

3.1

 

Kemet Földjén változóban vannak az energiák. Minden év újabb és újabb meglepetéssel örvendeztet meg minket. Nem volt ez másként az őszi zarándoklatunk alkalmával sem.

Az egyik legnagyobb meglepetést Szakkara jelentette. Itt ugyanis olyan energiákkal találkoztunk, amilyenekkel eddig utazásaink során még sohasem volt dolgunk. Imhotep kápolnájánál gyógyító és információs energiák nyíltak meg számunkra. Előbbieket nem részletezném, viszont az információs energiákról szólnék pár szót, mivel ez a fogalom talán nem mindenki számára tiszta.

 

3.3

 

Imhotep egyike volt a Birodalom legnagyobb bölcseinek. Erről többek között egyik korábbi cikkemben is olvashatsz, jelesül, itt: http://boldognapot.hu/blog/imhotep-elete-2/

Imhotep végtelen türelmének köszönhette, hogy elérte az isteni szférák magasságait. Gyakorlatilag olyan lelki fejlődésen ment keresztül, hogy életének végére isteni lénnyé vált, s a félistenek maguk közé fogadták. Nagyságát mi sem példázza jobban, mint a szakkarai piramis-komplexum létrehozása. Mai terminusokkal élve, a szakkarai piramis egy kvantumgépezet, melyek energiáit ezen az úton először sikerült Horváth Zolinak lencsevégre kapni. Évek óta mesélte, hogy milyenek a piramisnak az eget a földdel összekötő, gigászi kettős spirálkarjai, viszont ez idáig valahogy nem sikerült tanítványai számára bemutatni ezt. Most első ízben mutatták meg magukat a szakkarai kvantumgépezet erőkarjai, melyek impozáns méretükkel vonzzák be a kozmosz energiáit a Föld energiamezőjébe és ezúttal a mi auráinkba is. Felemelő és semmi mással össze nem hasonlítható élmény!

 

A szakkarai komplexum része az imént említett Imhotep nevéhez fűződő templom is, ahol nem csak gyógyító erőket vehettünk magunkhoz, hanem olyan ősi információkat is, melyek a földöntúli világokban várták, hogy az arra méltó beavatottakba ismét az isteni tudást töltsék, mely révén közelebb kerülhetnek isteni ősmagjukhoz, a Ka-lelkükhöz.

Nem árt tudni, hogy az energiákon kívül ezen az úton számos magasabb síkú tudás is hozzáférhetővé vált számunkra. Ezek az energiák a lélek számára hordoznak információkat olyan korokról és létsíkokról, melyekről az emberi emlékezet mit sem tud.

 

3.4

 

A számomra meghatározó állomás a Philae szigetén található Ízisz istennő számára épített templom volt, mely egyike az Asszuáni gát építésekor felduzzasztott Nasszer-tó miatt áttelepített templomoknak. Erre azért került sor, mert a tó vízszintjének megemelkedése víz alá temette volna ezeket a templomokat is, miként tette ezt más szent helyekkel is. Mivel a templomok esetében maguk a kövek hordozzák a számunkra értékes rezgésmintákat, ezért nincs nagy jelentősége a templom elköltöztetésének. A Philae-i templomon kívül egyéként az Új-Kalabsai és Abu Szimbeli templom is ilyen áttelepített szent hely.

A Philae-i templom ereje is lenyűgöző volt. Ebben a templomban találkoztunk utunk során először azzal a karma-oldó energiával, amit Anubisz istenségnek köszönhetünk. Mivel a 2015-ös év eme időszaka Anubisz isten befolyása alatt áll, így az ő jóvoltából kerülhetett sor erre a karmaoldásra.

Tudom, sokakban vetődik fel a kérdés: hogy kell ezt érteni. Nos, e helyütt túl hosszúra nyúlna kifejteni, hogy pontosan ki is volt Anubisz isten és milyen szerepet töltött be Kemet életében, ezért csak röviden jeleznék pár dolgot vele kapcsolatban.

  • Kemet ősi vallása a Napvallás volt, amiről Amon-Ré tisztelete is híven tanúskodik.
  • Kemet vallása egyetlen Teremtőt ismer, a többi istenséget az egyetlen Úr megnyilvánulásainak tekinti.
  • Anubisz (egyiptomi nevén Inpu) a Túlvilág egyik univerzális isteni ereje és entitása, aki fogadja, vezeti és kalauzolja mindenkinek a lelkét, aki végleg befejezi földi pályafutását.
  • Attól, hogy a későbbi korok eltérő vallásai nem ismerik el, vagy egyáltalán nem ismerik őt, Anubisz a mai napig is teszi a dolgát.
  • A Teremtő különféle lelkeket bízott meg azzal, hogy a teremtés egyes régióit irányítsák, illetve különféle funkciókat töltsenek be. Egyikük Anubisz.

 

A Földön valaha létezett egyik legfejlettebb kultúra, amit a ma élő emberiségnek is volt alkalma megtapasztalni, Kemet földjén volt.

Anubisz jóvoltából és támogatása mellett 2015 őszén lehetőségünk nyílt karmánk oldására. Itt sokan felhördülhetnek, mondván, hogy miért kellene oldani ily módon a karmát. Nos, az isteni lények sokszor elősegítik, hogy tanítványaik, esetenként pedig nagyobb emberi közösségek, megtisztulhassanak a karmikus terheik egy részétől. Ez az isteni kegyelemre vezethető vissza. Vagyis nem a karma azon részét oldják, amely révén fejlődhetünk, hanem azt a karmikus maradványt, amely felesleges teherként gátolja a felemelkedés folyamatát. Ilyen és ehhez hasonló karmikus oldódásokra több alkalommal is volt lehetőségünk Kemet-ben.

 

Anubisz karmaoldó energiái mellett számos más isteni erőből töltődtünk. Ennyire célirányos, jól definiált és egyénre szabott töltődéseink még egyik eddigi utunkon sem voltak. Ezeket az eseményeket örökítették meg az energiákról készült fotók is.

 

3.2

Régészeti kuriózumból sem volt hiány. Ismét beigazolódott, hogy amit eddig az egyiptológia tudni vélt, az inkább csak részinformáció, mintsem megdönthetetlen tény. Hogy is lehetne egy olyan ország archeológiai ásatásairól bármi véglegest mondani, amely feltárása még a mai napig is folyik és nem mellesleg az ország 97%-át sivatag fedi.

Kiváló egyiptológus vezetőnktől értesültünk arról, hogy a mai Luxornak – az egykori Thébának – a nyugati partján található Memnón-kolosszusok mögött elterülő, III. Amenhotep  fáraó templomát is felölelő komplexum minden eddigi várakozásnál nagyobb!

Szakértőnk, aki a feltáró munkálatokat végző japán kutatócsoportnak volt a tolmácsa és segédje, elmesélte nekünk, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint módosítani kell majd a tankönyveket is. A tények ugyanis azt bizonyítják, hogy az újonnan felszínre bukkanó thébai templom-együttes területe felülmúlja az eddig világelsőnek számító karnaki komplexum kiterjedését.  Természetesen korai lenne végleges kijelentéseket tenni, de az eddig jelek arra engednek következtetni, hogy itt valami elképesztő leletanyag pihent a föld alatt.

 

Spirituális zarándoklatunkból még egy maradandó élményt osztanék meg: a Nílusban végzett szent tisztító szertartást.

Ha Rómában jársz, viselkedj úgy, mint a rómaiak. – tartja a mondás. Ennek megfelelően, ha Kemetben jársz, akkor viselkedj úgy, mint a hajdan volt egyiptomi nép, vagyis Kemet népe. Következésképpen kövesd azokat a szakrális hagyományokat, amelyeket Kemetben is éltettek. Mi is ezt tettük.

Volt alkalmunk a Nílusban egy ősi, hamisítatlan lélektisztító és –megtermékenyítő szertartást elvégezni. Szavaim ismételten nem félreértendők, csupán az egyiptomi terminusokat használom. A „megtermékenyítés” például az erővel való feltöltés szinonimája. Magyarul arról van szó, hogy a Nílus alatt futó Merkaba energiák segítségével tisztultunk és töltődtünk. Felemelő rituálé volt!

 

Mivel egész varázslatos utazásunk alkalmával minden szükséges információkkal és instrukciókkal elláttuk csoportunk tagjait, így mindenki a lehető legtudatosabban élhette át ezt a nyolcnapos élménysorozatot.

 

Utazásunk utolsó pillanatában a visszatérés reményében vettünk búcsút Kemettől és mondtunk köszönetet az isteneknek és Horváth Zolinak a segítségéért!

Természetesen gondoltunk azokra is, akiknek ezúttal nem adatott meg a kiutazás lehetősége, és az élménybeszámolókon túlmenően sok tudást és energiát hoztuk nekik, melyeket a következő hónapokban szertartások és előadások formájában fogunk közkinccsé tenni.

 

Ilyen szertartás lesz október 31-én és november 1-én a dunakeszi székhelyünkön 14h-tól. Ez alkalommal minden egyes résztvevő kaphat az egyiptomi templomok valamennyi rezgésmintájából.

A szertartásra minden érdeklődőt szeretettel várunk! Bejelentkezés szükséges!

Részletek itt kaphatók: fenylovagjai@gmail.com

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..