Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

2015 szeptembere és a prófécia

Egyre többen be vannak zsongva és izgatottan faggatják egymást a felől, hogy vajon várható-e valami világrengető fordulat 2015 szeptemberében. Most ott tartunk, hogy az ezoterikus „mindent bele levesből” mindenki azt halássza ki, amit nem szégyell, s amit tud. Én nem vagyok próféta, de némiképp engedve a nyomásnak, végigpörgetem, hogy mi minden fog történni 2015 szeptemberében, amitől mások valamiféle változást remélnek, vagy ami alapján vadabbnál vadabb eseményeket jósolnak. Utána mindenki döntse el, mi mellett teszi lesz a voksát!

 

2.1

 

Vajon apokalipszis várható? Nem. Csak dráma és dráma.

 

Az izraeli főrabbi kijelentette, hogy küszön áll a Messiás. Felhívást intézett a zsidókhoz, hogy térjenek haza, hogy felemelkedhessenek a kiemelt szent napok idején. – Rosh Hashanah (szeptember 13.) – Yom Kippur (szeptember 22.)

 

Szukkót, azaz a Sátrak ünnepe. A szukkót hét napon át tart, zárásaként a nyolcadik napon a Smíni aceret, vagyis az őszi záróünnep követi. Több vidám vallási szertartás, sok ének és tánc kíséri az örömünnepet.

Az ünnep lényege, hogy kifejezze az Isten gondviselésében való bizakodást és hitet. Ahogyan a Mindenható a pusztában gondoskodott népéről, úgy ezután is fog. Éppen ezért teszi a Biblia az ünnepet az aratás, betakarítás idejére.

(2015. szeptember 27–október 4.)

 

Ferenc pápa Washington D. C.-be, New York City-be és Philadelphiába látogat. (szeptember 22-27.)

 

Kínai őszi-középi Holdünnep

 

A Merkúr retrográd mozgása mindig drámákat idéz elő. Tervezzünk körültekintően!

 

Telihold a Kos 4. fokán szeptember 27-28., teljes holdfogyatkozás és Vörös Véres Hold (Vérhold).

 

Jobbára ezeket az eseményeket kapcsolják az utolsó időkkel és a bibliai jövendölésekkel.

 

2.2

 

A teljes holdfogyatkozás látható lesz Észak-Amerika, Dél-Amerika, Európa, Nyugat-Ázsia nagy részéről és Afrika egyes régióiból.

 

Holdfogyatkozás évente kettő alkalommal szokott előfordulni, amikor a Nap és a Hold 180 fokra kerül egymástól és megközelíti az égi egyenlítőt. Tetrádnak hívják azt a jelenségsorozatot, amikor teljes holdfogyatkozás megy végbe négy egymást követő alkalommal sorban. Amikor ez bekövetkezik, akkor négy olyan holdfogyatkozást láthatunk, amely nagyjából másfél év alatt megy végbe 6 hónapos ciklusokban. Van olyan évszázad, amikor a tetrádok többször jönnek létre, míg más évszázadokban egy tetrád sincs. I.sz. 1-től 2012-ig összesen 54 tetrád volt. A 2014-2015 folyamán kerül sor az 55. tetrádra.

 

Az első Véres Holdfogyatkozás egy olyan sorba illeszkedik, amelynek első eseménye 2014. április 14. éjszakáján történt. A másodikra 2014. október 7-8. napjain került sor. A harmadikra 2015. április 4-én került sor.

A Véres Hold kifejezés nemrégiben vált populárissá, amikor a 2014-2015-ös évek Hold tetrádjának teljes holdfogyatkozásaira hivatkoztak.

Miközben a fogalom nem szakmai vagy asztronómiai jellegű, sok ember hisz abban, hogy a Bibliából való, s a Hold eme tetrádja egy bibliai prófécia beteljesedése.

 

„A nap sötétséggé változik, a hold pedig vérré, minekelőtte eljő az Úrnak nagy rettenetes napja.”

(Jóel 2:31)

 

A dolgot az fűszerezi, hogy több tetrád a történelem folyamán valóban zsidó ünnepekre esett. De ebből még nem szabadna levonni teljes bizonyossággal és következetességgel azt, hogy a mostani is profetikus jellegű.

Sok olyan tetrád volt a világtörténelemben, amit nem vagy csak nagyon erőltetve lehetne összekötni valamilyen sorsdöntő eseménnyel. Persze mindenki döntse el maga, mit gondol erről.

 

 A holdfogyatkozások tetrádjáról szóló videó:

https://www.youtube.com/watch?v=5gzgSuJM5O8

 

Mindenesetre érdekes, hogy a 16., 17., 18., és a 19. században nem volt tetrád jelenség, míg a 20. században két alkalommal: 1949-50-ben, illetve 1967-68-ban.

 

Jegyezzük meg, hogy szeptember 13-án napfogyatkozás is lesz.

 

Spirituális szempontból a szeptember hónap sok tisztulást és változást tartogat a számunkra.

Több a magyarságot támogató angyali energia fog aktivizálódni, amelyek közül az egyiket közzé is fogjuk tenni és lehetőséget is fogunk biztosítani a közös töltődésre.

 

Ezzel együtt javasolom, hogy ne üljünk fel azért minden olyan hírnek, amely már szinte minden hétre valamilyen szupernapot (tízmilliószorosan vagy éppen ellenkezőleg, világkatasztrófát) prognosztizál, hanem higgadjunk le és dolgozunk a saját szellemi és lelki fejlődésünkön.

Gyűjtsük a megtapasztalásokat és azok alapján alakítsuk ki a világképünket!

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..