Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

29 üzenet az önértékelésünk fejlesztésére

Ez a 29 üzenet közvetlenül a Szellemtől származik. Hogy megtalálhasd a neked szólót, szánj egy percet arra, hogy önmagadra figyelj, és válassz egy számot 1 és 29 között. Mihelyt megvan a számod, olvasd el a kifejezetten neked szóló üzenetet!

 

 1. Tudd, hogy nagyszerű vagy. Tudd, hogy a testedet úgy alkották meg, hogy képessé tegyen terved beteljesítésére.

 

 1. A fő erényed, amelyre életed jó irányba történő kormányzásához szükséged van, a bensődben található. Ehhez nem szükséges megszerezned vagy megtanulnod valamit, mert az a bensődben van.

 

 1. Csodálatos, céltudatos emberi lény vagy, aki megérdemli, hogy minden boldogságot megkapjon a világon.

 

 

 1. Semmi nem elérhetetlen a számodra, ha összpontosítasz rá. Valósítsd meg az akaratodat és indulj abba az irányba, amelyet jónak érzel.

 

 1. Szeresd magadat annyira, hogy nemet mondasz az összes olyan személyre és dologra, amelyek többé már nem szolgálnak téged. Nem tartozol magyarázattal, egy hiteles „nem” elegendő.

 

 1. Az élet mindig olyan, mint az árapály: néha nyerünk, néha veszítünk, ez mind a játék része.

 

 1. Ne ostorozd magad! Egyszerűen a legjobbat hozd ki magadból, amire képes vagy a tudásoddal. Így tegyél a környezetedben élőkkel is.

 

 1. Hihetetlenül megérdemelsz egy gyönyörű, gazdag és bátor életet, csak először ezeket önmagadban kell felfedezned.

 

 

 1. Összpontosíts arra, ami nagyszerű benned, ne pedig a hibáidra. Fókuszálj arra, ami az életedben működik, ne arra, ami nem.

 

 1. Elképesztően erős vagy. Ha képes lennél megpillantani a saját erődet, soha nem érnéd be kevesebbel, mint amennyit érsz.

 

 1. Értékes vagy, bármit is hiszel a saját értékességedről. Másokat azzal tanítunk arra, hogyan bánjanak velünk, hogy mit tolerálunk és mit nem mondunk.

 

 1. Mi csupán lábtörlők vagyunk mások számára, amennyiben lefekszünk (előttük).

 

 1. Senki sem veheti el az erődet. Ez egy illúzió, egy hamis korlát, amit felépítettél. Abban a pillanatban igényt tarthatsz az erődre, mihelyt rádöbbensz arra, hogy rendelkezel vele.

 

 1. Nem az határoz meg téged, hogy mások mit gondolnak rólad. Az dönti el, ki vagy, hogy te mit gondolsz magadról.

 

 

 1. Hogy a csudába várhatod el másoktól, hogy elfogadjanak, ha előbb te nem fogadod el saját magadat?

 

 1. Az önbecsülés nem a teljesítményen, nem az eredményeken, nem a pénzen, nem egy puccos autón, nem a sikeren alapszik. Az önbecsülésünk belül van. Minden más csak figyelemelterelés.

 

 1. Amikor szereted magadat és tudod, hogy méltó vagy, akkor a világegyetem természetesen válaszol és többet juttat vissza hozzád ugyanabból.

 

 1. Az önértékelés arról szól, hogy igent mondasz, amikor akarod és nemet, amikor azt akarod. Lényegét tekintve, az önértékelés a hitelesség állapotából fakadó életről szól.

 

 1. Az önértékelésnek semmi köze nincs ahhoz, amit a tükörben látsz, vagy amennyi a bankszámládon van, hanem az olyan dologgal kapcsolatos, hogy mit gondolsz magadról és az életedről, miközben álomba szenderülsz.

 

 1. Az élet mindig visszatükrözi, amit érzel. Minél nagyobb az önértékelésed, annál több értéket fogsz felfedezni abban, amit az élet eléd tesz.

 

 1. Senki nem gondol rád ugyanúgy, mint ahogyan te gondolod. Az emberek nem bámulnak téged, nem nevetnek rajtad és nem húzzák fel az orrukat miattad. A legtöbb ember csak magára gondol.

 

 1. Az önértékelésed lemérhető azon, hogy igazán mennyire szereted önmagadat. Amikor szereted önmagadat, automatikusan méltóvá válsz.

 

 1. Egyes napokon méltónak érezheted magadat, másokon lehet, hogy nem. Ez így van jól, amíg folyamatosan emlékezteted magadat arra, hogy szereted önmagadat.

 

 1. Megérdemelsz egy állást, egy kapcsolatot és egy olyan életet, amely a boldogság, az öröm és a beteljesülés állapotát nyújtja.

 

 1. Fedezd fel az önértékelést a szívedben, hogy meg tudj bocsátani. Nincs szükség a múlt fájdalmainak és terheinek cipelésére. Méltó vagy rá.

 

 1. Nem azért érkeztél e földre, hogy kételkedj önmagadban. Lehet, hogy nincs meg mindened, illetve nem vagy jó mindenben, azonban van egy ajándékod. Ez az ajándék a célod és a hivatásod. Az a dolgod, hogy megtaláld azt.

 

 1. Amikor egy lépést teszel abba az önértékelés irányába, akkor az egész univerzum a segítségedre siet. Csak tedd meg a lépést és majd meglátod, mennyire támogatnak.

 

 1. Megérdemled a jólétet, megérdemled a boldogságot és megérdemelsz egy fantasztikus életet. Az egyetlen személy, akit meg kell győznöd erről, az te magad vagy.

 

 1. Egy kétlábon járó csoda vagy. Ismételd el magadnak ezt minden nap: „Egy csoda vagyok. Nem számít, hogy mások mit gondolnak rólam, vagy hogy a világ mit gondol rólam. A világmindenség az oldalamon áll, s tudom, hogy azt kívánja tőlem, hogy itt legyek. Egy csoda vagyok.”

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.riseearth.com/2017/08/29-messages-to-improve-your-feelings-of.html

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..