Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

3 dolog, ami válságosabb az amerikaiak számára, mint a Szíria bombázása

“Bármelyik ember, akinek a hibáit tíz évig tart kijavítani, nagy ember.” – J. Robert Oppenheimer

 

Mivel az USA az elvárásoknak megfelelően mozgósított, hogy végül megtalálja Szíria bombázására, lerombolására és elfoglalására szolgáló indokot, azok közülünk, akik túlléptek a „rendőrállam” félelempropagandáján, arra kényszerültek, hogy egy kimondhatatlan szomorúsággal nézzenek szembe, mivel a nemzet tartalékait már megint kirabolták a geopolitika sakkmesterei. Azok az intézmények, amelyeket oly hűségesen támogatunk az adódollárjainkkal, már megint közömbösséget tanúsítanak arra, hogy minket szolgáljanak, s helyette inkább a külföldi vérrontás mellett döntenek az elit néhány burkolt elképzelése alapján és hagyják Amerikát a romjain kínlódni. Az amerikai hadigépezet kiadásai teljesen elmebajosak.

 

Az USA-nak olyan példátlan kapacitása van, amellyel elsöprő csapást mérhet bármely megcélzott nemzetre napok, s nem hetek vagy hónapok alatt.  Ez sokat elárul az amerikai nép összehangolt lehetőségéről, amely paradox módon pozitívan hat a világra, mégis megint tehetetlenként nézünk önmagunkra, miközben hatalmas szellemi és anyagi gazdagságunk katonai célra fordíttatik, hogy másoknak ártsunk, s nem azért, hogy idehaza fejlesszük a dolgokat. Lehetnek olyanok, akik csodálkoznak azon, hogyan lehet nagyszerű az amerikai élet, ha a nemzetünk prioritásait teljesen kisajátították a pszichopaták, azonban amióta ezt tették és amióta már többé nem folyamodhatunk segítségért, jóvátételért, törvényért, törvényhozásért, az eljárásokért vagy bármi másért, hogy a háborús bűnözőknek útját álljuk, az amerikai lehetőségek kilátásaira vonatkozó bármilyen engedékenység most álmodozássá, a valós gondokról való újabb figyelemelvonássá válik.

 

A jólét, az egészség és a boldogság többféle szempontból is komoly ostrom alatt áll, s válságosabb számunkra, mint bármilyen messzi földön bevetett vegyi fegyver homályos fenyegetése. De a legsúlyosabb problémák, amelyek az átlag amerikaiakat fenyegetik az, hogy a kormány vagy csendben van, vagy egyáltalán nincsenek tervei, vagy valamiféle gyanús módon bűnös. Az amerikai élet gyorsan változik – egyre rosszabbodik – és egyre nehézkesebbé válik a birkához hasonlító amerikai néppel elfogadtatni a háborús propagandát, amikor nyilvánvalóan egy sor olyan dolog van belföldön, amiket borzasztóan elhanyagolnak.

 

Tragikomikus módon, nevetséges, hogy a vezetésünkben semmilyen hajlandóság nincs arra vonatkozóan, hogy a saját égető és kézzelfogható problémáinkkal foglalkozzon, ugyanakkor pedig végül mégiscsak képes a hadiipar egészének minden egyes szeszélyét kielégíteni.

 

Na és emiatt, vagy talán azért, mert az álmodozás egy gyógyhatású gyakorlat az elme és a képzelet számára, itt van három olyan égetően fontos probléma, amivel az amerikaiaknak szembe kell nézniük, amelyeket sokkal gyorsabban és fájdalommentesen tudnának megoldani, ha a nagy amerikai találékonyság és eltökéltség szellemiségét teljes egészében latba vetnénk és rábírnánk arra, hogy foglalkozzanak az időszerű megoldással.

 

http://www.energydigital.com/

 

1. FUKUSHIMA

 

Mivel több, mint sok száz tonna rendkívül radioaktív víz folyik közvetlenül a Csendes-óceánba minden 24 órában és ez a becslések szerint több, mint az elmúlt 40 évben, ennek a szituációnak a féken tartása indokolttá tesz minden elképzelhető lehetséges erőfeszítést a részünkről. Miért hajózhatnak keletre az erőforrásaink éppen most azzal a szándékkal, hogy gyilkoljanak, ahelyett, hogy egy új Manhattan-féle projectet kezdeményeznének, hogy visszatuszkolják a szellemet a palackba?

 

http://assets.inhabitat.com/

 

2. A BEPORZÓ MÉHEK ÉS A GMO-K

 

A genetikailag módosított élelmiszerek elnevezése – a GMO-k – egy olyan népszerű küzdelem gyűjtőfogalmává vált, amely a világ élelmiszerellátásának és vetőmag-termelésének teljes és abszolút hatalomátvétele és elkorcsosítása ellen veszi fel a küzdelmet. Nem csak meghamisította az élelmiszereinket egy előre ki nem számítható iparvállalati tudomány, illetve nem csupán teljesen tönkretette az élelmiszerek táplálkozási biodiverzitását, hanem olyan vetőmagokat szabadalmaztatott és növesztett mérgező vegyületekkel kombinálva, amelyek megmérgezik az ökológiai rendszereket.

 

Ennek a mezőgazdasági tendenciának a legriasztóbb mellékterméke a föld méhkolóniáinak az összeomlása lehet, amely a neonikotinoid növényvédő (rovarirtó) szerekkel állnak összefüggésben. Mi más lehetne sürgetőbb nemzeti prioritás, mint a méhek és a többi olyan beporzó faj halálával való törődés, amelyek olyannyira fontosak az életünk számára?

 

http://meteopolitique.com/

 

3. A GAZDASÁG ÉS A BANKVILÁG MEGTERVEZETT ÖSZEOMLÁSA

 

Belegyökerezve a beválthatatlan pénzbe és a globális magánkézben lévő bankrendszer felett elnökölve, amelynek túlontúl nagy a befolyása és a dominanciája, a világgazdaság az imperializmus (gyarmatosító politika) eszközévé vált és az adósság a rabszolgasorsba döntés és a nemzeti hódítás olyan legfőbb eszközévé lépett elő, amilyet még soha nem látott a világ. Ha a kormányunk a mi érdekeinket képviselné, akkor a világban egyszerűen nem ez volna a helyzet, mivel egy igazi és stabil gazdaság – ami könnyedén lehetne nekünk – nyilvánvalóan alapvető a stabilitás és a biztonság számára, illetve egészen biztosan az értelmes nemzeti prioritások legfontosabbjai között lenne. Miért nem vagyunk képesek az erőforrásainkat a gazdasági újjáépítés érdekében mozgósítani és felhagyni azzal a nyakunkba varrt, szolgaságra kötelező bankárkorszakkal, amelyet manapság élünk?

 

A JÓZAN ÉSZ VÉDELMÉBEN

 

Könnyű kinevetni a világegyetemet, amikor az emberi fajt egy ilyen téboly kormányozza, és ha mi egyszer ki fogjuk nevetni magunkat a delíriumból, a kizsákmányoltságból és a frusztrációból, akkor megismerjük azt a nevetést, ami ezt létrehozta. Sőt, ezekben az időkben, amilyeneket élünk, vigasztaló eltöprengeni azon a valóságon, amit a bölcsesség és a józan ész legnagyszerűbb képviselői azoktól a humoristáktól eredeztetnek, akik olyannak tűnnek, mintha hűvösen a dolgok mindkét (jó-rossz) oldalára be lennének kalibrálva, nem úgy, mint a mai vezetőink.

 

Evégből, itt van a legendás komikus, Bill Hicks, aki nagyon mulatságosan emlékeztet bennünket arra, hogy mindez éppen annyira őrült, mint húszon évvel ezelőtt.

 

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..