Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

5 érv amellett, hogy miért rossz ötlet az ufók leleplezése

Vég nélkül tudunk arról vitatkozni, hogy vajon a világ felkészült-e erre, de úgy tűnik, hogy az ufó akták leleplezése elkerülhetetlen.

 

Az ufó-észlelések, az idegenekkel való találkozások, a gabonakörök és más paranormális jelenségeket egyre nehezebb tagadni, amikor szinte mindenki ebben a fejlett világban kamera felszereléssel jár azért, hogy bármilyen érdekes dolgot is lát, azt rögzíteni tudja, s ha elég érdekes vagy sokkoló, akkor a videó órákon belül körbejárja az internetet.

 

Edgar Mitchell egykori NASA űrhajós szavaival élve:

„Buzdítanám azokat, akik kétkednek: olvassanak könyveket, értelmezzék a tudományt, kezdjék el megérteni, hogy igazából mi is folyik itt. Mert igazából semmi kétség nem fér ahhoz, hogy megfigyelnek bennünket.”

 

Hogy vajon tudomást szerzünk-e a földönkívüliekről a kormány csatornáin vagy valamiféle tömeg médiumon keresztül, vagy sem, az ki fog derülni, talán hamarabb, mint gondolnánk.

 

Az ufó leleplezés indítványozói ujjongó türelmetlenséggel várják a kinyilatkoztatást, de egy szem só keveredett a lelkesedésükbe, amit senki sem akar beismerni. Van-e hátulütője a leleplezésnek?

 

http://www.wanttoknow.nl/

 

1. Kultúrsokk és a társadalmi rend felbomlása

 

Jóllehet, hogy ha a legtöbb ember még nincs is meggyőződve róla, s csak titkon gyanítja, hogy ez több mint egy vízibomba (játék: vízzel telt léggömb), vagy egy titkos katonai teszt, akkor is a földönkívüli jelenlét valóságának feltárása még mindig elképesztő mértékben sokkoló volna.

 

Néhányak féltve dédelgetett hiedelme pillanatok alatt szertefoszlana, míg mások megijednének és talán még halálra is rémülnének a legősibb és legnyomasztóbb módon.

 

A sokkot az ufó leleplezés tudatosítása még tovább növelné. Az embereknek be kellene látniuk, hogy több mint 60 éven keresztül hazudtak nekik, hogyha figyelembe vesszük a Roswell-i incidens volt az az elindító esemény, ami a leleplezést szükségessé tette.

 

Túl hosszú ideig titkoltak el az egész emberi fajnak szánt, létfontosságú információkat. Amikor az emberek rájönnek erre, akkor az nyilvános felzúdulást fog kiváltani a kormány(ok) ellen. A kormányok biztosan meg fogják próbálni megszerkeszteni az ízlésüknek megfelelően a nyilvánosságra hozatalt, önmagukat az emberiség gondviselőjének beállítva, de sok időbe fog telni, mire az emberek újra képesek lesznek megbízni bennük.

 

2. A földönkívüliek túlságosan fejlettek, hogy megérthessük őket, hogy kommunikálhassunk velük, vagy hogy kapcsolatba léphessünk velük

 

„Sugározz fel, Scottie! Itt semmilyen értelmes élet nincs.” – Ezt Kirk, az Enterprise nevű űrhajó kapitánya mondta a Star Trek című filmben.

 

Ehhez hasonlóan az emberek túlságosan vadak, túl primitívek és túlzottan különbözőek az idegenek számára.

 

Néhány tudós úgy véli, hogy nem kellene feltárnunk semmit, illetve hogy nem kéne reklámoznunk a jelenlétünket más civilizációknak, mert ha néhány fejlett űrutazó faj tudomást is szerez a létezésünkről, megvan az esélye annak, hogy csak az erőforrásaink keltsék fel az érdeklődésüket.

 

Stephen Hawking arra figyelmeztet, hogy „Amennyiben az idegen lények meglátogatnak minket, annak a következménye sokkal nagyobb lehetne, mint amikor Kolumbusz elérte Amerikát, amely nem igazán derült ki az amerikai bennszülöttek számára.”

 

Carl Jung 1954-ben azt írta, hogy a leleplező eseményben az egész emberiség „az olyan primitív közösségek bizonytalan helyzetébe kerülne, amelyek manapság ellentétben áll a magasabb kultúrával… a kormányrudat kicsavarnák a kezünkből.”

 

http://codenamejumper.files.wordpress.com/

 

3. Az idegenek lehetnek emberek a jövőből

 

Mi van akkor, ha az úgynevezett idegenek magasan fejlett emberek a jövőből? Ebben az esetben a leleplezés nem volna kívánatos. Ez valószínűtlen, mivel bármilyen közvetlen beavatkozás olyan dolgot idézhetne elő, mint amilyen az időutazás paradoxonja: ez megváltoztatná a múltat ahhoz a jövőhöz képest, ahonnét jövünk.

 

Amennyire ez túl messzemenően hangzik, van néhány olyan járulékos bizonyíték, amely alátámasztja ezt az elméletet, nevezetesen, az 1980-as Rendlesham Forest-i eset, amikor James Penniston őrmester telepatikus úton egy bináris kódot kapott egy idegen űrhajóval való kapcsolatfelvétel folyamán. Amikor évekkel később dekódolták az adatokat, kiderült a tartalma: egyebek mellett: „AZ EMBERISÉG KUTATÁSA”, „A FÖDLI FEJLŐDÉS ÉRDEKÉBEN”, és a dátum 8100.

 

Aligha van még egy lenyűgözőbb, ugyanakkor félreértelmezett koncepció, mint az idő. Még a legtekintélyesebb tudósok sem feltételezik, hogy értik az időt, vagy hogy elvethetnék az időutazás lehetőségét. Einstein ennek a megszállottja volt. Stephen Hawking tudományos alapon javasolta, hogy teljes mértékben megvan a lehetősége, hogy előreutazzunk az időben, ha olyan járműben tartózkodunk, amely megközelíti a fénysebességet vagy egy olyan elképesztően nagy tömegű test közelébe kerülünk, mint amilyen egy fekete lyuk. Viszont ő azt a következtetést vonja le, hogy az időben történő visszautazás lehetetlen az időutazási paradoxon miatt.

 

De ki tudná azt megmondani, hogy évszázadok, évezredek vagy akár évmilliók múlva a tudósok képesek lesznek-e időutazást tenni a múltba? Vegyük figyelembe az elmúlt 100 év technológiai vívmányait.

El tudunk-e képzelni egy olyan tudományágat, amely – tegyük fel – 5000 év múlva jöhet létre?

 

Vajon ezeknek a jövőbeli embereknek lineáris időérzékük volna? Ha minden szimultán történik (beléptünk a fejlett kvantumfizika területére), akkor nincs múlt és nincs jövő; ezek csak mesterséges koncepciók.

 

Minden most történik. Mindazonáltal, a kérdés adódik: mi ezeknek a fejlett, jövőbeli embereknek a céljuk itt, a mi „időnkben” és a mi „terünkben”?

 

Bármelyik esetet is vesszük alapul, az időutazó jövőbeli emberiség teóriájának implikációi túl mélyek és túlságosan bizarrok ahhoz, hogy a legtöbb ember megértse őket. Emellett úgy tűnik, hogy a jövő „idegenjei” nem keresik a nyílt kapcsolatfelvételt, máskülönben már szerét ejtették volna.

 

http://fotosenoticias.com/

 

4. A leleplezés egy olyan fejlett technológiához vezethet, amire az emberiség még nincs felkészülve.

 

Elegendő csupán egy röpke pillantást vetni a közelmúlt történelmére annak megállapítása végett, hogy a fejlett technológiával rendelkező emberek ugyanolyanok, mint a kezükben gránátot tartó majmok.

 

Mi éppen hogy túlságosan gyenge idegzetű és erőszakos civilizációt alkotunk ahhoz, hogy részévé váljunk az értelmes bolygóközi közösségnek, s egy olyan tendencia mentén mozgunk, amely bármilyen új tudományos felfedezésből fegyvert kreál.

 

Néhány ufó-kutató azt állítja, hogy ez már Roswell után megtörtént. Vannak olyan szemtanúk, akik elmondják, hogy az amerikai katonaság azonnal kisajátította az ufó-katasztrófából származó roncsot, megvizsgálta, majd lemásolta a katonai repülőgépek Lopakodó szériájához. Az elmúlt 50 év modern hadviselésének egyéb gyors fejlesztései szintén kapcsolatba hozhatók a kiszivárgott ufó technológiával (erről többet is olvashatsz Philip Corso, a Roswell utáni nap című könyvében).

 

Nem kell fegyverszakértőnek lennünk annak kikövetkeztetéséhez, hogy a katonaság bármilyen idegen technológiát fel fog használni és akár rossz célokra fog fordítani még mielőtt az az emberekhez eljut (ha egyáltalán eljut).

 

5. Félrevezetés

 

„Aggódom nagyszerű Nemzetünk biztonságáért; nem annyira a külső fenyegetések miatt, sokkal inkább a bent munkálkodó alattomos erők okán.” – Douglas MacArthur tábornok, 1955

 

„És a hazugság, Mr. Mulder, a legmeggyőzőbben van elrejtve két igazság közé.” – Az X-akták tévésorozat Mély torok című epizódja.

 

A legnagyobb probléma az ufó-akták leleplezésével kapcsolatban talán a félrevezetés.

 

Mi van akkor, ha az amerikai kormány (vagy bármely másik) nem fogja elárulni a teljes igazságot, hanem csupán annak töredékeit?

 

Mi van akkor, ha ezt az információt nem a megfelelő kontextusba illesztik, hogy minimalizálják a félelmet és a félreértéseket?

És a legfelkavaróbb kérdés mindközül, hogy mi van… ha az ufó akták nyilvánosságra hozatala egy újabb háborúba való belépésnek csalárd fondorlattal történő előkészítő lépése, ami ezúttal egy bolygóközi háború lesz vagy legalábbis annak bemutatása, hogy hogyan is nézne ez ki?

 

Egy megrendezett támadás és az emberek máris bármilyen katonai rendszabályt támogatnak, amit a kormány szükségesnek lát. 9/11 biztosan előkészítette az iraki és az afganisztáni háborúról szóló törvénytervezetet: olyan háborúkét, amelyekből még mindig nem sikerült kiszállni. Minden valószínűség szerint a katonaság megépített néhány ufót. Már képesek olyan földönkívüli „eseményeket” szimulálni, mint az emberrablások vagy a szarvasmarha csonkítások, és létrehozni a megfelelő körülményeket és időzítést ahhoz, hogy egy támadást tudjanak szimulálni.

 

Pszichológiailag már elő vagyunk készítve egy „idegen invázióra”. Nézd az elmúlt 10-20 év sci-fi filmjeit és tévésorozatait – a legtöbbjük valamilyen idegen fenyegetéssel foglalkozik egy világvége forgatókönyvben. Csak néhány cím:

 

 

“Independence Day” (1996), “The Arrival” (1996), “Signs” (2002), “War of the Worlds” (2005), “Transformers” (2007), “The Invasion” (2007), “Cloverfield” (2008), TV series “V” (2009-2011), “Skyline” (2010), “Cowboys & Aliens” (2011), “Battle: Los Angeles” (2011), “Darkest Hour” (2011), TV series “Falling Skies” (2011-2014), “Battleship” (2012), “The Avengers” (2012), “Prometheus” (2012), “Dark Skies” (2013), “Man Of Steel” (2013), “Oblivion” (2013), “Pacific Rim” (2013).

 

Harcoltunk a szovjetekkel. Harcolunk a terrorizmussal. Harcolunk a „zsivány nemzetekkel”. Wernher von Braun, német „űrmérnök” és a rakétatechnológia atyja, 1977-ben bekövetkezett halála előtt arra figyelmeztetett, hogy a következő ellenségek nagy „E”-vel a földönkívüliek lesznek.

 

Az űr felfegyverzése már folyamatban van. Éppen most azt mondják, hogy az űrbe telepített fegyverek megvédenek bennünket az aszteroidáktól és az üstökösöktől, de Dr. Carol Rosin-nak a Leleplezés Projektnek tett vallomása szerint (közeli munkakapcsolatban állt von Braunnal, különösen életének utolsó éveiben), a népesség felett gyakorolt globális kontroll érdekében tett utolsó lépés egy univerzális földönkívüli fenyegetés lesz a világűrből, egy olyasfajta, amiről Reagan elnök 1987-ben beszélt az ENSZ-ben.

 

Ami hátborzongató ebben az információban, az az, hogy von Braun pontosan megjósolt minden főbb fejleményt az USA külpolitikájában, amely igazolta az űrfegyvereket: a hidegháborút és a „Star Wars” programot, a „nyugtalanság nemzeteiről” szóló háborúkat, a terrorizmus elleni háborút, majd az aszteroidák mindennapi fenyegetéseit.

Az aszteroidák után az idegenek következnek. A következő és egyben utolsó állomás „egy kísérlet lesz a világ katonai erőn keresztül történő egységesítésére… új kozmikus bűnbakként felhasználva a földönkívülieket.” (Dr. Steven Greer, “Cosmic Deception: Let The Citizen Beware”, 2002).

 

Ez a cikk semmi szín alatt nem támogatja a Leleplezés elhalasztását, azonban nagy esélye van annak, hogy nem fogunk teljes körű Leleplezésben részesülni; egy féligazságokból és nyílt hazugságokból álló keveréket fogunk kapni, amelyet arra terveztek, hogy egy újabb katasztrofális háborút vezessenek, ezúttal egy planetáris méretűbe.

 

Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy az emberek tudatában legyenek a hamis idegen invázió forgatókönyvének. Talán nem fog megtörténni, talán valamilyen úton-módon nem engedik megtörténni. De nem ülhetünk ölbe tett kézzel a jó szándékú idegenekre várva, akik majd a megmentésünkre sietnek. Mi bizonyára nem számíthatunk a saját hatóságainkra és a vallási vezetőinkre. Rajtunk múlik, hogy mint emberek, mint Földi kapcsok (fáklyák) képezzük-e magunkat és terjesztjük-e az igét.

 

Dr. Wernher von Braunnak a Dr. Carol Rosin-nal közölt üzenete rendkívül sürgető:

 

„Azt mesélte nekem, hogy egy felgyorsított kísérletet készítenek elő. Nem említett idővonalat, de közölte, hogy egyre inkább fel fog majd gyorsulni és olyan sebességet fog elérni, amit senki sem tud elképzelni. A világűrbe történő fegyver felküldésére tett erőfeszítés nem csak hazugságon alapul, viszont túlfuthat azon a ponton, amin még az emberek megérthetnék azt, hogy valami készül, s mielőtt még túl késő lenne.”

 

Ha ezt elhiszed, ha képes vagy meglátni a jeleket, ha úgy érzed, hogy ez az információ összefügg a te legfőbb igazságoddal, akkor ne maradj csendben. Tudasd másokkal, hogy mi történik. Terjeszd a szót. Ne hagyd, hogy a Leleplezéstől megfosszák őket (az embereket), és hogy a Leleplezés egy újabb pánikkeltésnek és tömeges rabszolgaságnak a paródiájává váljék.

 

Forrás: http://in5d.com/

 

Fordította Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..