Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

8 módszer, ahogyan a Vonzás Törvényét alkalmazhatod

A Vonzás Törvénye egy univerzális törvény, amely minden szinten, mindenkinek és mindenkoron működik. Gyakorta hivatkoznak rá a Megnyilvánulás/Manifesztáció Törvényeként.

 

http://projectlifemastery.com/

 

A központi elképzelése az, hogy a hasonló a hasonlót vonzza, ezért az emberek a gondolataik és a vágyaik erejével nyilvánítják meg a dolgokat a saját életükben: ami az életünkben a legtöbb gondolati energiát kapja, azt fogja megkapni az ember.

 

A pozitív gondolatok pozitív következményeket vonzzanak, ily módon a negatív gondolatok negatív következményeket manifesztálnak. A gondolatok felelősek valamennyi megnyilvánulásért a fizikai világban.

A gondolatok energiák, azok energiákat bocsátanak ki és energiákat vonzzanak be.

 

A megnyilvánulások minden életterületen megtörténhetnek és nem korlátozódik pénzügyi vagy anyagi haszonra. Felhasználható egészségre, karrierre vagy munkára, kapcsolatokra, tudományos előmenetelre, sportban tanúsított rettenthetetlenségre és más egyéb dolgokra, amit fejleszteni szeretnénk.

 

Van 8 olyan hasznos tipp, ami a Manifesztáció Törvényének működtetésében segít, ily módon elkezdhetjük megváltoztatni a saját életünket.

 

1.)    Vizualizáld a céljaidat!

 

Amikor tiszta, jól meghatározott céljaink vannak az elménkben, képzeljük el, amint megvalósulnak. Vessük be valamennyi érzékünket, amikor elképzeljük, hogy milyen lesz az életünk, illetve mozgósítsuk minden érzésünket, amikor a változások végbemennek. Magadat helyezd a vizualizációk középpontjába. Gyakran térj vissza a vizualizációdhoz újra és újra lejátszva azt a lelki szemeidben.

 

2.)    Meditálj a vágyaidon!

 

A meditáció felhasználható a Manifesztáció Törvényével együtt ahhoz, hogy hozzásegítsen kívánságaink, céljaink és vágyaink eléréséhez. Segít az elme összpontosításában, illetve abban, hogy túlságosan sokat tűnődjünk a múltunkon vagy az eljövendő dolgokon.

 

Tudatosabbá teszi a gondolkodásunkat, s következésképpen csökkenti annak a valószínűségét, hogy olyan negatív fogalmakon morfondírozzunk, amelyek károsan befolyásolhatják a Manifesztáció Törvényének a pozitív működését.

 

http://saltformysoul.files.wordpress.com/

 

3.)    Ne faggasd az univerzumot túl sokszor!

 

Arra kell fegyelmezned az elmédet, hogy ne fókuszáljon a hogyanra, a miértre és a mikorra. Nincsenek olyan ügyek, amelyek aggodalomra adnának okot, valójában az ilyesfajta részleteken való rágódás meggátolja a Manifesztáció Törvényét. Az univerzum meghallgatja a gondolataidat és a megfelelő időben reagál rájuk és olyasformán, ahogyan ő megfelelőnek látja.

 

4.)    Higgy benne meggyőződéssel!

 

Ne kételkedj abban, hogy a megnyilvánulások megtörténnek-e. Ez hatással lehet az univerzum egyensúlyára és megakadályozhatják álmaid megvalósulását. Nem lehet egyszer abban is hinni, hogy valami megtörténik meg abban is, hogy nem történik meg. Az egyik gondolkodásmód hatástalanítja a másikat.

 

5.)    Tarts önvizsgálatot!

 

Nem lehet pozitív szándékokat felállítani a magad számára, emellett pedig negatív módon cselekedni. A Manifesztáció Törvénye nem így működik. Emiatt lényeges, hogy amellett, hogy a gondolataink világosak és fókuszáltak, ugyanakkor a többi emberre, a természetre és az univerzumra irányuló cselekedeteink jóindulatúak és egészségesek legyenek.

 

Bizonyosodjunk meg, hogy túlsúlyban van-e bennünk a jóság, a könyörület, a tisztelet, a tolerancia, a boldogság, a hála, a megértés és a türelem, nem pedig a féltékenység, a gyűlölet, a sértődöttség, a düh, a sajnálat, a frusztráció és a szomorúság.

 

http://clickandsavepublishbusiness.files.wordpress.com/

 

6.)    Tanúsíts hálát!

 

Legyél hálás az univerzumnak, amiért megadja számodra azt, amit éppen most van. Ha nem tanúsítasz hálát, sosem kapsz többet. Ahelyett, hogy olyan dolgokra fókuszálnál, amelyeket akarsz, arra összpontosítsd, amid van.

 

Légy hálás minden jó dologért és ne fecséreld el az idődet, az energiádat és a gondolataidat rossz dolgokra.

Amikor megkapod a dolgokat, ne felejtsd el megköszönni a világmindenségnek mindazt, amit neked adott.

 

7.)    Légy nagylelkű és adakozó!

 

Legyél nagylelkű mindazzal, amit kapsz és amikor többet kapsz, ne halmozd fel azt. A bőség és a gazdaság kisugárzásának árasztása még több mindent vonz be. Mindent egybevetve, a hasonló a hasonlót vonzza. A bőség nagyobb bőséget vonz. Esetleg adományozz jótékonysági célokra, tanúsítsd nagyobb részvétet az ember iránt és nagyobb feltétel nélküli szeretet.

 

8.)    Tegyél pozitív lépéseket!

 

Élned kell azokkal a lehetőségekkel, amelyeket az utadat keresztezik. Oly módon, hogy ha vannak feltett szándékaid, képzeld el azokat tisztán és higgy abban, hogy a dolgok valóra válása nem jelenti azt, hogy hátradőlhetsz és csak ülhetsz ölbe tett kézzel.

 

Muszáj pozitív lépéseket tenned, melyek előmozdítják a megnyilvánulások megtörténtét. Figyelj oda a látszólag véletlenszerű és rendszertelen lehetőségekre, mivel a világegyetem nem mindig teremt egyértelműen követhető jelzéseket az emberek számára.

Forrás: http://humansarefree.com

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..