Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

8 tipp, amivel jobb rezgéseket varázsolhatsz az otthonodba és a munkahelyedre

A pozitív rezgések nem csupán az emberekért vannak. A környezetünknek szintén van egy speciálisan rezgő energiája. Mivel mi megkötjük a környezetünkből kisugárzódó energiát, ezért egyik módja annak, hogy a rezgésünket emeljük, nem más, mint hogy a környezetünk rezgésének a felemelésén munkálkodjunk. A munkahelyünk és az életterünk jobb rezgései segíthetnek abban, hogy boldogabban, egészségesebben és gazdagabban érezhessük magunkat.

 

http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/

http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/

 

Íme, néhány rövid tipp arra, hogyan növelhetjük a pozitív rezgéseket a környezetünkben. Az élettered rezgésének javítására szánt csekélyke idő segíteni fog abban, hogy könnyen felemelhesd a rezgésedet és azoknak a rezgésszámát, akik veled élnek és dolgoznak.

 

1.A szándék behangolása

 

Mivel a szándék nagyon erőteljes, ezért az otthonunk vagy a munkahelyünk rezgéseinek jobbá tételére irányuló szándék felállítása egy olyan módszer, amely könnyű, hatékony és gyors. Egyszerűen juttasd magadat egy meditatív állapotba, majd képzeld el magadat a térben, amint betöltekezel szeretettel és fehér fénnyel.

 

Ez egy jó elképzelés arra, hogy a pozitív rezgésekre irányuló szándékodat a saját teredbe áraszd legalább néhány percen keresztül, mivel idővel az otthonod vagy a munkahelyed megköti az ott előforduló emberekből és eseményekből kiáradó energiákat.

 

2.Égess zsályát

 

Az otthonunkba és a munkahelyünkön történő zsályaégetés (füstölés) szintén egy csodálatos módja a negatív energiák kizárásának, bár egy kicsit időigényes. Számos módozatát láttam már a zsálya felhasználásának, de én ezt az egyet használom:

  • Nyisd ki valamennyi ajtót és ablakot az életteredben.
  • Mondj el egy rövid imát vagy hangold rá a szándékodat az otthonodban, illetve az irodádban található energiára.
  • Hevíts zsályát, amíg füstölni nem kezd.
  • Tarts magadnál egy tálat a hamu begyűjtése céljából.
  • Ezt követően, a bejárati ajtótól kezdve járd körbe a lakásodat az óramutató járásával ellenkező irányba (A MAGYAR HAGYOMÁNYOK SZERINT AZONOS IRÁNYBA), gondoskodva arról, hogy a zsályafüst beszivárog minden sarokba, ablakba és ajtónyílásba.

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a zsályából származó forró hamu ráhullhat a szőnyegre vagy a bútorzatra. Érdemes gyakorolni először, hogyan kell irányítani az égést biztonságos környezetben (a szabadban), majd takard le a bútorokat a károsodás elkerülése végett.

 

A szándék behangolásával együtt a zsályás füstölés évente pár alkalommal egy jó módszer arra, hogy minden negatív energiától megszabaduljunk, ami a legutóbbi zsályázás óta felgyülemlett.

 

http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/

http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/

 

3.Geódák és kristályok

 

A geódák és a kristályok csodálatosak arra, hogy jobb rezgéseket kölcsönözzünk velük az otthonunknak és a munkahelyünknek. A drágakövek és a kristályok arról ismeretesek, hogy különleges energiákat sugároznak és /vagy kötnek meg. Például rózsakvarcot használhatunk arra, hogy szeretetet sugározzunk, citrint, hogy gazdagságot és bőséget hozzunk vagy ametisztet, hogy a negatív energiákat kitisztítsuk.

 

Győződj meg arról, hogy rendszeresen tisztítod és feltöltöd a kristályaidat, mielőtt használni kezded azokat az életteredben, mivel a drágakövek és a kristályok gyakran vesznek fel negatív energiákat a környezetükből az idők folyamán. Ehhez nem kell mást tenned, mint egyszerűen néhány percre folyóvíz alá tartanod a kristályt, vagy teliholdkor ki tenni őket a holdfényre.

 

4.Színek

 

A gazdag, mély színek melegséget és szeretet visznek az otthonunkba és a munkahelyünkre. A vörös különösen kellemes lehet az otthoni vagy a munkahelyi összejövetelekre szolgáló helyiségekben.

A fehér sok pozitív energiát vihet a lakásunkba, míg a fekete megköti a negatív energiát. Győződj meg róla, hogy nem használsz-e túl sok fehér színt (túlstimulálhat), illetve ha fekete színű az otthonunk, akkor egyszerűen kompenzáld sok világos színnel.

 

5.Napfény

 

A napfény sok természetes magas rezgésű energiát nyújt. A jobb rezgések érdekében, nyiss egy kis ablakot (ha lehet).

 

6.Kényelmes takarók, ágyneműk, kanapék és székek

 

A kényelmet nyújtó helyeknek jobb a rezgése, mint azoknak, amelyek nem ilyenek. Gondoskodj arról, hogy az ülésre és lustálkodásra fenntartott helyek kényelmesek és hívogatók legyenek, ne pedig kemények és ridegek.

 

7.Használj kellemes illatokat

 

Égess gyertyákat vagy füstölőt otthonod vagy munkahelyed pozitív légkörének növelése érdekében, különösen, amikor összejövetelt tartasz. A kellemetlen szagok taszítóak, ezért ügyelj a hely illatára.

 

8.Tudj meg többet a térrendezésről

 

A fenti tippek némelyike a térrendezés szempontjaihoz tartoznak. A térrendezés kínai módszerét (Feng Shui) a tér „chi”-jének (életenergiájának) a jobbá tételére használják. Mindazonáltal, sok egyéb más dolog van, amit megtehetünk azért, hogy jobb rezgésekkel gazdagítsuk az életterünket.

Forrás: http://raiseyourvibrationtoday.com/articles/2015/03/31/add-positive-vibes-home-workspace/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..