Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A 12:12 és a Merkaba-mező

Hajlamos vagyok meglehetősen gyakran meglátni bizonyos számmintákat, mint például a 11:11, 4:44 és így tovább. De az utóbbi időben elkezdtem a 12:12-t látni, ami határozottan új volt számomra, ezért felkeltette a figyelmemet.

A számmintázatoknak megvan a maguk egyedülálló jelentésük, miközben van néhány klasszikusnak számító interpretációjuk. Én is úgy vélem, hogy a számminták személyre szabottak lehetnek számunkra és az utunk számára.

 

Így amikor figyelmes lettem a 12:12-re, megpróbáltam ráhangolódni a saját intuícióimra, hogy megláthassam mi is jelenthet számomra. Talán ez valamiféle jele lenne annak, hogy új dolog lép az életembe? Mivel ez megérintett, hát tovább kutakodtam.

 

 

Az első információ a Willow Soul honlapról érkezett:

 

„A Merkaba-miszticizmus szerint a 12:12 egy rejtjeles kód: amikor eléred a rezgését, az aktiválja a Merkaba-meződet. Amikor ez bekövetkezik, akkor összehangolódsz az egységtudattal összekapcsolódó emberi szívvel.”

 

Ez igazán felkeltette a figyelmemet, ezért további kutatásokat végeztem:

 

A Merkaba a mi „szellemfény-testünk” és egy olyan energiamező, ami körülvesz minket, amikor egy magasabb tudatossági állapotot érünk el. Ez az energiamező egy csillagtetraédert mintáz, úgy vélik, hogy ez az energiaforma teszi lehetővé a fénytestnek a magasabb dimenziókba történő utazását.

 

source: crystallinks.com

 

A csillagtetraéder két piramisból áll: az egyik felfelé, a másik lefelé mutat. A felfelé irányuló segít a mennyekkel/éggel kapcsolatba lépni, míg a lefelé irányuló a fizikai síkkal való leföldelést támogatja. Ezek a piramisformák ellentétes irányba rezegnek és mozognak.

 

Amikor ezt a forgó Merkaba erőteret megfigyeljük egy ember körül, úgy véljük, hogy az illető már aktiválta abbéli képességét, amivel a különféle dimenziókon keresztül tud utazni. Ezért a Merkaba formájára úgy hivatkoznak, mintha egy közlekedési mód vagy eszköz (szekér) lenne a fénytestünk számára.

 

1212-ről pedig úgy gondolják, hogy az a kód lehet, ami segíthet ezt az energiát beindítani, így ha a 1212-t figyeled, akkor azt annak a jeleként veheted, hogy a fénytested fejlődik és a tudatossági szintedet arra a pontra emeled, ahol már a fizikai valóságon túl vagy képes érzékelni.

 

 

Még ha a 1212 be is jutott a tudatomba, akkor sem állíthatom, hogy bármi különbséget éreznék!

Legalábbis még nem. Azonban e számminta nézése sok új meglátást enged.

Még ha úgy is tűnik, hogy mi három dimenzióban élünk, amikor felébredünk, akkor valójában azt kezdjük látni, hogy az élet egyszerűen a bolygón lévő minden egyes tudatos lény gondolati energiájának a visszatükröződése.

Kollektív módon az összes gondolatunk egy olyan világot és valóságot hoz létre, amiben élünk. De mindannyian felelősséggel tartozunk a saját gondolatainkért, mivel a saját gondolataink alakítják ki annak élményét, amiből a valóság származik.

 

Amennyiben a gondolataink a valóság élményét alakítják, az azt is jelenti, hogy arra is felhasználhatjuk a gondolatainkat, hogy más realitásokba lépjünk be, és más létállapotokat nyissunk meg.

 

Ez közel áll az álmodáshoz. Minden éjjel, amikor a mélyalvás állapotába kerülünk, egy részünk „utazik” és meglátogat bizonyos embereket és helyeket, s átél bizonyos élményeket. Miközben álmodunk, mindent valóságosnak érzünk.

 

Ugyanilyen módon, amikor álmunkban utazunk, a fénytesteink szintén magasabb tudatállapotokba kerülnek azért, hogy a világot másképpen lássák, illetve egy másfajta valóságot tapasztalhassanak meg.

 

A tényben, hogy a gondolataink teremtik a valóságot, semmi újdonság nincs, mégis olybá tűnik, hogy sok ego belezavarodik ebbe a gondolatba, ezért ez az elképzelés elveszítette bizonyos erejét.

Nem arról szól, hogy egy autóra vágyakozunk, majd látjuk azt megvalósulni. Hanem inkább a gondolatainknak a belső önmagunkkal, magasabb énünkkel, igazi önvalónkkal történő összehangolásáról szól.

 

 

Amikor összhangba kerülünk saját személyes igazságunkkal, akkor megemelhetjük a tudatszintünket, és érezhetjük, hogy egy vágányon vagyunk a lelkünk sorsával.

 

Ebbe a tudatállapotba azok léphetnek be, akik már felébredtek, de húzós lehet ebben a tudatállapotban tartózkodni állandóan, ezért áll a Merkaba két ellentétes irányú piramisból.

 

A földi kötelességünk részét képezi, hogy két lábbal álljunk a földön, ugyanakkor természetesen nem szeretnénk itt ragadni.

 

Mivel a 1212-ről úgy gondolják, hogy ez a Merkaba aktiválásának a kódja, ezért minden év 12. hó 12-én az elképzelések szerint egy kapu nyílik, hogy elősegítse ennek az energiamezőnek a kialakulását.

 

Mihelyt létrejön körülöttünk ez az energiamező, képes felemelni a fénytestet magasabb tudatszintekre, így összehangolódhatunk az egységgel, s megláthatjuk, hogy mindannyian össze vagyunk kapcsolva.

 

Biztos vagyok abban, hogy sok minden van még a Merkabával kapcsolatban, s én alig várom, hogy felfedezzem és egy kicsit jobban érezzem. Ha találkoztál ezzel a cikkel, akkor az egy jó esély arra, hogy a Merkabád létrejöhessen.

 

A cikk alapjául szolgáló forráshttps://www.riseearth.com/2018/08/seeing-1212-and-merkaba-field.html

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature