Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A 2012-es év utolsó energiái

 Közeledik 2012. december 21-i napforduló és lassan lezárul ez az év. Már csak néhány olyan kiemelt alkalom kínálkozik, amikor még magunkba szívhatjuk ennek a világkorszaknak és kifejezetten ennek az évnek a fejlesztő energiáit. Egy december 3-i spirituális töltődésre és egy december 15-i spirituális zarándoklatra invitálunk mindenkit.

 

A 2012-es esztendő részben a lezárások éve. A kozmikus ciklusok eme időszakában újra és újra elénk helyezi a Sors múltunk eleddig megoldatlan problémáit abban a reményben, hogy ezúttal jó válaszokat és helyes megoldásokat fogunk adni a sorsszerű kérdésekre.

Mint mindig, most sem magától születik a válasz a fejünkben és szívünkben, hanem megkapjuk. A kérdés, hogy képesek vagyunk-e magunkhoz vonzani a megoldást, meglátni a nyilvánvalót és meglépni az újat, a bizonytalant. Ezek részben elméleti kérdések, részben azonban energetikai teendők.

Ha az ember nem foglalkozik rendszeresen energiáinak pótlásával, akkor lemerül. Kimerülten pedig még kevesebb esélyünk van felismerni a helyes lépéseket. Ha sok zavaró gondolat és érzés kavarog az ember fejében, akkor kevesebb az esélye, hogy a legjobb megoldás felé nyúljon. S akkor még nem beszéltünk arról az energetikai fejlődésről, amely az emberi szellem és lélek összehangolása által kíván megvalósulni a közeljövőben.

 

A spirituális világ minden hatását erők és energiák révén fejti ki. Minden időszaknak – évnek, hónapnak, hétnek – megvan a maga jellegzetes energetikai arculata. Sokféle csillag-, bolygó- és egyéb spirituális hatás éri folyamatosan az emberiséget. Ezek alól senki sem mentes. Napfogyatkozások, holdfogyatkozások, bolygók és állócsillagok „kereszttüzében”, sugárzásözönében próbáljuk megállni a helyünket, melyek egyéni módon, fogékonyságunk függvényében tesznek többé vagy kevésbé hatásba és befolyásolnak.

 

2012-ben még van lehetőség olyan fejlesztő erőket magunkba szívni, amelyek tisztulásunkat, rezgésemelkedésünket és a tudatosságunkat kondicionálják. Legközelebb december 3-án nyílik majd erre lehetőség, amikor egy különleges együttállásnak az erőiből meríthetünk és profitálhatunk.

Maga az együttállás nem Magyarországon lesz a leginkább érezhető, hanem Egyiptomban. Pontosabban a három legnagyobb gízai piramis fogja majd összegyűjteni és szétsugározni azokat az energiákat, melyek a Merkúr, a Vénusz és a Szaturnusz együttállásából származnak.

Ezeket a magas rezgésű erőket a legtisztább módon közvetlenül Egyiptomban lehet majd érzékelni és ott lehet belőlük töltődni.

 

Mivel sokaknak ez nem adathat meg, ezért Horváth Zoltán látó segítségével olyan megoldást kerestünk, amely lehetővé teszi, hogy egy különleges módszer segítségével egyfajta energetikai kapcsolatot alakítsunk ki magyarországi egyik szakrális helyszíne és az egyiptomi erőterek között, egy rövid időre. Így gyakorlatilag átemelhetővé válik ez a szellemi esszencia, amely december 3-án érkezik a Földre. Ennek a lehetőségét mindenki kihasználhatja és részesülhet ebből az erőhatásból. A töltődés további részleteiről, pontos helyszínéről és időpontjából az Enigma facebook oldalról biztosan lehet majd értesülni.

 

A másik és egyben utolsó alkalom, mely még a 2012-es esztendő energiáihoz kapcsolódik, egy különleges szakrális esemény lesz. A Bécsben található Szent Lándzsához fogunk zarándokolni december 15-én, mivel azon a napon a Krisztus oldalát átdöfő dárdahegy kisugárzása roppant erős lesz és olyan speciális, elsősorban a lélekre ható erőket fog közvetíteni, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak a korszakváltás előtt álló emberiség felemelkedéséhez.

Ez olyan fajta szentséges energia, mely az évkör kiemelt időpontjaiban szokott megnyilvánulni a Lándzsán keresztül. A december 15-i spirituális zarándoklatot a december 3-i töltődéshez hasonlóan Horváth Zoltán látó fogja vezényelni. Aki szeretne csatlakozni hozzánk, a részletekről érdeklődhet Egyesületünk telefonszámán: 06-27-543-060.

 

A Szent Lándzsával való találkozás egy fantasztikus, de ritkaságszámba menő spirituális élmény. Mivel a Szent Lándzsa rezgése olyan magas, hogy az emberi aura csak részben képes befogadni erejét, ezért Zoltán speciális ráhangoló meditációk segítségével fogja kondicionálni az aurákat, hogy azok még befogadóbbakká váljanak, megnyíljanak erre a szentséges erőre. Továbbá a helyszínen fogja részletezni a Lándzsa aktuális spirituális hatásait is.

(A Szent Lándzsa történetéről és a hozzá kapcsolódó spirituális töltődésről szóló korábbi cikkek a 77. lapszámban olvashatók.)

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..