Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A belső fény ragyogása – Zimány Linda aurájának titkai

Írta/Szerkesztette: Posted on 0

Linda egy meglehetősen erős, tüzes, forró és szenvedélyes személyiség. Narancs-vörös aurája kreatív kifejezőkészséget, dinamikát, izgő-mozgó személyiséget takar. Fontos számára a tudatosság, ha érzelmekről van szó, mint ahogyan az is egyfajta belső igénye, hogy rajonghasson a párjáért.

 

Linda olyan típusú alaptermészettel rendelkezik, aminek lényeges szempont az életében, hogy biztonságban érezhesse magát. A testéhez legközelebb álló auraszínek a fizikai állapotára utalnak, illetve megmutatják azokat a személyiségjegyeket, amelyek a legerősebben hatnak az életében. Esetében látható, hogy fontos számára a testiség, tehát saját maga is igényes, de ezt várja a párjától is. Ő fizikailag, érzékileg is vonzódni akar a kedveséhez.

 

A kommunikációban könnyen megnyílik, gyorsan megtalálja az összhangot bárkivel, és igen befogadó az új dolgokkal kapcsolatban. Jelentős mennyiségű rózsaszín energia is akad az aurájában, ami egyfajta finomságot, kifinomultságot jelent. Ezek a színek a húszas évei derekától kezdenek majd igazán dolgozni a személyiségén. Ez a szín általában együttérzést, vidámságra való hajlamot, kényelmességet, szépségért való rajongást és erős társtudatot tükröz.

 

Ha már a párkapcsolatoknál tartunk, Linda aurájának titka a roppant temperamentumos és tüzes belső fénye. Ennek megvannak a maga előnyei – csábító, delejező vonzása és kisugárzásának ereje, ugyanakkor tagadhatatlanul a hátrányai is. Linda nem igazán viseli könnyedén, ha mások kontrollálni akarják a viselkedését és ha le kell mondani valamiről. Ez olykor-olykor okozhat kellemetlen meglepetéseket az életében.

 

Linda példáján keresztül tanulságképpen levonhatom, hogy az exhibicionizmus és a népszerűség nem mindig könnyíti meg a párválasztást, ezért nagyon fontos, hogy ne ugorjuk át az ismerkedés egyes állomásait, valamint hogy a párkapcsolataink valamennyi szakaszát a dolgok megérlelődése kísérje.

 

Boldog napot!

 

Horváth Zoltán

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..