Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A belső gátak felismerése és feloldása – A szív tudatosságának fejlesztése

2019 legkiemelkedőbb energetikai időszakában folytatni fogom a spirituális intelligencia fejlesztése című önismereti és személyiségfejlesztő előadássorozatomat.

Ezúttal a belső gátjaink felismerését és feloldását fogjuk kivesézni. Ezt követően pedig a szív tudatosságának fejlesztésébe kezdünk, ami egyúttal a 2020-as esztendőnek is egy fantasztikus kihívása lesz.

Tapasztalataim szerint az emberek milliói arra használják az érzelmi erejüket, hogy egyre rosszabb személyes és kollektív valóságokat hozzanak létre belőlük. A negatív töltetű, alacsony rezgésű és javarészt tudattalan érzelmi energiák azonban nem tűnnek el nyomtalanul sem a teremtésből, sem az auránkból, sem a lelki világunkból, így az életünkből sem, hanem felhalmozódnak és összeadódnak.

Ilyenkor olyan emléksúlyok, személyiségtorzulások, belső gátak, hosszú távon pedig torz magatartásminták és karmikus következmények jönnek létre, amelyeknek kárvallottjai nemcsak mi leszünk, hanem a környezetünk is.

 

Belső világunkban legfőbb ideje lesz rendet rakni, mélyreható tisztulásokat végezni, és végre szellemi-lelki értelemben is felnőni a kihívásokhoz. Ezt addig és azért tehetjük meg, amíg a fizikai valóságunk a tudatosságunk visszatükröződése.

Lépjünk ki a magunk által teremtett látszatokból, lássuk tisztán a saját egzisztenciális, párkapcsolati, családi, társadalmi és globális helyzetünket, és értessük meg végre magunkkal, hogy a jövő útja a szív tudatosságán át vezet az isteni Énünk által választott életúttal való összhanghoz, amelyben minden belső konfliktus megoldható, a hiányállapotok megszüntethetők, és az ellentétes polaritások egyensúlyba hozhatók.

 

Célom, hogy minden lélek életének helyes megértésére, isteni értékek teremtésére és életfeladatainak megvalósítására használja a szabad akaratát és a kreatív energiáit, a szeretet és a békesség jegyében.

Ha Te is így gondolod, akkor szeretettel várlak az előadásaimra dec. 28-án.

Előzetes jelentkezés szükséges a szernap@gmail.com címen.

 

 

Szeretettel,

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature