Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A bizonytalanság…

Legtöbbször az emberek nem bíznak másokban, pedig szerintem ez a probléma éppen hogy belőlünk indul ki, mivel legtöbbször a saját magunk képességeiben vagy értékeiben nem bízunk. Ezért sokszor olyan dolgok miatt aggódunk, amik nem is valósak és legtöbbször csak mi látjuk bele ezeket a dolgokat az eseményekbe. Valójában legtöbbször a saját démonaink és félelmeink dolgoznak a háttérben.

 

Bizonytalanság

 

Tehát először rakjuk rendbe a saját dolgaink! Ismerjük fel az értékeink! De ugyanakkor legyünk tisztában a gyengeségeinkkel is, mivel így tudjuk azokat kijavítani, és tudatosítsuk magunkban az erényeinkkel is, mert a pozitívumok kellenek ahhoz, hogy legyen miből erőt merítenünk a gyengeségeink kijavítására.

 

Ezen kívül igyekezzünk gyengébb pillanatainkban nem másokra vetíteni a hibáinkat, hiszen ebből is csak igazságtalan konfliktus származik, s megbánthatjuk azokat az embereket is, akik tényleg szeretnek bennünket. S ugyebár ezt egyikőnk se akarja!

 

Tehát a megoldás az, hogy ne kételkedjünk senkiben és semmiben, még önmagunkban sem, mert ami hamis, az előbb-utóbb úgy is kiderül. Így nincs értelme már előtte belelovalni magunkat a jövőbe! A saját magunkba vetett bizalmat pedig tettekkel erősítsük meg!

 

Bolla Árpád

okleveles masszőr és életművész

https://www.facebook.com/arpadmasszazs

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..