Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A BÖRZSÖNYBEN TÖLTŐDTÜNK – BESZÁMOLÓ A CSODÁRÓL

Az emberek életéből lassacskán eltűnnek a csodák. Nem csak a pozitív érzések és gondolatok vannak kiveszőfélben, hanem a valódi spirituális élmények is. Sokan inkább eltitkolják a bensőjükben megélt szellemi megtapasztalásokat, nehogy a környezetük botornak nézze őket. Pedig csodák vannak, méghozzá Magyarországon!

 

Ha valaki egy kis izgalomra vágyik, alkalmasint elmegy a moziba filmet nézni, vagy letölti azt a netről, esetleg elolvas egy fantasy-t, és igyekszik minél jobban a főszereplő helyébe képzelni magát. Legyen szó Harry Potterről, vagy a Gyűrűk Uráról, az alkotások többsége a misztika és az okkult világ üzeneteit hordozza kendőzetlenül magába. De aki a Bibliát, a Védákat, vagy az ezoterikus könyvek garmadát tanulmányozza, szintén emberfeletti képességekbe és jelenségekbe ütközik lépten-nyomon. Azonban nem kell a szomszédba mennünk a csodáért! Nem kell meséket és legendákat újra meg újra lejátszanunk az elménkben ahhoz, hogy valódi szellemi és fizikai megtapasztalásaink legyenek.

 

Horváth Zoltánnal a tradicionális egyiptomi újév alkalmából – régi, jó szokásunkhoz híven – töltődni invitáltuk az érdeklődőket. Zoltán auralátóként rendszeresen biztosít lehetőséget arra, hogy aki kíváncsi és nyitott, avagy már professzionális szinten működteti a veleszületett spirituális adottságait, az olyan ritka alkalmakkor, mint a napfordulók és hagyományőrző ünnepnapok, kapjanak valami extra energiatöltést.

Mi nyilvántartjuk és rendszeresen felkeressük Magyarország és a külhon bizonyos erőtereit, ahol az adott időben különleges energiák nyilvánulnak meg, melyből módunkban áll feltöltődni, pontosabban auránkat feltölteni.

 

Idén július 19-ére esett az egyiptomi újév. Ez adta a börzsönyi töltődésünk apropóját. Így kedden este fél nyolcra hívtunk mindenkit a szokásos börzsönyi töltődési helyünkre, ahol elsőként angyali, majd pedig egyiptomi szupererőkből lehetett töltődni. Bár benne volt a pakliban, hogy elered az eső – s végül ez meg is történt –, ez azonban mégsem szegte kedvét a legtöbbünknek.

 

Hogy az elején kezdjem a történetet, minden töltődésünk előtt egy ráhangolódással szoktuk kezdeni. Ennek része a jó hangulat, amely ezúttal sem maradt el, s a megfelelő előkészítő mozzanatok elvégzése, amelyek az aurát és a tudatot mind tágabbá teszik. Ez körülbelül 15 percet vett igénybe. Miközben az előkészületek zajlottak, Zoli feltérképezte az angyali erőteret és nem egy, hanem öt átjárót nyitott a magasabb világok és mi szféránk között. Közben jómagam elmagyaráztam az résztvevőknek, hogy az adott alkalommal angyali teremtő erőket fognak magukba szívni Zoli vezényletével, mely a harmadik szem csakrán keresztül fog az aura asztráltestébe betöltődni. Ez nagyban növeli az ember megvalósító, szándékérvényesítő erejét, amelynek hatására képessé válik jobban ráhangolódni a saját sorsútjára és ott sikereket bevonzani, illetve elérni. Természetesen az angyali kreatív energiák csak a tiszta, lélekből fakadó szándékok szolgálatába szegődnek, s az egós villongások hatására meg sem mozdulnak. Kifejtettem továbbá, hogy Zoli most éppen kapukat, ha úgy tetszik, szellemi átjárókat nyit más világokba és összehangolja az aurákat ezzel a magas frekvenciájú isteni energiával. Ez olyan az aurák számára, mint a nyelvünknek a nektár.

 

Az előkészületek befejeztével Zoli megmutatta azokat a csodálatos fotókat, amelyeket ott helyben készített az éppen megnyíló angyali kapukról. Felhívta a figyelmünket, hogy a kékes-ezüstös energiát a patak vize lefelé vonzza a földhöz, ezért majd mindenkinek célszerű volna leülni vagy fekvő pozíciót felvenni. Többféle szögből, más és más fázisban sikerült lencsevégre kapnia Zolinak az angyali erőket. De nem csak azokat, ugyanis miközben a csodálatos fotókat készítette, arra lett figyelmes, hogy két szellemi entitás lépet ki az átjáróból, akik villámsebesen közlekedtek körülöttünk. Nem tartoztak szigorú értelemben véve az angyali erőkhöz, de mindvégig jelen voltak, mintha csak felügyelni, felvigyázni szerették volna az eseményeket. Ezúttal Zoltánnak sikerült őket is lefényképeznie, így mindenki megcsodálhatta sziporkázó és erőtől duzzadó fénytestüket.

 

Amikor az összeköttetés teljessé vált, Zoli jelezte, hogy mindenki helyezkedjen el kényelmesen az általa kijelölt helyszínen, majd hunyja le a szemét és lazuljon el. Körülbelül 30 percig tathatott az angyali energiából való töltődés. Utólag meginterjúvoltam pár új és néhány régebbi résztvevőt arról, mit éreztek, s mit tapasztaltak az angyali töltődés alatt.

Akik életükben először vettek részt velünk közös energiatöltődésen, azoknál főként fizikai érzeteket váltottak ki az energiák. Ez a csoport arról számolt be, hogy a bőrükön, az arcukon és a homlokukon, valamint a tenyereikben érezték a fenséges energiákat. Könnyednek és nyugodnak írták le az angyali energia keltette benyomásokat.

Akik már többedszerre vettek részt ilyen angyali töltődésen,ők arról számoltak be, hogy simogató, lágy és selymes energiákat tapasztaltak. Volt, aki így nyilatkozott: „végre tudtam zavartalanul koncentrálni, semmi nem zökkentett ki, mélységeket éltem át, és szétáradt bennem a nyugalom”. S valóban, az angyali energiák messze a mi emberi rezgéseink fölé magasodnak. Ez nem azt jelenti, hogy ne lennénk képesek felvenni őket, csupán elszoktunk attól a tiszta eszmeiségtől és erőesszenciától, amit az angyalok képviselnek. Így, az angyali töltődés nyomán érzelmeink letisztultabbak lettek és érzékeink kifinomodtak valamelyest, amelyet utána magunkkal vittünk otthonaikba és a mindennapi életünkbe.

 

Rendhagyó módon, egy második töltődésre is sort került aznap este. Mint azt már a bevezetőben említettem, a töltődésünk dátuma éppen július 19-re esett, amely egy valódi spirituális ünnepnap Egyiptom életében. A Szíriusz és a Nap heliákus felkelésének köszönhetően minden esztendőben beköszönt az újév, s ez az esemény nem csupán a Nílus áradását, de a szellemi erőterek bőséges patakzását is előidézi.

Ennek köszönhetően Horváth Zoli egy rendhagyó lépésre szánta el magát. Most először nagy plénum előtt alkimista módszerrel egy spirituális átjárót nyitott a Börzsöny és Egyiptom szent energiái között. Mint mondotta volt, „egy kaput nyitok a meglévő angyali kapuban, s amikor ez létrejön, egyiptomi elementálok fognak azon keresztül érkezni”.

 

A kapukat megnyitotta Zoli, s ahogyan ígérte megannyi intelligencia, tudatossággal rendelkező energialény érkezett át rajtuk. Ezekről amatőr felvételek is készültek. A jelenlevőket ámulatba ejtette, hogy az ő kezükben lévő fényképezőgépekkel is el lehet csípni a csodát. Természetesen Zoltán is elkészítette a maga profi fotóit és újfent megmutatta az akkora már felajzott várakozóknak. Lélegzetelállító látvány volt testközelből látni azt, amit az ember a bőrén érzett. De beszéljenek helyettem a szemtanúk és a töltődésben résztvevők szavai:

„Zsibbadt a nyelvem, a szájam és a kezeimben valami furcsán áramló, erőteljes energia érzete volt.”

„Készítettem fotókat előtte, de álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen érezhető és felemelő lesz az elementálokkal töltődni.”

„Bármi bejött az elmémbe, jó volt. Nem érdekelt semmi, mintha kikapcsoltak volna valamit bennem. Ezt úgy fogalmazhatnám meg, hogy mintha a fizikai világ kapcsolóját nyomták volna ki a bensőmben. Egyszer csak belépett a természet és az kezdett el irányítani engem.”

„Szinte leírhatatlan feeling volt. Mintha Egyiptomban lettem volna – ugyanaz az illat, az a bizsergető érzet, amit a kinti templomokban éreztem. Tudtam, hogy egy szent helyen vagyok.”

 

Az egész töltődési folyamat két órát vett igénybe, de úgy elszállt, mintha csupán pár perc lett volna. Közben az eső csak esett, de mi ügyet sem vetettünk rá. Mindannyian magunkba szívtuk az angyali és a hamisítatlan egyiptomi energiákat, majd feldobottan, mosolyogva, diadalittasan vettük az irányt hazafelé. Reméljük, hogy nem kell sokat várnunk az újabb csodákra!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..