Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A boszniai piramisok felfedezője Tesla-féle torziós mezőket talált a bosnyák piramisoknál és még sok érdekességről vall

Dr. Semir Osmanagić, a boszniai piramisok felfedezője nemrégiben kifejtette, hogy újabb elképesztő felfedezést tett, mely az európai történelmen túlmenően az egész glóbusz múltját új megvilágításba helyezi.  A híres kutató olyan Tesla-féle állóhullámokra bukkant a bosnyák Nap-piramis tetején, melyekről a tudósok úgy vélik, hogy gyorsabbak a fénynél, ugyanakkor erősségükből nem veszítenek, miközben kozmikus testeken haladnak át. Ezzel gyakorlatilag bebizonyította, hogy a piramis valamilyen módon összeköttetésben áll egy kozmikus hálózattal vagy internettel, mely álláspontja szerint azonnal intergalaktikus kommunikációt tesz lehetővé univerzum szerte.

 

A viszokói Nap-piramis felett érzékelt energetikai jelenségekre már többféle magyarázat született. A piramisok olyan energiafokozó berendezések, melyek a Napon keresztül adnak és fogadnak információkat.

 

Visoko_piramide_Sunce_Osmanagic2

 

„Több más kutató szerint, akik között a legelőkelőbb Nikola Tesla, a torziós mezős kölcsönhatások révén keletkező skaláris vagy állóhullámok, a fénynél is gyorsabbak. Ily módon a torziós mezők bármilyen kozmikus tárgyon – bolygón vagy napon – áthatolnak a nélkül, hogy az energiájukból veszítenének.

Ez azt jelenti, hogy hatalmas sebességgel képesek haladni, információt vagy energiát továbbítani mind mennyiségi, mind minőségi értelemben információveszteség nélkül.” Source

 

„Ideális esetben két energiatermelő (generátor) van mindkét végén, melyek kölcsönösen Tesla-féle torziós mezőkön (hullámokon) keresztül kommunikálnak egymással. Az információcsere szinte azonnali a kozmosz két távoli része között, s az átvitel során az információ nem veszít a minőségéből.” Source

 

A Föld története során sok letűnt kultúra „Atyaként” tekintett a Napra. A régészek úgy próbálják értelmezni az ősi hiedelmeket, mintha azok csupán a Nap iránti „istentiszteletet” vagy „szent áldozatok bemutatást” szolgálták volna. Történelmi tévedés azt állítani, hogy a maják feláldozták foglyaikat a Napistennek. A maják nem mutattak be ilyen áldozatokat, hanem a kozmikus Atya iránti tiszteletüket rótták le. A Nap nem csak hőt, hanem energiát is ad nekünk, s ebből kifolyólag magát az életet, sőt információkhoz juttat minket, finomít rajtunk és hatással van a DNS-ünkre. A napfelkelte és a naplemente rövid nézése egyfajta gyógyír számunkra fizikai és spirituális szinten egyaránt.

 

Energetikai szempontból az összes geometriai forma közül a piramisé a legerősebb. Amennyiben egy erős energiapont fölé helyezzük, akkor a piramis energiaerősítővé válik. A boszniai Nap-piramis alatt vaslemezek találhatók, amelyek elektromágneses teret gerjesztenek, a felszín alatt víz áramlik, ami negatív ionokat szabadít fel, és egy másik, mélyebb föld alatti víz is folyik még ott, amely a felette levővel elektromosságot hoz létre. Ugyanakkor természetes magnetizmust, orgon energiát is találunk.

 

Pár gondolatot hadd fűzzek a sokak által talán még nem teljesen ismert orgon energiához!

Az orgon energia egy, az egész univerzumot átható energia. Lényegében életerő energia, amely mindenen áthatol és minden létező alapja, állandóan áramlik, erősen vonzódik a szerves anyagokhoz, illetve a vízhez és a szilícium-dioxidokhoz. Hegyvidékeken magasabb a koncentrációja. Kapcsolatban áll a mágnesességgel és geometriai formákon keresztül terjed. Befolyásolhatjuk emberi gondolattal is, illetve érezhető az emberekre gyakorolt jótékony hatása is.

 

Tábor 2017

 

A piramisnál tapasztalható energetikai jelenségek tudományos eszközökkel mérhetők. De vajon hogyan? Akiket részletesebben is érdekel ez a téma, azoknak az alábbi cikkemet ajánlom:

http://boldognapot.hu/blog/egy-hatalmas-eromu-volna-a-boszniai-piramis-ot-elkepeszto-jellegzetessege/

 

Osmanagić megemlíti, hogy a Nap-piramis felszínén a régészeti feltárások során nagymennyiségű kvarckristályra bukkantak. A kristály jelen van a föld alatti alagutakban is, s valószínűleg a piramis alatt úgyszintén.

Köztudott, hogy kvarckristály befogja és felerősíti az energiát. Az üregek és a föld alatti alagutak megnövelhetik az energiát.

A piramis belsejében található hét szint spirális elrendeződése az energiamozgás felgyorsulásához és intenzitásának felerősödéséhez vezet. Mika Virpiranta, finn kutató fedezte fel, hogy a boszniai Nap-piramis irányába vulkánikus vonalak vezetnek.

Ráadásul, ha a piramis egy olyan vonalon helyezkedik el, ami két vulkánt köt össze, akkor a struktúra egy vulkáni vonalon fekszik.

A boszniai piramisok esetében a 26-ból 15 vonal három, négy vagy öt vulkánnal van egy vonalba rendeződve.

Ez a tényező megint csak a viszokói piramisok elhelyezkedésének a fontosságát bizonyítja, minthogy a tűzhányók energiaforrások: láva, vas, kristályok és ásványok – írja Dr. Osmanagić .

 

Ha mindezek tükrében megnézzük a viszokói piramisok pontos pozícióját (pl.: egyenlő oldalú háromszög a Nap, a Hold és a Sárkány piramisok között, vagy egy másik háromszög a Szeretet, a Föld és a a Fojnica-struktúra között) és megfigyeljük a szakrális geometria elemeit (Élet Virága, Fibonacci-formula), akkor észrevesszük, hogy az egész vidéket úgy tervezték meg, hogy egy nagyon erős energiakomplexum jöjjön létre, melyet mi a boszniai piramisok völgyeként ismerünk.

 

Az eredeti határokat valószínűleg sosem fogjuk megismerni. Ráadásul az energiaáramlás valaha sokkalta intenzívebb lehetett. Hajdan a bolygónk erősebb és egészségesebb volt, úgy nagyjából 12000 évvel ezelőtt, az utolsó jégkorszak végén.

 

„Úgy tizenöt évvel ezelőtt írtam az ősi maják kozmikus időmérő szerepéről a könyveimben, valamint arról a civilizációról, amelynek célja a Föld frekvenciájának a Napéval való összehangolása. Akkoriban a hipotézisemet a Wikipedia szerkesztői elvetették, mondván, ez az érvelés hiteltelenít engem.” – írja Osmanagić.

 

2017.03.18.

 

Az arra irányuló kutatásaim és érveim miatt, melyek a világszerte épülő piramisokra vonatkoztak, illetve arra, hogy a legrégibb piramisok a legnagyobbak, az egyiptológusok felhúzták közénk az ellenségeskedés falát.

 

Ama feltételezésem, mely szerint a Nap-piramis a világ legősibb piramisa, Zahi Hawass-ból, a világ egyik legbefolyásosabb egyiptológusából azt váltotta ki, hogy sok mindent megtegyen azért, hogy csak korlátozott bejárásom legyen a vezető tudományos tévécsatornákhoz.

 

Írásos petíciókat küldtek az Európai Régészeti Társaságnak a kutatásaim ellen, melyek bizonyítják, hogy a legrégebbi és a legjobb minőségű betont, továbbá a legnagyobb történelem előtti alagúthálózatot fedeztük fel a Nap-piramisnál.

 

Osmanagić  azt írja, hogy az idő és a tudományos érvek viszont az ő igazát támasztották alá, nem pedig az ellentáborét. De nem csak a történelemkönyvek hibásak, minket rosszul is tanítanak, vagy inkább rosszul programoznak valamennyi alapvető tudásterületen.

 

Dr. Osmanagić  arra hívja fel a figyelmet, hogy a fizikusok, a csillagászok és a geológusok ahhoz ragaszkodnak, hogy a világegyetemünk a Nagy Bumm eredménye, s hogy gyorsulva tágul. A biológusok továbbra is a darwinizmust támogatják, azt állítván, az élet a szervetlen anyagokból alakult ki, az evolúcióra vezethető vissza fajok kifejlődése és az ember a majomtól származik.

Tévednek, jelzi Osmanagić.

 

Az élet kialakulása a bolygónkon egy beavatkozás eredménye, a földi fajok hosszú idő alatt változtak meg olyan kísérletek során, amelyekben az evolúció kisebb szerepet játszik, s a homo sapiens génsebészetnek köszönhető.

Természetesen nem mi vagyunk az első és nem is a legfejlettebb civilizáció bolygónk történelmében.

 

Osmanagić  végül ide lyukad ki:

 

Nem létezne a kozmosz a határtalan, gyors és hatékony kommunikációjával együtt, hanem nem töltené meg az a rengeteg fekete lyuk, amelyek tágulnak és mindent elnyelnek. Egy ilyen kozmosz nem alakulhatna ki, ha nem töltené ki a soha véget nem érő vákuum, melyben nem volnának olyan részecskék, melyek megkönnyítenék a közlekedést és a kommunikációt. Következésképpen a megtervezett rendszer a meglévő kommunikációjával együtt igényli, hogy másként definiáljuk a kozmoszt és annak alkotóelemeit.

 

Az elektromos kozmosz gondolatának megalkotói, melyben minden az elektromos részecskékre épül, egyre nagyobb támogatottságra tesz szert, mivel szinte az összes kozmikus folyamatot logikusan magyarázza meg. Nem az irracionális Nagy Bumm elmélettel kezdik a történetet.

 

Ésszerű, hogy van egy szupergyors és szuper-vezetőképességű kozmosz belső diszkontinuitás és fekete lyukak nélkül. A kozmosz határtalan és minden mögött a kozmikus elme áll, a Teremtő. Ő hozta létre az univerzumot, amit mi megkaptunk nagyobb figyelmet szentelve valamennyi kozmikus entitás állapotának (rezgésének) és folyamatának. A miénk mellett végtelen számú másik univerzumot teremtett, melyek meglátogatásához egy kozmikus dimenzióugrásra volna szükség.

 

Mi mindannyian csupán egy kozmikus internet részei vagyunk az összes többi kozmikus lénnyel a világűrben, beleértve a Teremtőnket is. Az információtovábbítás szinte azonnali a valós távolságoktól függetlenül.

Ezáltal a boszniai Nap-piramis a mi kis Földanyánkon egy kapcsolódási pont erre a kozmikus internetre.

 

Megjelent a könyv 2

 

Forrás: Radio Sarajevo

Exclusive: Discovery of Tesla’s Torsion fields above the Bosnian Pyramids

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..