Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A burgonya csodája – A föld erejének hordozója

Sokan ismerik és szeretik a burgonyát, de vajon hányan fogyasztják tudatosan? Ki tudja, milyen spirituális erő rejlik a krumpliban? S vajon ez az erő mire képes, hogyan hat bennünk és mit okoz annak hiánya? Ismerkedjünk meg a burgonya titkaival.

 

 

A burgonya a világ negyedik számú élelmiszere. A történelem hajnala óta termesztik a latin-amerikai őslakosok. Állítólag erről a vidékről terjedt el a többi kontinensen. Több ezer fajtája egy valamiben közös: magába szívja és megtartja az adott tájegységre jellemző föld energiáját.

 

Ezt az energiát nem árt közelebbről is megismerni, mert múlhatatlanul fontos szerepe van az életünk csaknem valamennyi területén. A fundamentum, vagyis az alapzat megteremtésére hivatott, melyet a neve is sejtet. A burgonya valóságos föld erő bánya, melyet azért jó rendszeresen fogyasztani, mert:

 

  • Erősíti az önbecsülésünket,
  • Optimalizálja és finoman növeli az életbe vetett bizalmunkat,
  • Éberséget okoz,
  • Elősegíti az erős gyökerekkel való kapcsolódást az élethez,
  • Az önbizalmunkat felerősítő energiaközpontunkra hat,
  • Megszilárdítja a kapcsolatunkat a Földdel és magával a természettel,
  • Közelebb juttat a belső béke állapotához,
  • Kihozza belőlünk az élet szeretetét,
  • Fokozza az életerőnket.

 

 

Spirituális szempontból a burgonyában található föld erő az auránk mellékvesékhez kapcsolódó energiarészeit tölti energiával. Ennek a területnek bizonyos kielégítendő szükségletei vannak, melyek a különféle energetikai cserélődésekhez kötődnek. Energiacserélődés alatt többféle dolgot értünk. Itt most általánosságban értendő az energiacsere, beleértve mindent, ami két ember aurája között létrejöhet: kézfogás, simogatás, ölelés, egymás mellett alvás vagy akár a szexualitás is.

 

A burgonya az egyik legváltozatosabban elkészíthető étkünk. Nyersen, főzve, sütve, párolva, grillezve, egészben, szeletelve, levesnek, salátának, köretként, főételként, desszertként, hidegen, melegen elkészítve egyaránt fogyasztható. S ami még lényeges: nem okoz gondot viszonylag nagyobbacska mennyiséget elfogyasztani belőle.

A krumpli a föld erő tartalmának javarészét a hőkezelések hatására sem veszíti el. Fogyasszuk rendszeresen!

 

Boldog napot!

 

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..