Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A chemtrail tevékenység

Az Egyesült Államokban egyes polgárok magyarázatot követeltek a globális sztratoszférikus geo-mérnöki permetezési programokról. Felröppent annak a híre, hogy a fejünk felett elszálló repülőgépek rendszeresen mérgező aeroszolokat permeteznek ránk. Többek között erről is szó volt az Amerikai Szövetség a Tudományért (AAAS) éves szimpóziumán. Az emberek az utcára vonultak tiltakozni, de a valós tényeket még mindig sűrű, vegyszeres köd borítja. Oszlassuk el a homályt!

 

A fáma szerint míg egyes tudósok egy ideje arról tanácskoznak, hogy a globális felmelegedést részben úgy lenne megoldható, hogy alumínium- és más részecskéket permeteznének a légkörbe, amelyek blokkolnák a napsugarak egy részét, addig más tudósok semmit sem tudnak az egész ügyről.

 

Mauro Oliveira, az egyik tüntető azt állította, hogy sztratoszférikus permetezés geo-mérnöki (SAG) programja, más néven „chemtrails” már javában folyik a világban. A nagyobb városok felett sokan a saját szemükkel győződhetnek meg az intenzív aeroszol permetezésről. Egyes szakértők azzal igyekeztek elütni a probléma élét, hogy a naiv lakosság nem tud különbséget tenni a repülőgépek kondenzcsíkja (contrail) és a chemtrail között.

A kondenzcsík a motorokból kiáramló sűrített vízgőz, amely perceken belül eloszlik. Ettől abban tér el látványra a chemtrail, hogy egy vastag fehér vonalat hagy maga után, ami akár órákon keresztül megmaradhat az égen. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak órák múltán felhőszerű képződményeket hoznak létre. Később leereszkednek a földre és vagy a talajba, vagy a vizeinkbe, vagy az emberek légzőszerveibe kerülnek.

 

A tiltakozók, akik felfigyeltek erre a jelenségre, összefüggést látnak a növénytermesztésben jelentkező problémák, valamint a fák elhalása, a vadállomány megcsappanása, a napenergiát begyűjtő rendszerek drámai alulműködése és a chemtrail tevékenység között. Ezután került sor a talajvizsgálatokra. Megállapítást nyert, hogy az alumínium, a bárium más elemekkel egyetemben ezerszeres dózisban fordul elő a talajban a megengedett határértékhez képest. Az erdőben vett talajminta pH értéke egyik helyen 6,6-os, míg a másikon 7,4-es volt a normális, megengedett lúgosságnak (5,0-5,5pH-nak). Ami a halállományt illeti, a Nemzeti Tengeri és Atmoszférikus Igazgatóságnak a lazacok rajzásáról szóló adatai a következők: a 2002-es 769 868 darabról 2009-re 39 530-ra csökkent az állomány. A Pit folyóban az engedélyezett maximális érték 4600-szorosát mérték alumínium-szennyezettségből. A rovarpopuláció csökkenése is elképesztő, több mint 90%-os volt.

 

Hivatalos mutatók látszanak alátámasztani, hogy a SAG-hoz komoly egészségügyi problémák fűződnek: az érintett helyeken a légúti halálozási arány a halálozási lista nyolcadik helyéről a harmadik helyre ugrott fel az elmúlt öt évben. Akár összefüggésben állnak e mutatók a permetezéssel, akár nem, a világban a chemtrail permetezése óta elképesztő meredekséggel emelkedik az alumíniummérgezéshez kapcsolódó betegségek rátája.

 

Stewart Howe állítása szerint a tudósok a globális felmelegedésnek nevezett probléma megoldására keresvén megoldásokat, mérlegelték a SAG előnyeit és hátrányait.

Az előnyök közül kiemelném a következőket: a bolygó kismértékű lehűlése, a sarki jégsapkák olvadásának lassulása és a tengerszint emelkedésének csökkenése.

A hátrányok alatt olyanokat értenek, mint az ózonréteg csökkenése, az aszály, a fogyatkozó napenergia, az időjárás megzavarodása, nem beszélve az esetleges hadászati alkalmazás alternatíváiról.

Sok tudós értetlenül állt, amikor a chemtrail tevékenységről faggatták, minthogy nem volt tudomása ilyen permetezési műveletekről.

 

A modellezések azt mutatták ki, hogy az alumínium sztratoszférában történő használata tíz-húsz millió tonna/év értékig kis kockázatot jelentene és nincs különösebben káros egészségügyi következménye. Ettől függetlenül az alumínium mind a babákra, mind a fejlődésben lévő generációkra nincs jó hatással, egy bizonyos dózis fölött pedig idegméreg.

Nem tudni, mert hivatalos oldalról nemleges válaszokról hallani, hogy zajlanak-e titkos kísérletek, illetve SAG-programok. A kétes eredetű fehér csíkok az égen azonban eléggé aggasztóak és a rájuk adott magyarázatok erőltettek és nehezen hihetőek. Etikáról pedig jobb nem is beszélni e kérdés kapcsán.

 

Ha józanul gondolunk bele, akkor a toxikus anyagokkal bepermetezett Föld szükségszerűen kihat az amúgy is ingatag ökológiai egyensúlyra és az ember instabil egészségi (testi, lelki és szellemi) állapotára. Ami elgondolkodtató, hogy a drámai változások egybeesnek a SAG-programokkal. A talajnak az alumínium által megnövekedett lúgossága tönkreteszi az élőhelyeket: az erdők, mezők, vizek flóráját és faunáját. A szélsőségesebbek úgy fogalmaznak, hogy megkezdődött az emberiség vegyi úton történő tizedelése. Ez lenne a 21. század genocídiuma? Mi inkább tartsuk magunkat távol a gyanúsítgatásoktól.

Viszont, azon már aligha lepődhetünk meg, hogy a kormányzati szervek figyelemre sem méltatják a chemtrail tevékenységet. Úgy látszik, a környezetvédelem nem több üres, választási kampányszövegnél. Arról viszont szabadalmi bejegyzések sora tanúskodik, hogy az időjárás-modifikáció, magyarul a felhő, az eső, a vihar, a villám előidézésének, vagy akár sugárzások általi megszüntetésének technológiái léteznek. Innen nézve, egy vegyi permetezéses műveletnek a lebonyolítása nem is tűnik olyan elvetemült cselekedetnek.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..