Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Chi Mester plazmavillanásokat generál a teste körül

A világ minden táján az ősi gyógyító hagyományok mesterről tanítványra szálltak a titkos templomokban, s évezredeken keresztül titokban tartották a romboló, külső hatásoktól. A szentséges tudásnak csak néhány leszármazási vonulata maradt fenn napjainkig. A rendkívül összetett bioenergetikai gyógyító technikák avatott gyakorlóit, akik megkövetelték a test chi energiavonalainak a beható ismeretét, titoktartásra sarkallták a generációkon át tartó politikai indíttatású üldöztetések.

 

A test valamennyi szervét behálózó, áttetsző vezetékek finom hálózatának Bonghan Kim általi 1963-as meghatározása egy olyan harmadik keringési rendszert tárt fel, amely a korábban ismert vér- és nyirokrendszerrel áll kapcsolatban. Bonghan Kim eltitkolt felismerésével ötvözött biofotonikai áttörések megteremtik az elektrofiziológiai alapját a chi energiavezetékek és a moxaterápia laboratóriumi vizsgálatának.

 

http://www.wakingtimes.com/

 

A BBC tévé „Tűzgyűrű: a Krakatoától keletre” című dokumentumfilmje (1987) gyors HHO plazma villanásokat rögzített a jávai Mo Pai mester, John Chang teste körül. Ezek a gyors felvillanások 2-5 képkocka hosszúságúak és itt először úgy határozták meg őket, mint amik szoros kapcsolatban állnak a véráramban szakadatlanul létrejövő, rezonáns atomi átalakító folyamatokkal.

 

Miután Chang befejezte a filmkészítő Lorne Blair elektroakupunktúrás kezelését, tett bizonyos gesztusokat a köldökénél és a gátjánál, miközben elmagyarázta, hogy „Amikor a Yin-Yang, a pozitív-negatív… (amikor megfeszítem) találkoznak… ez képes elektromosságot (előidézni)”. Abban a pillanatban, amikor Chang elkezdi a kezeit egymáshoz közelíteni, egy elektromos kisülés felvillanását lehet látni, ami teljesen kontrasztos a fekete színű haja előtt. A villanások a Mo Pai gyógyító haján és karjain is megjelennek, miközben a chi kivetítésére koncentrál.

 

A vérkeringést a szív ellenőrzi és ő gyakorolja az uralmat az érrendszer és a légző rendszer felett, ami lehetővé teszi a chi összpontosítását, ugyanakkor éveken át tartó meditációt igényel a nélkülözhetetlen érzelmi egyensúly elérése. Miközben csak úgy cigarettázik a kis belső udvaron, egy fényes villanás szökik ki Chang szívéből, amint éppen azt magyarázza, hogy „Isten mindnyájunknak Yin-Yang polaritást adott, azonban fegyelmet kell gyakorolni és meditálni kell, hogy a tudatára ébredjünk és az ellenőrzésünk alá vonjuk azt.” A Mo Pai gyakorlatok a 37.5°C-os vérben lehetővé teszik az atomszintű folyamatok elektromágneses indukcióját.

 

Az 1987-es Blair-féle dokumentumfilmben megörökített, több mint 80 különböző plazmavillanásnak a túlnyomó többsége a gyógyító bőréhez és ruházatához közel jelent meg azokon a testtájakon, ahol nagy artériák szállítják a vért a bőrfelülethez. A legnagyobb plazma kisülések a gyógyító fejének és szívének a közelében voltak láthatók, valamint a nyaki ütőérnél és a karok és lábak külső artériái mentén.

 

http://www.wakingtimes.com/

 

Chang képességtára egy olyan 18 éves intenzív képzésnek betetőzése, amely föld alatti termekben végzett tartós meditációt és izometrikus gyakorlatokat is magába foglalt annak a Lao nevű mesternek a szigorú útmutatásai alapján, aki Kínából emigrált Jávára. A dokumentumfilm tisztán rögzíti az elektro-akupunktúrás gyógyítás és a pirokinézis (tűz erejét irányító képesség) bemutatók folyamán a levegőben felvillanó HHO plazmagömböket és csíkokat. Az öngerjesztő elektromágneses mezőről és a féllevitációról (90%-os súlyveszteségről) szintén készült felvétel.

 

A gyors plazmavillanásokkal kapcsolatos saját élményeimet korábban már kifejtettem összevetve Nikola Teslának az életveszélyes helyzetekben bekövetkező fényszikrákról és fényvillanásokról szóló beszámolóival:

 

Az impulzusvezető viselkedés az emberi tudat automatizáltságának egyik jellegzetessége, amelynek folyamán az öntevékeny tudományos vizsgálódás egy olyan „briliáns ötletet” vagy spirituális felismerést eredményez, ami energetikailag valakinek a teste körüli fényvillanásokként jutnak kifejezésre, ami pontosan leköveti az intuíció pillanatát.  Tesla ugyanúgy elismeri a saját áttöréses élményeiben:

 

Soha semmilyen ellenőrzést nem gyakoroltam a fényvillanások között… talán ezek voltak az én legkülönösebb, egyben legmegmagyarázhatatlanabb élményeim. Általában akkor jelentek meg, amikor egy veszélyes és csüggesztő helyzetben voltam, vagy amikor igazán fel voltam villanyozva. Néhány másodpercig magam körül láttam, amint eleven fénynyelvek töltötték meg az egész levegőt. Az idő előrehaladtával csökkenés helyett nőtt az intenzitásuk és láthatóan elérték a maximumot, amikor kb. 25 éves koromban jártam… időről időre ezek a ragyogó jelenségek még mindig megmutatkoztak, éppen akkor, amikor egy távlatokat megnyitó, új ötlet tört fel bennem váratlanul…

 

Érdekes módon Tesla minden elektromos állóhullámokkal folytatott, hasonló munkájának dacára, nem szűrte le azt a következtetést, amihez én eljutottam: ezek a fényvillanások voltaképpen a levegőben lebegő plazmakisülések, amelyek láthatatlan állóhullámok mentén mozognak. Ezt a hipotézist egy tucat olyan fénylő villanás támasztotta alá, amelyet a NASA űrküldetéseiről sugárzott videók rögzítettek, s azokat később Martyn Stubbs videó-szerkesztő fedezte fel egyes képkockákon.

 

http://www.wakingtimes.com/

 

Az egyik felettébb érdekes képkocka egy piros/rózsaszín plazmakisülést örökített meg, amint villámgyorsan átsuhant a Föld vékony horizontján, ami felerősítette a növő Föld visszatükröződő fényét ott, ahol az a kisüléssel találkozott. Ez a részlet összhangban van a plazma tulajdonságaival.

A sokszínű villanásokat az űrhajón belül is megfigyelték és a hatásuk alá került űrhajósok, Mark Lee és Steven Smith is beszámolt róluk az irányító központnak sugárzott, élő hang- és videó-közvetítésében az 1997-es Hubble Repair Mission STS-82 során.

 

Mark: Mi volt az a villanás? Egy felvillanást láttam magam mellett, éppen itt. Látja?

Steven: …(nevetve) Azt hittem, hogy csak a képzeletem játszik velem.

Mark: Aha, én is láttam… szóval nem. Kettő volt belőlük. Egy másik is volt. Mik ezek?

Steven: Azt hittem, hogy olyan fényeket látok, amik bent villódznak.

Mark: Ki az, aki éppen fényképezget? Mi ez?

Steven: Éppen előttünk húzott el.

 

http://www.wakingtimes.com/

 

Martyn Stubbs több tucatnyi olyan NASA-nak sugárzott kockát mutatott be, amelyek tisztán rögzítik az átsuhanó, ragyogó villanásokat, melyek szinte csak nano-másodpercekig tűntek fel. A legtöbb ember, aki ilyen felvillanásokat lát, elutasítja azokat, mondván, túlságosan rövid ideig tart az élmény, viszont amikor sorozatosan jelennek meg a villanások úgy, ahogyan az az STS-82 űrküldetés során megmutatkozott, akkor a szemtanúk újra meg tudják erősíteni a megfigyeléseiket. A Föld körül keringő űrhajó elektromosan erősen töltött környezete kitűnő alkalmat kínál arra, hogy megfigyelhessük és lefényképezzük a jelenséget, mivel a Földön sokkal ritkábban fordul ilyen elő.

 

John Chang mester chi-vel történő elektromágneses gyógyítása és pirokinézis bemutatói az első pontos videós bizonyítása az ősi fejlett védikus technikáknak, amelyek összekapcsolódnak az akupunktúra és az akupresszúra terápiák gyökerével. Az ősi bölcsesség szerint a szentelt vizek fogyasztása a napi gyakoriságú, piezoelektromos templomokban végzett meditálással együtt egy olyan hatásos elektromos kondenzátor kristályos tulajdonságaival ruházza fel a testet, amely a chi kivetítése során képes kisülni.

 

Amint annak szemtanúi lehetünk a Longview-ban (Texas, 2009-09-09), miközben felerősítjük az alapszintű HHO plazmát, a kisülések rögtön aktiválják őseink monumentális kőtemplomait, amelyek szent összhangra szólítják fel a szívünket. A kőtemplomok kamráiban, a chi energiavezetékeknek az elektro-stimulációja lángra lobbantja a rezonáns atomikus átalakító folyamatok nukleáris tüzét, amelyek aztán minden élőlényt életerővel töltenek fel.

 

forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..