Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Felemelkedés Napja II. – Nemzeti kincsünk: a lelkünk

A Felemelkedés egy olyan belső program az emberben, aminek a korszakváltás hajnalán végbe kellene mennie minden emberben. A Felemelkedés létünk értelmének megtalálása és tudatos kibontakoztatása. Ez minden embernél más és más módon megy végbe, ugyanakkor az irány nagyon is hasonló.

 

Az élet elképzelhetetlen fény nélkül, hiszen a természetben minden ciklus és minden életfolyamat a fénytől függ. Gondoljunk a nappalok és az éjszakák váltakozására, a hormontermelésre, az alvás-ébrenlét fázisaira, a munka és a feltöltődés pillanataira és így tovább. Ez a folyamat azonban nem csupán kívül zajlik, hanem ezzel párhuzamosan az emberben is, a lélek és a szellem is a fény egyik fajtája. Az emberi lény voltaképpen egy testbe zárt fény, amely az anyagi világban gyűjti a megtapasztalásokat. Korszakról korszakra járjuk az utunkat, tanulunk, fejlődünk és elsajátítjuk az élet titkait. Ez volna az ember feladata.

 

http://thesecretpowertosuccess.com/

 

A testbe zárt fény azonban egy különleges esszencia, melyet léleknek nevezünk. Sok élet tapasztalata és megélése alapján gyűjtöttük össze azt a kozmikus tudást, amely bölcsességünket és az erőnket adja. Karmát írtunk magunknak és döntéseinkkel sorsot formáltunk belőle. Minden népnek sajátos karmája és a sorsa van.

Idővel a kollektívából kiváltak bizonyos egyének, akik a Teremtő által rájuk ruházott képességeik birtokában szellemi vezetők lettek és a népek spirituális irányítói. Az ő dolguk azt lett, hogy minden korban őrizzék a tudást, és amikor eljön az idő, akkor átadják a tudást azoknak, akik erre készen állnak.

 

A tudásra mindenki csakis belülről állhat készen. Mindenkinek a belső fénye súgja meg, hogy merre tartson. Persze az ember mindezt már régen elfelejtette, mivel az anyagi világ bűvölete és a karma miatt a múlandó személyiségével azonosítja önmagát. A belső fénye a mai feltételek mellett alig, vagy szinte egyáltalán nem is tud kibontakozni. A Föld karmája túlterhelődött, mivel az emberiség elfelejtette az eredeti rendeltetését és elhagyta az útját. Ezért indult el egy olyan impulzus, amely a FELEMELKEDÉST célozta meg.

 

A Felemelkedés maga a beavatás, melynek során az ember visszatalál a belső fényéhez és gyakorlatok segítségével felszabadítja a benne rejlő potenciált. Ebben a magyarságnak kiemelt szerep jutott. Elérkezett az idő, hogy az ÉBREDEZŐK lépésről-lépésre megkapják a felemelkedéshez szükséges kulcsokat. Ezek a múlt valós megismerésén alapulnak, de korántsem elméleti információk, melyek csak az egót hizlalják. Éppen ellenkezőleg, egy nagy alázattal és szeretettel teli utazást tesznek lehetővé, melynek során mindenki az egyéni hajlamait és tehetségeit bontakoztathatja ki, hogy utána azokat mások szolgálatába állíthassa. Magyarnak lenni annyi, mint őseink értékrendjét követve kapcsolatba lépni a saját belső fényünkkel és felfedezni, hogy kik is vagyunk valójában.

 

Az ehhez szükséges szellemi-lelki iránymutatásokat és gyakorlati módszereket készülünk átadni annak, aki érzi ennek a felemelő impulzusnak a hívó szavát. Önfejlesztő gyakorlatok, táltos szertartások, szakrális módszerek elsajátítása vár mindazokra, akik szeretnének öntudatukra ébredni. A kapott gyakorlatokkal mindenki folyamatosan áthangolhatja az életét, hogy isteni küldetését beteljesíthesse. A magyarság ősvallásának spirituális titkait nem elég ismerni, meg is kell élni!

 

Ha úgy érzed, hogy nyitott és felkészült vagy erre az útra, akkor szeretettel várunk!

Száraz György

 

 

FELEMELKEDÉS NAPJA II.

Horváth Zoltán és Száraz György előadás-sorozata

 

10.00-11.30 A TÁLTOSI BEAVATÁS LELKI ÁLLAPOTAINAK ELÉRÉSE MA (Száraz György)

11.45-13.15 AZ ŐSTURÁNI MAGYAR FAJ KÜLDETÉSE ÉS TITKAI (Horváth Zoltán)

  • Ősturáni titkok, technikák
  • A gyökereinkre való ráhangolódás lépései
  • Önfejlesztés az ősi receptúra szerint

13.15-14.15 Ebédszünet

14.15-14.45 Meditáció

14.45-16.15 A MINDENNAPOK SZAKRÁLISSÁ TÉTELE (Száraz György)

16.00-16.15 Szünet

16.30-18.00 ERDÉLY-EGYIPTOM ÉS A FORGÓ NAPKORONG (Horváth Zoltán)

 

Időpont: 2014. július 12. 10-18h

Helyszín: Fővárosi Vízművek Zrt. Konferenciaterme

Részvételi díj: 7000.-Ft; Nyugdíjasoknak/Diákoknak: 5000.-Ft

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..