Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A felső Énnel való kapcsolat erősítésének szertartása

A napvallás célja egy mondatban is összefoglalható: A felső Éneddel való folyamatos kapcsolat. Ez első pillantásra talán túlzó leegyszerűsítésnek tűnhet, holott ha mélyebben belegondolunk, akkor egyáltalán nem az. Ez egy életterv, amely személyes hitből és belső megtapasztalások sorozatából áll. Elérni pedig éppen annyira könnyű vagy nehéz, amennyire mi magunk annak gondoljuk.

 

A napvallásnak jelenleg nincs kiterjedt intézményrendszere, mint amilyen valaha például az ókori Egyiptomban volt, mégis létezik az emberiség kollektív emlékezetében, s egyre több lélek képes együtt rezonálni vele. Az emberek kezdik érezni, hogy a napvallás nem külsőségekre építő, sokadik vallás a sorban, hanem egy ősi hagyomány, amit az emberiség valaha a Teremtőtől kapott. Elsődleges célja, hogy mindenki saját belátásából állítsa vissza a kapcsolatot a saját isteni Énjével. Mindent ennek rendel alá, s nem mások ellen, hanem az egész emberiségért munkálkodik.

 

Egyszerű, tiszta és átlátható törekvéseinket ezúttal az Ég – értsd: Isten és az Örökkévalóság – egy újabb szertartással támogatja. Ez A felső Énnel való kapcsolat erősítésének rítusa.

Nem időszakos, hanem folyamatosan végezhető szerről van szó, melynek során a magasabb rendű Éneddel való kapcsolatot erősítjük fel. Erre manapság azért van kimondhatatlanul nagy szükség, mert a felső teremtési síkokkal való köteléket az ember születésétől fogva elhanyagolja. Nem sértésnek szánom, de annyiban még az olyan, önmagukat vallásosnak vagy jónak tartó embereknél is a kelleténél lazább ez a kapocs, akik a valódi spirituális törvényeknek megfelelő módon élnek a mindennapokban. A vallási egyoldalúság, a sok helyütt tapasztalható intoleráns viselkedés, a gyűlölködés ember és ember között, a pénztől való pszichikai függőségek, az énközpontú viselkedésformák, a lelket elnyomó betegségek, a figyelemenergiáknak a technikai eszközökkel való rabul ejtése csak néhány kiragadott példa arra, hogy mennyiféleképpen hanyagolhatjuk el a saját felső Énünkkel való kapcsolatot.

 

 

Az ember csak azt felejti el, hogy igen tisztelt személye ebből az isteni forrásból szállt alá, és halála után oda is fog visszatérni. Így rossz lóra tesz, amikor a felső Én támogatásáról vagy a vele való kommunikációról önhatalmúlag lemond. Ez nem egyszerűen hanyagság vagy nemtörődömség, hiszen sokan még azt sem tudják, hogy létezik felső Énjük. De talán most, hogy tudatosítják ennek a lehetőségét, magukba néznek és komolyan elgondolkodnak azon, hogy mennyire méltatlan helyzetbe tudják magukat juttatni sorsszerűen pusztán azáltal, hogy nem foglalkoznak mindazokkal az áldott hatásokkal, amelyeket maradéktalanul megkaphatnának a saját isteni vagy felső Énüktől.

Ezért is időszerű A felső Énnel való kapcsolat erősítése szertartás, amelyet rendszeresen fogunk végezni többek között a szombati Istentiszteleteink során is.

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature