Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Fenséges 12

A második világháború sokféle vonatkozásban megváltoztatta az emberiség jövőjét. Az USA éppen csak megnyerte a történelem legpusztítóbb háborúját nem kis áldozatok árán, máris újabb kihívásokkal és meglepetésekkel kényszerült szembenézni: megjelentek a földönkívüliek! Az emberek pedig nem haboztak lecsapni a kecsegtető lehetőségre. Lássuk az ezzel kapcsolatos teóriák és hipotézisek vázát!

1945 után az Egyesült Államok rendelkezett a világ feletti uralommal, lévén neki volt atombombája, szuperhadserege és stabil gazdasága az akkori mércével mérve. Így még meglepőbb, hogy 1947 és 1953 között legkevesebb 16 idegen űrhajóval és utasaikkal gyűlt meg a baja az amerikai kormánynak a napvilágot látott, illetve kiszivárogtatott dokumentumok tanúbizonysága alapján.
Igen, nem tévedés, földönkívüli lények, ha úgy jobban tetszik, több intergalaktikus civilizáció képviselője és azok járművei kerültek a kormány birtokába részint élve, részint holtan.
Gombamód szaporodtak az ufó észlelések országszerte, de a legmegdöbbentőbb mégis csak az volt, hogy a kormány is kapott ízelítőt a földönkívüliek létezéséről, méghozzá teljesen materiális bizonyítékok formájában. Gondoljunk csak az 1947-es Roswell-incidensre.

Summa summarum titkosítani kellett a történteket, egyetlen szó sem szivároghatott ki a katonai hírszerzés belső berkeiből. Különösen azután nem, hogy több űrhajóban emberi testrészeket is találtak. Így a pánikot mindenképpen el kellett kerülni és a tényeket el kellett kendőzni valahogyan.
1948 végén megalakították a Grudge-tervezetet, majd a szándékos ferdítések kiszivárogtatására a Blue Book-ot. A lényegről azonban az Egyesült Államok Légiereje hallgatott, mint a sír. Állítólag a CIA-t (Central Intelligence Group), azaz a Központi Hírszerző Csoportot kifejezetten az idegenek megjelenése miatt hívták életre. Időközben nemzetközi tudósokból álló csoportot verbuváltak a földönkívüliek tanulmányozására és a hírszerzés különféle szinteken titkosított minden információt. Még az elnök sem tudhatott mindenről.

Földönkívüli Biológiai Lény

A roswelli élő idegen lényt EBE-nek nevezték el, ami az Extraterrestrial Biological Entity (földönkívüli biológiai lény) rövidítése. A tudósok képesek voltak kommunikációt folytatni vele, igaz, nem ment könnyen. A tőle származó információkat később felhasználták a speciális kutatásokhoz. 1951-ben a lény megbetegedett. Kórságának oka ismeretlen volt. Minden, a meggyógyítására tett erőfeszítés meddő próbálkozásnak bizonyult. Végül EBE meghalt.
Őt már a világűrbe kisugárzott segélykérő jelek sem tudták megmenteni. Senki nem reagált a rádiójelekre, amelyek EBE halála után is folytatódtak, sőt azóta több projekt is foglalkozott azzal, hogy a világegyetem lényeit értesítse a földlakók békés szándékáról. Aminek szerintem azért nincs sok értelme, mert aki meg tud tenni több fényévnyi utat a megfigyelésünk céljából, annak nincs szükség bizonygatni, hogy mi kik és milyenek vagyunk.

A Nemzeti Biztonsági Ügynökségtől a Fenséges 12-ig

1952. november 4-én elnöki rendeletre titokban megalakult az NSA, a Nemzeti Biztonsági Ügynökség. Fő célkitűzései között szerepelt az idegenek nyelvének megfejtése és az idegenek jelenlétének felkutatása és szemmel tartása. Az NSA egy törvények feletti szervként működött. Állítólag az NSA egy esetleges földönkívüli invázióra is terveket dolgozott ki.
A nemzetközi ügyek intézésére egy külön titkos társaságot hoztak létre, a Bilderberg csoportot, mely mára a világ titkos kormányzatát alkotja itt a Földön. Sokan az ENSZ-ben hisznek, de egyes szakértők szerint ez csak egy bábszervezet.

1953-ban újabb ufó-hullám zúdult Amerikára. Nem kevesebb, mint tíz idegen jármű zuhant le újra, s az újonnan megválasztott elnök, nevezetesen Dwight D. Eisenhower, nehéz helyzetbe került. A kormányfő mindenképpen titokban akarta tartani a történteket még a Kongresszus előtt is. Eisenhower ekkor a probléma megoldása érdekében egy barátjához fordult, Nelson Rockefellerhez, aki a Külkapcsolatok Tanácsának a tagja volt. Összefogásukból alig egy év leforgása alatt egy új szervezet született, amely az idegenek felügyeletére szakosodott. Ez volt az MJ-12, avagy a Fenséges-12.

1953-ban a csillagászok egy hatalmas Föld felé közeledő objektumot azonosítottak be. A sokféle találgatás után bebizonyosodott, hogy idegen űrhajókat néztek aszteroidának. Ekkor már fogták a földönkívüli rádiójeleket. A Sigma-, majd a Plátó-projektek keretében pedig létrejött az első ember-idegen kapcsolatfelvétel. Világtörténelmi jelentőségű esemény volt ez a legnagyobb titokban. Ezzel kezdetét vette a szupertitkos történelem, melynek hasábjait egyelőre még csak puzzle-darabokként próbálják összeilleszteni a lelkes kutatók, de a kép rajzolatai még távolról sem látszanak véglegesnek.

A Fenséges 12 testületét az NSC 5410 titkos végrehajtási feljegyzése szerint Eisenhower elnök hozatta létre. Valamennyi titkos tevékenységet ennek hatáskörébe utaltak. Tagjai között találunk olyan prominens személyeket, mint például Nelson Rockefeller, vagy a CIA igazgató Allen Welsh Duls, az államminiszter John Foster Dulles, a védelmi miniszter Charles E. Wilson, a vezérkari főnök Arthur W. Radford admirális, az FBI igazgató J. Edgar Hoover, valamint még további 6 ember. Utóbbiak voltak az úgynevezett „bölcsek” egyenesen a külkapcsolati tanácsadó testület végrehajtó bizottságból. Ők az egyik titkos társaságnak voltak a tagjai, nevezetesen a „Jason Társaság”-nak. Ők tagjaikat a Harvard-ról és a Yale-ről választották és avatták be maguk közé. Közülük kerültek ki a Külkapcsolatok és később a Trilaterális Bizottság kulcsemberei és igazgatói. Példának okáért Gordon Dean, George Bush és Z. Brzezinski.

A Fenséges 12 manapság

A Majestic-12 napjainkban is működik. A szálak a Külkapcsolatok Tanácsához és a Trileterális Bizottsághoz vezetnek. Voltaképpen övék az egész szervezet akárhogy is csűrjük-csavarjuk. Az ő összefonódásaikat nemzetközi szinten az említett Bilderberg csoport élteti. A médiától a bankokon keresztül a nagyvállalatokig mindent ezen csoportosulások irányítanak. Az egész pénzalapú társadalmat ők irányítják és éltetik. Kezeik különféle szervezeteken égisze alatt az egész világot behálózzák. A Fenséges 12 is egyike a titkos projektjeiknek, aminek tagjai a fáma szerint tisztában vannak a Földre leselkedő, világűrből érkező veszélyekkel, ezért is igyekeznek abban az irányba terelni a gazdaság, a politika és a közgondolkodás áramlatait, amelyek elfeledtetik a néppel a valós veszélyt, amelyre ellenben ők évtizedek óta készülnek: a több, eltérő szándékú földönkívüli fajjal való nyílt, globális kapcsolatfelvételre.

Boldog napot

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..