Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A FÉNY SZÜLETÉSÉNEK NAPKERESZTÉNY ÜNNEPE (részletes program)

Írta/Szerkesztette: Posted on 0

Ez a nap két részből áll: az egyiptomi szertartásokra csak azokat a résztvevőket várjuk, akik már korábban bejelentkeztek és az aura alkalmasságát Horváth Zoltán felmérte (erre kedd, szerda, csütörtök délutánonként van lehetőség) és Sziklás Marikával egyezették. marisziklas@invitel.hu

 

Az ősmagyar szertartásokra mindenkit szertettel várunk. Értelemszerűen a Keresztelést előzőleg kell igényelni, illetve az Esküvő megtekinthető az érdeklődők számára. A többi ősmagyar szertartáson mindenki aktívan részt vehet.

 

Egyiptomi tradicionális szertartások (12-15h)

 

Az egyiptomi tradicionális szertartások szükségességét vagy mi érezzük magunkban, vagy ha nem vagyunk magunkban biztosak, akkor megkérdezhetjük Horváth Zoltán látótól, hogy javasolja-e egyiket-másikat. (Ezeket a szertartásokat Száraz György végzi.)

 

12-13h Amszet

Ez a Problémák levedlésének szertartása. A Kígyó-csillagkép energiáival egós és lelki sérülésektől szabadítja meg az embert. Karma-oldó szertartás. Csak kivételes együttállásoknál végezhető.

 

13-14h Szedzsem Iref

A Négy őserővel történő csakra oldás. Az alsó négy energiaközpont közül az aktuálisan legterheltebbek gátjait oldja a föld, a víz, a tűz vagy a levegő elem rezgésével.

 

14-15h Anhes Hotep

Lélek gyónás. A „bűneink” lényegében a rossz szokásainkat, az agyonismételt hibáinkat és rigolyáinkat takarják. Elég erősen rájuk koncentrálni, és ezzel a szertartással máris oldhatóvá válnak a múlt beidegződései.

 

Ősmagyar szertartások (15-18h)

 

Szent Tüzek Meggyújtása
Kifejezetten a decemberi erőtérváltásokhoz és együttállásokhoz kapcsolódó energiákat fogunk a szent tüzeken keresztül megnyitni. Ebből fogunk folyamatosan töltődni.

 

Szent Sólyom szertartása – Szertatás vezetője: Béres Andrea, Száraz György.

Magyarok lévén, az Ég Madarának erejét kérjük e ceremónia során és a Nap Madarának az oltalmába helyezzük magunkat.

 

Lélektisztító szertartás – Szertatás vezetője: Sziklás Józsefné (Marika) és Száraz György.

Dór energiával történő szív csakra tisztítás, mely hozzájárul a szív tehermentesítéséhez.

 

Szent Szellem áldásának kérése – Mindenki egyénileg végzi.

A szellemvilág iránti tiszteletünket rójuk le, egyszersmind kifejezzük hajlandóságunkat a megújhodásra. A Szent Szellem áldását kérjük a spirituális kibontakozásunkra. Ennek nyomán jobban be tudjuk fogadni a Teremtő üzeneteit. (Egy 60-70 cm-es vékony favesszőt hozzon magával mindenki.)

 

Áldás kérése a családunkra és a szeretteinkre az Magyarok Istenétől – Mindenki egyénileg végzi.

Ez egy tradicionális pálos szertartás. Egyebek mellett így avatták be önmagukat és tanítványaikat a pálos atyák.

 

Áldozati Tűz – Mindenki egyénileg végzi.

Ennek a ceremóniának a keretében az ember kérheti az égi erők segítségét sorsának jobbra fordulás érdekében, s cserébe, áldozatképpen felajánlhat valamit. Ezt a kérést és a hozzá kapcsolódó áldozatvállalást érdemes pár szóban előzőleg papírra vetni és majd a tűzbe dobni.

 

Napvallás Keresztelő Szertartása – Szertartásvezető: Száraz György, Segítői: Béres Andrea és Sziklás Józsefné

Egy életben egyszer lehet részesülni ebből a szertartásból. Célja, hogy a lélek körül felhalmozódott nyomasztó gondok és kötelékek egy részét feloldja. A keresztelés során fontos energiákkal (négy égtáj erőivel) és szellemi erőkkel (szakrális energiákkal a tűzön, a füstölőn és a naperővel töltött vízen keresztül) szabadítom fel a lelket kötelékei alól. A szertartás fehér ruhában történik. A részletek felől külön is lehet érdeklődni.

Ezen a keresztelő szertartáson csak előzetes aura-állapot felmérés után lehet részt venni, ugyanakkor mindenki számára megtekinthető.

 

Napkeresztény Esküvő
Mindenki számára megtekinthető.

 

Információk kérhetők: marisziklas@invitel.hu

 

A rendezvény kedvezőtlen időjárás esetén is megrendezésre kerül.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..