Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A HAARP PROJEKT ÉS A FÖLD SZÍVVERÉSE

Aki Alaszkában autózik az úgynevezett Tok-Highwayn, az a 11-es mérföldkőnél, Gakona település közelében egy több kilométeres szögesdrótkerítésre lehet figyelmes. Nem véletlenül, ugyanis ott egy katonai terület található. Ez ad otthont az úgynevezett HAARP Projectnek. A harp angolul hárfát jelent, de ebben az esetben csak utalás a rezgésekre. Valójában a HAARP egy mozaikszó, mely a High Frequency Active Auroral Research Program szavak kezdőbetűiből tevődik össze, melynek jelentése: aktív magas frekvenciás program az auróra (sarki fény) kutatására. Olybá tűnik tehát, mintha ez az amerikai kormányterv az északi fény létrejöttét és tulajdonságait vizsgálná, vagy talán mégsem?

 

haarp1

 

HAARP hivatalosan

 

A Haarp Projekt tulajdonosa az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma, de részt vesz benne az Amerikai Haditengerészet és az Amerikai Légierő, illetve néhány egyetem és beszállító cég. Hivatalosan annyit lehet tudni a projektről, hogy ionoszféra fizikai folyamatait kutatja. Ionoszférának nevezzük a Föld felső légkörei közül a 60-300 km közötti réteget, amelyben a legtöbb részecske töltött állapotban található. A töltések úgy keletkeznek, hogy a Napból és a kozmoszból érkező sugárzás mindig újabb és újabb töltéseket hoz létre. Azokat a kisüléseket kutatja elsősorban a HAARP, amelyek az Északi- és a Déli-sark környékén jönnek létre. A Föld mágneses terének erővonalainak és a kozmikus sugárzásnak az ütközéséből születik a sarki fény, vagy auróra vagy zodiákus fény jelensége.

 

A HAARP keretében összesen 180 dipólusos antenna felállítását tervezik. A kereszt alakú antenna egyik karja a 2,8-7 MHz-es tartományért, a másik a 7-10 MHz-es frekvenciasávért felelős. Az antennák úgy vannak összekapcsolva, hogy az ionoszféra lokális tartományait is képes legyen pontszerűen magas frekvenciás rádióhullámokkal bombázni. Így elektromágneses folyamatok indíthatók el az ionoszférában, ami rádióhullámok kisugárzását eredményezi. Azt talán már mindenki tapasztalta, hogy az ionoszféra elektromosan pozitív ionoszféra töltése és a földfelszín negatív töltése között milyen hatalmas elektromos feszültség keletkezhet. Ennek a feszültségnek a kisülése, amit a hétköznapi életben viharnak és villámnak nevezünk.

Egy másik elterjedt alkalmazási területe az ionoszférának a drótnélküli információátvitel. A rádióhullámok végeredményben az ionoszféráról pattannak vissza és jutnak el több ezer kilométeres távolságokra földfelszín két tetszőleges pontja között.

Tesla és Schumann

 

Az első fizikus, aki az ionoszférában végbemenő részecskeáramlással komolyabban kísérletezett és megfigyelte a horvát származású Nikola Tesla volt. Ő Colorado Springsben kutatta a drótnélküli energiaátvitel módszereit. Képes volt több százezer volt elektromos feszültséget létrehozni és mesterséges villámokat előállítani. Tesla arra lett figyelmes, hogy a villámlások alkalmával alacsony frekvenciájú rádióhullámok is kisugárzódnak, amelyek gyakorlatilag akadálytalanul képesek behatolni a földfelszínbe. Mit jelent ez? Hogy Tesla egy olyan frekvenciára bukkant, amellyel a Föld elektromágnesesen rezonál. A tudós nem tudta finanszírozni a további kutatásait, ezért végül azokkal fel kellett hagynia. Más források szerint a gazdaság láthatatlan irányítói nagyon is felismerték a felfedezésében rejlő csodálatos lehetőségeket, ezért mindent elkövettek, hogy Tesla képtelen legyen előrukkolni a korszakalkotó innovációjával.

Évtizedek teltek el, mire a müncheni egyetem egyik fizikusa, Schumann ugyanerre a következtetésre jutott: az ionoszféra és a földfelszín közötti energiakisülések nyomán nagyon alacsony frekvenciájú rádióhullámok (ELF-hullámok) keletkeznek, amelyek a Földdel együtt rezonálnak. Ez a róla elnevezett sugárzástípus a Schumann-frekvencia. Pontos értéke: 7,8 Hz.
aligha hihető, hogy a katonaság fizikusai ne tudták volna azonnal felismerni a jelenségben rejlő hatalmas lehetőségeket. Hiszen számottevő veszteség nélkül behatolni és áthatolni a földkérgen, az óceánokon, bejuttatni oda különleges rezgéseket, vagy feltérképezni, hogy mi rejlik a felszín alatt, esetleg kommunikálni nagy távolságokból – ez mind a Schumann-hullámokban rejlik, s a HAARP ezt hivatott kutatni.

 

haarp14

 

A HAARP lehetőségei

A HAARP projekt bevezetőben említett antennái olyanok, amelyek nagy mennyiségben állítanak elő speciális elektromágneses hullámokat, éppen 7,8 Hz-eseket. A kérdés úgy fogalmazható meg, hogy vajon felhasználható-e ez a sugárzásforma az emberi természet, avagy a természeti jelenségek és folyamatok befolyásolására?

A kérdés azért is logikus, mert az ember hipnotikus állapotban elsődlegesen alfa-hullámokat állít elő, amely olyan nyitottá és megtermékenyíthetővé varázsolja az elmét, hogy hússzor könnyebben befogad, megtanul bármilyen információt. Igen ám, de ha Alaszkából fellőnek bizonyos ELF hullámokat vagy Schumann-hullámokat, méghozzá az ionoszféráról rendkívül nagy precizitással, akkor azzal tökéletesen manipulálható az emberi elme, illetve agy rezgése. Rossz az, aki rosszra gondol, ámde az ördög soha nem alszik. Nyilvánvalóan attól még nem történik katasztrófa, ha 7,8 Hz-es hullámokat sugároznak ki, de ha a mesterséges sugárzás dózisát megváltoztatjuk – például megnöveljük –, akkor az emberek tudatát szuggesztívebbekké tehetik. Innentől kezdve minden hatásra jóval fogékonyabb lesz az elménk, s nem lesz képes ellenállni olyan manipulatív tényezőknek, amelyeket addig megszűrt. Például reklámok.

A másik oldala a dolgoknak, hogy az emberi agy nem képes érzékelni a körülöttünk lévő elektromágneses hullámok záporát, például a rádióadókat. Ám, amennyiben egy teljesen sima Schumann-hullámra ráültetnének (moduláció) bárminemű információt, akkor észrevétlenül tudnának üzenni az agyunknak, s bennünk ez mint egyfajta benső gondolat vagy sugallat fogalmazódna meg. A következmények beláthatatlanok és csak a fantáziánk szabhat határt a lehetőségeknek. Erről is szól a HAARP.

Az emberi agy számos megfigyelt és működő tulajdonsága egyelőre rejtély. Tény azonban, hogy módfelett érzékeny a Schumann-sugárzásra, illetve az ELF-hullámokra, így a jövő egyik ígéretesnek tűnő kutatási területe minden bizonnyal ez a terület lesz.

 

Spiritualitás és a Föld szívverése

 

A Schumann-hullámokat szokás Föld szívverésének is nevezni. A különleges képességű emberek – az auralátók, a parafenomének és gyógyítók – tudata nagyjából 8 Hz-es rezgésen működik, miközben a képességeiket működtetik. Tudósok kimutatták, hogy ha 6.6 Hz-es frekvenciának tesszük ki az emberi agyat, akkor az illető depresszióba esik, míg ha 10.8 Hz-es rezgésekkel bombázzák, akkor agresszív tombolási roham lesz úrrá rajta. Sőt, ha tartósan 8 Hz-es hullámoknak tesszük ki az emberi DNS-t, akkor roncsolódni kezd. Innen nézve megvan a kulcsa annak, hogy ráhangolódjunk a Föld szívdobbanásaira, ugyanakkor annak a nyitja is adott, hogy láthatatlan háborúkat vívjunk egymás ellen az ionoszférából visszatükröződő sugarakkal. Ez nem sci-fi, hanem a rideg valóság.

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..