Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Harmadik Birodalom titkos térképei: Vajon a nácik felfedezték a Belső Föld bejáratát?

Nem is olyan régen rábukkantunk a Harmadik Birodalom egyik térképére, melyen számos titkos átjáró látható, melyet a német U-Boat tengeralattjárók használtak a rejtélyes föld alatti titkos régiók eléréséhez. Ezenkívül a térkép mind a két féltekét a maga teljességében ábrázolja, tovább Agartha rejtélyes királysága is fel van tüntetve rajta.

 

Mi gondolsz az Üreges Föld teóriáról? Lehetséges volna, hogy létezik egy másik világ bolygónk felszíne alatt? Tényleg elképzelhető, hogy valóban élet van odalent?

 

ENIGMÁK KLUB

 

Mark Twain, az Utazás az Egyenlítő körül című művében ezt írja:

„Az igazság furcsább, mint a fikció, már csak azért is, mert a Fikciónak kutya kötelessége a lehetőségekhez ragaszkodni, míg az Igazsággal nem így áll a helyzet.”

 

Évszázadokon keresztül inspirálta az emberek képzeletét a Föld üreges volnának lehetősége, továbbá, hogy oda az északi és a déli póluson keresztül lehet bejutni, s egy titkos civilizáció található ott.

Kiderülhet, hogy ez valamilyen módon végül is igaz lehet. Létezik egy bejárat, mely egy teljesen különböző világba vezet. Egy olyan világba, mely hosszú éveken át titokban maradt. Az Üreges Föld elmélet bizonyítékait megtaláljuk számtalan ősi civilizáció történelmében.

 

A babiloni hős, Gilgames látogatást tett ősénél, Utnapistimnél a föld gyomrában. A görög mitológiában Orpheusz próbálta meg kiszabadítani Euridikét a föld alatti pokolból. Azt beszélik, hogy az egyiptomi fáraók az alvilággal kommunikáltak, ahová a piramisok alá rejtett titkos alagutakon keresztül vezetett az út. A buddhisták a mai napig úgy hiszik, hogy több millió ember él Agarthában, egy olyan föld alatti paradicsomban, melyet a világ királya kormányoz.

 

4.1

 

A legtöbbünknek ismerős lehet az elképzelés, mely szerint a nácik mindent, amit csak tudtak, felderítettek a Földön, azért, hogy globális hatalmi törekvéseiket megvalósíthassák. Abban reménykedtek, hogy a Föld egy pontján majd fel fognak fedezni valamit, ami a döntő segítséget fogja nyújtani számukra céljaik elérése érdekében.

 

Jóllehet sokan szilárdan hisznek abban, hogy a Belső Föld nem több dajkamesénél és mítosznál, mégis vannak olyanok, akik úgy vélik, hogy nem csupán a Belső Föld létezik, hanem elegendő bizonyíték gyűlt már össze, hogy érveiket igazolja, miként ez az alábbi videóból is kiderül, mely állítólag egy, az 1940-es évedig visszanyúló térképet tár elénk, ami a Harmadik Birodalom birtokában volt. Ezen közvetlen folyosók láthatók, melyeket a német U-Hajók használtak a föld alatti tartományokba történő bejutásra. A térkép ugyanakkor részletesen ábrázolja planétánk mindkét féltekéjét, valamint az úgynevezett Agartha királyságot is.

 

4.2

 

Az ourhollowearth.com weboldal szerint létezik egy lefordított levél másolta, mely állítólag egy Karl Unger nevű férfitől származik, melyet a Heinrich Brodda parancsnoksága alatt álló U-Boat 209 fedélzetéről küldött. Ez részletesen beszámol arról, hogy megérkeztek a Belső Földbe és nem fognak tudni visszatérni.

Érdekes, hogy www.u-boote-online.de azt állítja, hogy az U-Boat 209-nek „ISMERETLEN OKOK MIATT NYOMA VESZETT” 1943.07.05-én.

 

Bár sokan úgy értékelik, hogy ezek az állítások abszurdok és nevetségesek, sokan ugyanakkor rámutatnak arra, hogy lehet bennük némi igazság, csak a részleteket valamilyen módon megváltoztatták.

 

Ha a videóban szereplő térképeket összehasonlítjuk a U-Boat 209 állítólagos térképeivel, és a Heinrich C. Berann tiroli térképész és művész által az 1960-as években a National Geograpchic Társaságnak készített térképekkel, akkor észrevehetjük, hogy az antarktiszi kontinenst jégtakaró nélkül jelenítik meg.

 

Sokak szerint valójában a legérdekesebb részletek azok, melyek szerint állítólag víz alatti átjárók vannak, melyek látszólag átszelik az egész földrészt, s láthatóan egy olyan helyen futnak össze, melyről sokan azt hiszik, hogy az az üreges földbe vezető bejárat.

 

4.3

 

4.4

4.5

 

4.6

4.7

 

Kapcsolódó videók:

https://www.youtube.com/watch?v=6JjmfrajFtg4

https://www.youtube.com/watch?v=2LRl_gxEWJo

https://www.youtube.com/watch?v=0x40A0sBL34

 

Megjelent a könyv 2

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: http://www.ancient-code.com/secret-maps-of-the-third-reich-did-the-nazis-find-the-entrance-to-the-inner-earth/

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..