Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A harmadik szemes látással rendelkező láma óriásokkal és ősi idegenekkel találkozott egy titkos föld alatti világban

Vajon egy rejtélyes, ősi, föld alatti világ bújik meg Tibetben?  Vajon mi mindennel találkozott össze a harmadik szemes látással bíró láma, miközben megszámlálhatatlan folyóson, termen és lépcsősoron kelt át? Kik voltak azok a misztikus föld alatti lények, akik a lámával beszélgettek és miféle rendkívüli tudást tártak fel előtte?

 

A harmadik szem című önéletrajzi regényében T. Lobsang Rampa láma arról mesél, hogy olyan figyelemreméltó föld alatti építményeket látogatott meg, mint amilyenek a dalai láma székhelyén, Potalában (Tibet Lhásza nevű fővárosában) található Palota alatti, természet adta és emberkéz alkotta  barlangok, alagutak, üregek.

 

4.1

 

Könyvében Rampa láma ezt írja: „Mielőtt elhagytuk volna Potalát, látogatást tettünk az egyik föld alatti folyosóba. Elmondták nekem, hogy csupán egyet tekinthetek meg, mivel a többit majd egy későbbi alkalommal lesz módom megszemlélni.

 

Fogtuk a lobogó fáklyákat és óvatosan lemásztunk a végtelennek tűnő lépcsőkön, meg-megcsúsztunk a sima felszínű, köves folyosókon. Ezek a folyosók – így mesélték nekem – megszámlálhatatlan évszázaddal ezelőtti vulkáni aktivitás hatására jöttek létre. A falakon teljesen ismeretlen jeleneteket ábrázoló különös rajzok és ábrák voltak.

 

Még nagyobb érdeklődést tanúsítottam a tó iránt, amelyről azt mondták nekem, hogy elér egészen a sok-sok mérföldre található átjáró végéig.

 

Végül, beléptünk egy olyan alagútba, ami egyre csak szélesedett, mígnem hirtelen olyannyira eltávolodott a mennyezet, hogy a fáklyáink fénye már el sem tudott hatolni odáig. Úgy 100 yarddal később egy olyan vízparton álltunk, amilyet még életemben nem láttam.

 

Fekete volt és mégis, a feketesége szinte láthatatlanná varázsolta, ezáltal pedig sokkal inkább egy feneketlen üregnek tűnt, nem pedig egy tónak.

 

Rampa sok elképesztő dolgot látott, amire nem lelt magyarázatot. A barlangfalakon rengeteg ismeretlen ábrát, különös, geometriai formát és óriások képeit vette észre. Ugyanakkor idegen járművekről készült illusztrációk is voltak ott felfoghatatlan történetek társaságában.

 

Vajon ezek a leírások egy olyan ősi földönkívüli civilizációnak az emlékét őrzik, amely egyszer hajdanán a mi bolygónkon élt?

 

4.2

T. Lobsang Rampa a csillagok alapján egy előzetesen már tibeti papnak kijelölt ember volt – ez pedig egy olyan előjel volt, amelyet nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Amikor elhagyta gazdag otthonát, hogy kolostorba vonulhasson, a szíve zaklatottsággal telt meg, s neki csupán arról volt tudomása, hogy egy kemény spirituális kiképzés és fizikai megpróbáltatás vár rá. … Ez az ő története, mely nem más, mint egy kísértetiesen gyönyörű és mélységesen inspiráló utazás a Chakpori lámakolostorban, a tibeti orvoslás templomában történt felébredéséről.

 

Ez egy megindító elbeszélés az asztrális projekció, a kristálygömbbe nézés, az aura-elemzés, a meditáció misztikus művészetén keresztül tett utazásról, sőt, a mindentudás és a mindenhatóság feltárása általi felfedezés és a megvilágosodás spirituális ösvényén való haladásról…

„Lebilincseli az olvasót!” – írja a Miami Herald.

 

A számtalan föld alatti folyosón, termen és lépcsősoron való átkelést követően egy hatalmas térségen kötött ki. A térség középpontjában egy fekete ház volt. Falait különös szimbólumok és ábrák borították. A ház belsejében három nyitott, fekete kőből készült szarkofág volt, amit festmények és rejtélyes feliratok díszítettek.

 

Az egyik apát, rámutatva a szarkofágban fekvőkre, ezt mondta: „Fiam, nézz rájuk! Ők istenek voltak a mi földünkön azokban a napokban, mielőtt a hegyek kiemelkedtek volna. A vidékünkön sétáltak, amikor tengerek mosták a partjainkat, s amikor másmilyen csillagok pettyezték az égboltot. Nézd, csakis a Beavatottak láthatják őket!”

 

Rampa láma saját szemével látta a halott földönkívüli lényeket? Ezek voltak azok a lények, akiket később istenként imádtak?

 

Rampa láma szerint ezek az egyedek ősi óriások voltak.

 

„Ismét rájuk pillantottam, megbabonázva, félelemmel vegyes tisztelettel. Három arany alak hevert meztelenül előttünk. Két hímnemű és egy nőnemű. Minden egyes vonalat, minden egyes jelet szigorúan aranyból készítettek. Hanem a méretük! A nőnemű példány egészen 10 láb (3 méter) hosszú volt, ahogy feküdt, a két hímnemű közül a nagyobbik meghaladta a 15 láb (4,5 méteres) magasságot. Nagy fejük volt, amely némileg kúpszerűen végződött a búbjukon. Az állkapcsaik keskenyek voltak, kis, vékonyajkú szájjal. Az orruk hosszú és vékony volt, nyílt, mélyen ülő szemeik voltak. Nem voltak halottak, olyanok voltak, mint akik alszanak.

 

A koporsófedélen szintén egy rendkívüli csillagtérkép volt.

 

Lenyűgöző könyvében a harmadik szemes láma számos nagyon érdekes lényről és dologról tesz említést, amelyekkel eme elképesztő föld alatti világban való tartózkodása idején találkozott. A termeken belül az egyik falon volt egy nagy fekete tábla. Amikor megérintették a táblát, a fal úgy nyílt ki, mint egy ajtó, feltárva ezzel egy sötét rejtélyes folyosó bejáratát. Az egyik ilyen fényesen kivilágított teremben Rampa láma furcsa gépeket látott, melyek a mennyezetről lógtak le. Rendeltetésük ismeretlen volt számára, mivel korábban semmi ezekhez foghatót nem látott.

 

Miközben ezeket a csodákat bámulta, a rangidős apát azt mondta Rampa lámának, hogy most már felkészült a beavatásra. Ez pedig elhozta számára a múlt és a jövő érzékelésének a kiváltságát.

 

4.3

 

 

Rampa láma rendkívüli víziókat élt át és egy olyan másfajta Földet látott, melyet furcsa, eddig ismeretlen, roppant bölcs civilizációk népesítettek be. Képes volt megfigyelni, hogy az óriások hogyan barangolták be a Földet azokban az időkben, amikor az éghajlat sokkal melegebb volt a világ bizonyos pontjain.

 

Ebben a könyvben leírja, hogy a világűrből egy kóbor bolygó hogyan „mért lecsúszó ütést a Földre”. A Föld tántorgásba kezdett, letért a pályájáról és az ellenkező irányba forgott. Szelek támadtak és felkorbácsolódtak a vizek, amelyek az eltérő tömegvonzás hatására elárasztották a szárazföldet, s áradásokat idéztek elő, mindenre kiterjedő áradásokat. Földrengések rázták meg a világot. A szárazföldek a tengerek alá süllyedtek, más részek pedig kiemelkedtek.”

 

Az évek során Rampa láma egy ellentmondásos személlyé vált, akinek megkérdőjelezhető volt a személyazonossága. Néhány azt állították, hogy egy szemfényvesztő volt, míg mások kitartottak a mellett, hogy mindig igazat szólt.

 

Félretéve a disputát, nem tagadhatjuk le, hogy a könyvében elmesélt számos történetet megerősítenek az ősi mítoszok és legendák. Elképzelhető volna, hogy óriások és földönkívüli lények rejtőznek valahol Tibet titkos föld alatti barlangjaiban?

Rampa láma beszámolói igazán elképesztőek és vágyat ébresztenek arra, hogy még többet tudjunk meg az ősi föld alatti birodalmakról. Talán bolygónk rejtélyes és ellentmondásos történelmébe vezető nyomokat a föld alatt kellene keresnünk, amin járunk…

 Forrás: http://www.messagetoeagle.com/three-eyed-lamas-encounter-with-giants-ancient-extraterrestrial-beings-in-a-secret-underground-world-2/

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..