Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A hitről…

A hit szerintem nem áll meg annyiban, hogy hiszel vagy nem hiszel Istenben, vagy bizonyos dolgokban. Hanem a magunkban való hitre gondolok itt. Tudjátok, rájöttem hogy e nélkül nem érhetek el semmit, legyen az pénz, barátnő vagy bármi más. Mert ha meg is kapom a Sorstól, nem tudom élvezni. Mivel ha ez az érzés – a hit – nincs meg, akkor kishitűvé válok és nulla önbizalommal már nem sok dolgot tud élvezni az ember.

 

Tehát akkor feltehetjük azt a kérdést, hogy mitől lesz hitünk, ha nem attól, hogy megkapjuk álmaink nőjét vagy annyi pénzt, hogy kényelmesen élhessünk nélkülözés nélkül. Nekem akkor szokott lenni hitem, ha megteszek mindent a céljaimért és minden feladattal megküzdök, amivel érzem, hogy meg kell küzdenem, illetve amit elém tesz a Sors. Az mindenkinél egyedi, hogy mennyi az annyi.

 

Szóval, szerintem veszélyesebb, ha megkap mindent az ember úgy, hogy nem tesz érte. Mivel úgy nem tud felnőni hozzá az ember. Így előbb-utóbb a kárára lesz, amit kapott.
Viszont, ha van miért küzdeni: vagy azért, hogy elérjük, vagy azért, hogy megtartsuk – az utóbbi szerintem a nehezebb –, akkor az tartós és örömmel teli lesz, bármit is kapjunk.

 

De vigyázzunk, mert sajnos az emberek sokszor félreértik, ha hiszünk önmagunkban és tele vagyunk önbizalommal. Így sokszor érhetnek negatív megjegyzések, sőt egyenesen ellenségesek lesznek velünk bizonyos emberek. Főként azok, akik ennek – az önbizalomnak – hiányában szenvednek, legyen az családtag, barát, barátnő vagy csak egy ismerős.

 

Egyszóval, legyünk rendíthetetlenek, és ne hagyjuk, hogy a külső tényezők befolyásoljanak minket!

Bolla Árpád

okleveles masszőr és életművész

https://www.facebook.com/arpadmasszazs

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..