Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Húsvét időszaka

Változóban vannak körülöttünk az energiák. Az a sok hatás, amit kipumpál magából az emberi faj, oldódik ezekben az időkben. Természetesen nincs emberi faj bűn nélkül. Ilyenkor sokan elgondolkodnak saját esendőségükön, a múlandóságon és az élet valódi értékein. Ennek oka abban keresendő, hogy a húsvéti időszakban a Kozmosz Intelligenciája jobban megérinti az emberek isteni lelkét.

sorsfejtés4

Húsvét közeledtével olyan napok következnek, amikor az intuíciókhoz kapcsolódó energiák áradnak szét a Föld különböző pontjain. Ezekben a napokban az angyali rendekhez kapcsolódó energiák, majd Jézushoz kapcsolódó energiák is felszabadulnak a szent helyeken és különböző kegyhelyeken.  Ezek az energiák hatásukat tekintve abban segítenek a léleknek, hogy részben oldják az aurából az emberi faj negatív energiáit, pontosabban az emberi jellem negatív energiáinak rezgésmintáit.

 

A kisugárzásunk húsvétkor megváltozik. Bizonyos felsőbbrendű lények – Mesterek, Angyalok – krisztusi, húsvéti energiákat és egyéb hatásokat mozgatnak meg égi csatornákon keresztül. Ezeket az emberek csak közvetve vagy hírből ismerik, mert a természet fortélyossága, rafinériája lépten-nyomon kijátssza az érzékeket. Egyes energiák vitalizálják az aurákat, fejlesztve azok spirituális területeit. De nem alakulhatna ki valódi képesség az emberben, ha nem segítenék a húsvéti energiák és ideák ahhoz, hogy a világmindenséggel és önmagával harmóniába kerülhessen. Ez elősegítendő, javasolt oltárt állítani ilyenkor és három fehér gyertyát meggyújtani azért, hogy a Harmónia Ideája mind jobban áthassa otthonunkat.

 

A húsvét töltöttsége segít legyőzni a változásokkal szemben ható egós vágyainkat, és könnyebb utat biztosítanak a lélek hajlamainak. Családi körben ünnepelve, egy kis meghittséget varázsolva, merítkezhetünk 2010 Húsvétjának erőiből, melyek rezgésüket tekintve eltérnek a korábbi évek hasonló időszakaiban tapasztaltaktól.

 

A Húsvét a megtisztulás ünnepe is. Bár kevesen tudják, mivel a történelem hasábjairól hiányzik, de Jézus, pontosabban benne Krisztus, óriási tisztulást hozott az emberiség evolúciójában. Ő ugyanis kiemelte, ha úgy tetszik, átemelte az embereket a kollektív (közösségi, csoportos) karmából az individuális útra. Onnantól felelős minden egyes ember saját maga cselekedeteiért, kimondott szavaiért és gondolataiért. Eme esemény emlékét is őrzi a Húsvét.

 

Jézus Krisztussá válásakor döbbent rá bizonyos felismerésekre, majd ezek után áldozatot vállalt, mert tudta, hogy oda tér vissza, ahonnan jött, s azért cselekszik, hogy Önmagáért téve tegye szebbé a világot. Most is valami hasonló van kibontakozóban a Föld és az emberiség sorsában. A Föld karmája éretté vált arra, hogy tisztuláson menjen keresztül. A tisztulása ára az, hogy az emberiség engedje meggyógyulni a Földet, és nem utolsó sorban önmagát!

 

Boldog napot!

 

Száraz György

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..