Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A jóváhagyásunk nélkül nem!

Semmi sem történik az engedélyünk nélkül. Így vagy úgy, tudatosan, vagy tudat alatt, a cselekedeteinkkel, a szavainkkal és a szándékainkkal jóváhagyunk vagy elutasítunk.

Idővel az elszámoltathatóságunk növekszik.

 

http://www.puresilence.org/

 

Egy örült világ kavarog körülöttünk a maga megnyilvánulásában a mi rejtett egyetértésünkkel.

Az őrült rendszer támogatásában való bűnrészességünk nélkül, semmi ilyen nem történhetne meg.

Katonák nélkül nem volnának világméretű mészárlások; gazdasági erőszakra nem kerülne sor bankárok és kereskedők nélkül; nem lehetne az emberiségen társadalmi degradációt és kontrollt elkövetni szolgálatkész tanárok, adminisztrátorok és végrehajtók nélkül.

 

Ez az emberek együttműködésén múlik. Amikor együttműködünk, akkor ők sikerrel járnak.

 

Ha nem, akkor nem. Ez ennyire egyszerű.

 

Miért?…

 

Mivel a körülöttünk lévő való világra történő ráébredés túl sok munka, és túlságosan kényelmetlen az elbűvölt tömegek legnagyobb része számára. Ha beismernénk, hogy a dolgok éppen annyira súlyosan rosszak, mint amilyenek, és hogy vannak olyan hatások, amelyek pusztítóan hatnak az emberi életre, akkor elképzelhető, hogy meg kellene változnunk, és kezdenünk kellene valamit ezzel.

 

A legtöbb ember olyan megalkuvó eszközöket fejlesztett ki, amelyek az életformájukká váltak. A leghatékonyabb a nyílt tagadása annak, hogy ez az egész rossz, vagy annak, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet. Mindenhol ezt fogod látni, ha felébredsz, és tudatos lélek leszel, s ez időnként elkedvetlenítő lehet.

 

Ez kissé leegyszerűsített, azonban a tagadás egy nagyon jó csapda.

 

Ne nézz szembe az Igazsággal! Pont. Erre egy rakás indok van. Addig tartsd a fejed a homokban…, amíg seggbe nem leszel rúgva.

 

http://www.myej.org/

 

A hit lóvá tesz

 

Ironikus módon a tagadás finom, mégis erős társa a hit. Az álmainkkal, a reményeinkkel és hiedelmeinkkel való eljátszadozás, szemben a valódi spirituális tudással, hatékonyan együttműködik a tudatalatti törekvéseinkkel és a képességünkkel arra, hogy teljesen tudatosan és hatásosan cselekedjünk. Végtére is azt „hisszük”, hogy jön a válasz, és minden rendbe jön majd magától, vagy egy külső hatalom majd megment minket.

 

Hány ember döntötte már el, hogy megbirkózik vele. És hatalmas támogató rendszer van erre… s nem nélkülözi a manipulátorotok teljes körű segítségét, akik beazonosították ezeket a vonásokat és tudományosan az előnyükre fordították az emberi gyengeséget.

 

A hiedelemrendszerek és a gondolkodásmódok, még a nyálas new age-es, kívánatos konstrukciók is oly kényelmes menekülési útvonalak abba a felhalmozott és megemészthetetlen szemétbe, amivel teletömték az emberi elmében lévő, túlburjánzó „tagadás állapotát”. De az emberiség visszavonult, mondván, „A fenébe is, miért nem megyünk oda menedékért? Ez kényelmes. És oly sokan vannak ott mások is, csak pillantsunk a templomokra és a vallási intézményekre. Sok igazságnak kell benne lennie.”

 

A végeredmény? Az igazi tudatos logikai alap hiánya a viselkedés tekintetében, nincsenek egyértelmű határok a jó és rossz, illetve a szerethető és a nem szerethető között, csak a fennálló helyzet esztelen elfogadása valamiféle érzéstelenített menekülő rendszer, amely arra vár, hogy megnyugtassa a tömeg elméjét és lelkiismeretét.

 

Focit, valaki? Mit szólnál egy hírességhez vagy egy fősodrású hírhalandzsához?

 

Tetszhalál/Öntudatlanság

 

A hamis reményekhez való ragaszkodásnál nem létezhet gátlóbb jelenség. Ezért olyannyira hatékonyak a vallások. Csapdába esve a remény kis „méhkasaiban”, minden egyes felekezet úgynevezett odaadó hívei társ-felhatalmazókként működnek egymás iránt, tömeges méretekben világszerte. Ezek a bizakodó követők reménykednek és imádkoznak a megszabadulásért és azért, hogy megváltást nyerjenek attól a világtól, amelynek a létrehozásában ők maguk is segédkeztek, és amit napi szinten támogattak.

 

Észreveszel ebben valami szokatlant?

 

Elvégre a keresztényeket feloldja a „szent könyv”, amit a „mindenkori hatalmasságok Isten nevében előírnak”. Vitatkozz azzal, ha abban a hívőtáborban vagy. Ez rendkívül általános megítélés és mégis időtlen, öntudatlan, mindenkire vonatkozó divatból alkalmazzák, mely forgathatja a fejedet. Ugyanez a helyzet a megkérdőjelezhetetlen hűséggel és az úgynevezett „királysággal” vagy Izrael gyilkos cionista államával.

 

S oly kevesen képesek ezt annak látni, ami.

 

http://thecable.foreignpolicy.com/

 

A reakció meddő

 

Mily leleplező, amikor rájössz a hamis remény eme menekülő/tagadó rendszerének az elképesztő méreteire. Hatalmas. A tétlenség és a válasz hiánya a tökéletes lefegyverzés eszköze ezeket az alattomos ellenőröket és társadalmi mérnököket illetően.

 

Ez fellelhető mindenhol, nem csak a vallásokban, hanem intellektuális körökben, tudományos magyarázatokban, a bárgyúvá tevő oktatásban, a new age mozgalomban, a média mantráiban és így tovább.

 

Nem szeretnék általánosan anyázni mindenkit, csupán azt szeretném, ha az emberek sokkal elővigyázatosabbak és minél tudatosabbak lennének. Amint feladjuk az autonómiánkat a csoportos gondolatért, energialeszívó problémáink támadnak és elveszítjük a kapcsolatot az Igazsággal.

 

Gyorsan.

 

En garde!

 

Az összes ilyen hamis információ nagyon is könnyű módja annak, hogy beolvadjunk és tévútra térjünk, merthogy valójában ezek ezt teszik.

 

Sok kérdés van a munkahelyen, s alapvetően az embereknek résen kellene lenniük. Rengeteg behálózó hitrendszer áll készen arra, hogy az embereket bekebelezze. Némely leplezetlen és látszólag nyilvánvaló, némely roppant finom.

 

Vonj kétségbe és kérdezz meg mindent!

 

Maradj teljesen tudatos és jól leszel.

 

http://purposefullyscarred.files.wordpress.com/

 

A spirituális visszaélés méregfoga

 

A hiedelemrendszerről szóló ügy egy finom, mégis erős spirituális és mentális visszaélést foglal magában. Ennek nagy része abból fakad, hogy az emberek születésüktől fogva alapvetően meg vannak gyengítve ebben a világban, s nem ragadják meg a társadalom szövetében megbúvó csalárdság finom árnyalatait, amíg fel nem ébrednek… vagy amíg túl késő nem lesz.

 

Csak nézd meg, amikor adódik egy hóbort vagy egy észrevehető társadalmi váltás, a tömegek úgy himbálóznak, mint a hínár a társadalmi árapály-áramlásban.

 

Látták, hogy nincs választásuk, ez nyilvánvalóan helyes, mert annak tűnik. És a társadalmi környezet – a körülöttünk lévő társadalmi örvény, amely nem igaz – nyomást gyakorol rájuk, hogy megfeleljenek.

Ez egy komoly társadalmi rendellenesség, és a hiedelemrendszerek logikus és örökös melléktermékek, valamint ennek a legyártott illúziónak a nagy megörökítői.

 

S ne felejtsd el, hogy temérdek parazita erő csak arra vár, hogy lecsapjon a naiv új „hívőkre”, amikor azok kinyújtják a kezüket valami többért.  Sokuk őszintén arra gondol, hogy egy „programot hajtanak végre”, ezért nehéz lehet őket észrevenni.

 

Óvakodj! Légy éber!

 

Végkövetkeztetés

 

Ez a rövidke értekezés válasz sok olyan kommentárra és cikkre, amelyen érezhető volt némi helytelen függőség. Gondolj magadra!

 

Ez a függőség népbetegség a mi kevésbé sem tudatos világunkban, amely szinte már elbűvölő.

Ez magával ragad minket a minden szinten folyó oktatással, a tömegtájékoztatással, és mindenféle lehetséges módon. Fel kell ismernünk ezeket a befolyásoló hatásokat és annak kell látnunk azokat, amik, ugyanakkor szabadoknak és kívülállóknak kell maradnunk.

 

Különülj el!

Nem olyan nehéz. Először halld meg! Legyél annak a megfigyelője, ami igazából vagy.

Ez mindent világossá tesz.

 

Sok szeretettel,

Zen

 

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..