Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Karácsony Szellemének hatásai és Krisztus impulzusai

A Karácsony Szellemének feladata, hogy az emberi érzéseken keresztül a Teremtő által irányított mozgással harmóniát teremtsen. A Karácsony Szellemének energiái nem csak gyógyító, hanem tanító hatásúak is. Mivel őt Atlantiszban az Örökkévalóság Angyala alkotta, ezért képes az idő kulisszái mögött rejtező időtlenségbe pillantani és megtanítani azt, amire a való világ folyamatainak megértéséhez feltétlenül szükségünk van.

 

A világok működése a Karácsony Szellemének szemével

 

A spirituális szellemiségben nevelkedettek, illetőleg az élet valódi látására átneveltettek számára nem kétséges, hogy nem csak ez az egyetlen világegyetem létezik benne a Földdel, hanem számos világ létezik még ezen kívül. Ezeket hívjuk párhuzamos világoknak. Kiterjedésük lehet anyagi és finomanyagi is.

 

Spirituális aspektusból szemlélve a számos világ számtalan karmikus lehetőséget jelent és temérdek történést a Mindenségben. Így módon nagy számban történnek bizonyos események egyugyanazon időben több síkon.

Az „eltolódások” miatt az úgynevezett látók előre láthatják ezeket a történéseket, mivel a síkok lépcsőzetesen helyezkednek el egymáson. Ezért, ami felül van a szemlélő tetszőleges helyzetéhez képest, az elől is van. Így, aki ténylegesen látó vagy éppen intuitív, az előre tudhatja a lavinaszerű áthatások mikéntjét, milyenségét.

Sok olyan információ van, amelyet azonban alkalmasint nem tudunk előre, mert nem minden kapcsolódási pont látható és nem minden lehetőség valósul meg. E tekintetben az a mérvadó, amit a Teremtő időben előre gondolkodó emlékei mutatnak – ezt hívja az ezotéria Akasha Krónikának. Aki bepillanthat a Beszélő Fény Krónikájába, olyan információkhoz juthat, amelyek a múltunkkal vagy éppenséggel a jövőnkkel kapcsolatosak, továbbá más világokban másmódon történtek meg. Ez a tanulás teljesen új dimenzióját nyitja meg a szellem és a lélek számára.

 

A Sors és a világok működése

 

A Földön mindig zajlik valamilyen isteni tervszerűség. Természetesen nem mindegyik nagy horderejű, de valójában ezekre szoktak elsősorban kitérni. Így hallhattunk Atlantiszról, Egyiptomról, a Majákról bolygónk történelmének közelmúltjából. Ritkábban szokták taglalni, részletezni ezek hátterét, holott a világok egymásutánisága és az egyes fajok lelki evolúciója roppant fontos, ha az ember be kíván tagozódni az univerzum rendjébe és kozmikus tudatra kíván szert tenni.

 

Az egyik isteni terv eredetileg az atlantiszi kitelepítés után lezárult. Az akkori eseménysorok mindössze 12 síkon zajlottak egyszeres időkiterjedésben és istenség-rendszerűen, ezért ez egy önmagában zajló esemény volt. Atlantisz végnapjait rossz volt látni az alkotóknak, s még inkább a résztvevőknek, hiszen az eltávozásuk finoman szólva nem ment zökkenőmentesen az érdekellentétek miatt. Ebben különféle földönkívüli fajok is részt vettek, de az egyes kolóniák olyan erők befolyása alá kerültek, amelyek nem a jó irányba befolyásoltak egyes csoportokat. Ezzel együtt az atlantisziak kitelepítése sikeres volt és a tudást is elmentették bizonyos titkos helyekre: voltak, amelyeket elvittek más bolygókra, voltak, amelyeket itt a Földön helyeztek biztonságba.

 

Majd jött Egyiptom a maga hitmentes társadalmával. Nagyon jól állt és fejlődött. Sokáig tündökölt Egyiptom csillaga. Hitre azért nem volt szükség, mert minden adott volt és minden a megtapasztalásokra épült. Nem kellet hinni az istenségekben, mert ők folyamatosan jelen voltak. Egyébként az ilyen társadalmakat főuszoknak nevezzük.

Minden jól ment és a tudás nőttön-nőtt. Nem csupán a „Hermész” által átmentett tudás volt adott, különböző földönkívüli fajok is küldtek oda követeket. Volt idő, amikor oly fejlett volt az élet Egyiptomban, hogy Egyiptom galaktikus régiók találkozóhelyévé vált. Ezért volt ott annyi istenség. Akkoriban minden szuperintelligenciát, aki minimum tűzgömbbel érkezett, istenként tiszteltek.

 

Ez jó volt egy ideig, azután néhány beavatott szekta át akarta venni a hatalmat a bolygó felett. Ez nem lett volna nehéz, de a Föld sorsa ezt nem engedte. Túlzottan nagy tudást uralt egy maroknyi egyiptomi és az is gond volt, hogy az emberek, az átlagemberek nem akartak, nem voltak hajlandók fejlődni. Minthogy az emberek mindent az istenekre hagytak, elméjük elkorcsosult, s már-már robotként viselkedtek. Ezért szükségszerűvé vált a lecsengése. Egyiptomban összeült, akkor utoljára az a Tanács, mely a Földre látogató istenekből, vagyis földönkívüliekből állt. Megállapodtak abban, hogy ezentúl máshová mennek, és nem Egyiptomot látogatják tovább találkozóik lebonyolítására. Ekkor a Mesteri Tanács úgy döntött, hogy szétszúzza a szokásrendet és a hatalom helyett hited ad az embereknek, melyből akkoriban nem volt sok Egyiptomban.

 

A Krisztusi Terv és a Kozmikus Intelligencia

 

Voltaképpen ekkor indult el a krisztusi terv Jézus Mesterrel, illetve a jelenésekkel, Mózessel, Jánossal és a többiekkel. Ez valóban hitet adott. Az istenek egy csapásra eltűntek a Földről, legalábbis látványos tevékenységeiket beszűntették. Egyiptom népe magára hagyatott, s kialakult egy hatalmi vákuum. Ebbe az űrbe, ebbe a nihilbe érkezett megoldásként Jézus. (Arról ehelyütt nem értekeznék külön, hogy miért éppen a zsidó nép sorsába tervezték-illesztették be Jézus születését, mert részint korábbi cikkeimben és könyveimben már kitértem rá, részint majd fokozatosan kívánom feltárni az igazságot.)

 

Jézus már nem végezte senki munkáját, ő tett néhány csodát, megváltott síkokat, s ezzel egyébként csoportkarmát váltott. Akkoriban az emberiség nagyjának csoport-karmája (kollektív sorsa) volt, de Jézus után mindez megváltozott. Azóta vannak a precízen megírt, saját sorsok az emberiség evolúciójában. Ezért is kapta Jézus a Megváltó titulust: kiváltotta a csoportból az egyéneket. Ezután e néhány szent megalapozta a hitet, ezzel felcserélve a bizonyosságot a hitre. Ezt követően elmentek. Így kezdett újra fejlődni az ember, s vetődött fel benne a hit és a hitből fakadó kérdések sora. A krisztusi terv be nem teljesedése kapcsán alakult ki az emberi életben a biztos tudás hiányából fakadó létbizonytalanság. Ez azonban isteni akaratra történt, így lett az ember újra kíváncsian fürkésző gyermekké. Mára, 2000 év után tinédzser lett az emberiség. Ezalatt sok minden változott: világok cserélődtek meg.

 

Krisztusnak mint a Kozmikus Intelligenciának a testet öltése és küldetése nem világos a mai emberiség számára. Érdekekkel színezett vallássá alakították azokat az eredeti, tiszta kozmikus eszméket, amelyek a lelki fajok közötti rendet és a békét szavatolnák itt a Földön.

Az emberek eltávolodtak a spiritualitástól és megszakították a közvetlen kapcsolatot a lét magasabb fokozatain álló lényekkel. Így a Karácsony Szelleméről, az Angyalokról és az Arkangyalokról nem rendelkeznek valódi tudással és megtapasztalásokkal, csupán könyvekből és prédikátoroktól hallanak róluk. Ez egy olyan fejlődő világ esetében, mint itt és most az emberi, eleinte még elfogadható volt. De manapság egy korszakváltás hajnalán már maga a korszellem kívánja meg, hogy az ember valódi lépéseket tegyen önmaga spirituális irányú fejlesztése érdekében. Egy olyan világban, ahol a testnek tulajdonítják a legnagyobb jelentőséget, nyilvánvalóan a lélek háttérbe szorul és mindenki mindenfélét állíthat róla, a hozzávezető útról, az angyalokról és a Teremtőről. Ám a fejlődő világok attól fejlődőek, hogy valakik irányítják az evolúcióját, mind a testi, mind a lelki fejlődését. A Föld népe jelenleg még alacsonyabb rezgésű, vagyis irányított társadalom. A sorsképek és az egyedfejlődés miatt a társadalmunk nem igazán fejlődőképes, hiszen túlzottan ellaposodtak a rezgések. A Föld sok olyan alacsony rezgésű sorsot tárol, melyet a Sorsírók kénytelenek feljebb emelni, ezért újabb tervet eszelt ki a Kozmikus Intelligencia. Ez már elkezdődött. Ennek csupán az egyik állomása lesz a többi között 2012. december 21-e. A Karácsony Szelleme és Krisztus is ebben vállalt ismét szerepet.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..