Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Kilenc Ismeretlen Férfi ősi titka – Az emberiség elől elrejtett tiltott tudás őrzői

Az ő kötelességük volt az ősi időkből származó tudás és technológia megóvása és a bölcsesség tovább adása az emberiség épülés céljából.

Rendelkeztek azzal a hatalommal, amellyel uralni tudták az emberi faj sorsát. Mindegyikük egy különleges könyv birtokosa volt…

 

A Kilenc Ismeretlen Férfi a világ egyik leghatalmasabb titkos társaságát alkotta.

 

Tarts velünk egy hosszú, lenyűgöző utazáson és leplezd le a Kilenc Ismeretlen Férfi titkát…

 

http://s66.photobucket.com/

 

A Kilenc Ismeretlen Férfi története annak az Asóka király idejére nyúlik vissza, aki i.e. 273-tól uralkodott Indiában. Asóka király egy figyelemre méltó személyiség volt. A világtörténelem körvonala című könyvében H. G. Wells így ír:

„A történelem aktáiban felhalmozott több tízezer uralkodói név közül Asóka neve majdnem egyedüliként tündököl úgy, mint egy csillag.”

 

Csak egyetérteni tudunk H. G. Wells-szel. Asóka király emberként teljes mértékben megváltozott, miután meghódította Kalinga vidékét, amely a mai Calcutta és Madras között feküdt.

Úgy tudni, hogy egy könnyű és gyors lefolyású csata volt, azonban a kalingák ellenálltak és 100 000 ember vesztettek. Amikor Asóka király szembesült a vérfürdő látványával, megbotránkozott és mélyen felháborodott.

 

Semmilyen élőlény nem látott még ilyen borzadályt, jelentette ki. Háborúzás helyett, vezérelvvé léptette elő, hogy lázadó népet beolvassza a társadalomba.

 

Asóka király valamennyi vallást tisztelte és a békére törekedett. Minden élőlény örömét leli a biztonságban, a békében, a boldogságban és a szabad életben. Vegetarianizmust hirdetett, megvetette az alkoholt és az állatok lemészárlását.
http://nirvanapeace.com/

 

Asóka igazán nagy ember volt!

 

Asóka egy olyan bölcs férfi volt, aki felismerte, hogy az emberi intelligencia, a tudományos és a technológiai áttörések gyakorta az ördög eszközei. Következésképpen uralkodása alatt megfogadta, hogy titokban tartja a korábbi idők és az akkori kor természettudományát.

 

Ez vezetett a „Kilenc Ismeretlen Férfi” nevű társaság létrehozásához, vagyis a világ leghatalmasabb, Asóka által alapított társaságához.

 

Csupán nagyon csekély információval rendelkezünk a kilenc ismeretlen férfiről, s csak nagyon kevesen találkozhattak ezekkel a zseniális tudósokkal.

 

A kilenc ismeretlen férfi kerülte a társas érintkezést és társaságukat elrejtették a kíváncsi szemek elől. Sohasem vettek részt a vallási és a politikai vitákban. Céljuk nem az volt, hogy pusztító módszereket adjanak képzetlen emberek kezébe, hanem az, hogy megóvják az emberiséget felemelő tudást.

 

Jóllehet a kilenc ismeretlen ember csak nagyritkán létesített kapcsolatot a külvilággal, sok kutató meg van győződve arról, hogy a társaság valóban létezett.

 

Louis Jacolliot, francia okkultista író szerint, Asóka tudósai olyan technikákkal kísérleteztek, amelyek feltehetőleg ismeretlenek voltak 2000 évvel ezelőtt. A Kilencek Társasága tanulmányozta az energia-felszabadítást, a sugárzás általi sterilizációt és a pszichológiai hadviselést, s minden olyan témát, amelyet a jelenkori civilizációnk még csak nemrégiben „fedezett fel”.

 

A kilenc ismeretlen férfi elérte a célját és évezredeken át titokban folytatta a tudományos kutatásait.

 

Először 1927-ben szerzett tudomást a világ a létezésükről annak a Talbot Mundy-nak a könyve kapcsán, aki 25 éven át volt az indiai brit rendőrség tagja.

 

Könyvében Mundy leírja, hogy Asóka társasága egy mesterséges (kreált) nyelvet használ. Emellett Mundy feltárja, hogy a kilenc tag mindegyikének a birtokában van egy olyan könyv, amit folyamatosan újraírnak, frissítenek és megtöltenek egy bizonyos tudomány részletes beszámolóival.

 

http://www.georgeunderwood.com/

 

Az első könyv a propaganda és a pszichológiai hadviselés technikáival foglalkozik.

 

„Valamennyi tudomány közül a legveszedelmesebb a közvélemény alakítása, mivel az bárkit felruházhat az egész világ irányításának erejével.” – írta Mundy.

 

A második könyv a pszichológiáról értekezik és sok olyan dolgot kifejt, ami arról szól, hogy miként lehetséges pusztán egyetlen érintéssel meggyilkolni egy embert.”

 

Azt beszélik, hogy a Judo ennek a könyvnek a „kiszivárogtatása”.

 

A harmadik kötet a mikrobiológiára fókuszál, míg a negyedik a fémek átváltoztatásával foglalkozik.

 

Egy nagyon ősi legenda szerint aszály idején a templomi és a vallási segélyszervezetek nagy mennyiségű aranyat kaptak egy titkos alapból.

 

Az ötös számot viselő könyv egy tanulmányt tartalmaz, amely valamennyi közlekedési eszközt, földit és földönkívülit egyaránt felölel. Ez a könyv kiváltképp érdekes, mivel azt bizonyítja, hogy a Kilenc Ismeretlen Férfi nevű titkos társaság tisztában volt az Univerzumban és a Föld szomszédságában levő földönkívüli jelenléttel.

 

A hatodik könyv a gravitáció titkait helyezi a homlokterébe. A hetedik kozmogóniáról szól, míg a nyolcadik a fénnyel foglalkozik.

 

A kilencedik, s egyben utolsó könyv, a társadalomtudományról értekezik, s a társadalom fejlődésére vonatkozó szabályokat tartalmaz és megjövendöli annak összeomlását.

 

Indokolt volt-e Asóka király részéről, hogy egy kilenc zseniális koponyából álló titkos társaságot hozzon létre, amely rejtegeti a tudását a köznép elől?

 

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy Asóka célja nem az intellektuális haladás hátráltatása volt, hanem annak védelme.

 

Asóka szándéka nem az volt, hogy megszorításokat vezessen be a társadalmi osztály érdekében, ellenkezőleg, az egész emberiség érdekeit tartotta szem előtt.

 

„Mi egy titkos társaság célja?” – tűnődnek gyakran az emberek. A válasz egyszerű: a tudás elrejtése!

 

A történelem folyamán a tudás megőrzése mindig is a titkos társaságok legfőbb céljai között szerepelt. Az ősi egyiptomi, tibeti, maja papok, a szabadkőművesek, a rózsakeresztesek és mások mind-mind tudták, hogy csak úgy lesznek képesek az új technikákat titokban tartani, ha azokat nem tárják fel a nyilvánosság előtt.

Tudták és mind a mai napig tisztában vannak azzal, hogy a tudás a legnagyobb hatalom a Földön.

 

Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..