Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A krími piramisok a dinoszauruszok előtt épültek?

A jelek szerint ukrán tudósok az utóbbi években az egyik legjelentősebb felfedezést vitték véghez, amikor véletlenül egy sor megalitkus építményt tártak fel a Krím-félszigeten, amely a görögöktől és a rómaiaktól kezdve a genovaiakig és az ottomán törökökig más és más kultúrák és ókori civilizációk régészeti és történelmi kincseiről volt jól ismert az ókorban. A Krím egy Ukrajnából kivált autonóm köztársaság a Fekete-tenger északi partján.

 

A formációkat először Vitalij Gokh fedezte fel, aki több mint 30 éven át dolgozott a szovjet katonaságnál. A szovjet hadseregnél eltöltött hosszú éveket követően Gokh úgy határozott, hogy kutatónak áll, s ez vezette őt a piramisok felfedezéséhez. Gokh minden további nélkül kijelentette, hogy a régóban – a Krím-félszigeten – elsüllyedt városok, eltemetett piramisok és más megalitikus struktúrák vannak.  

 

 

Gokh korábban mérnök volt, következésképpen nagyon jártas volt a mágneses rezonanciás műszerek terén. Gokh még egy olyan készüléket is alkotott, amely képes felkutatni a föld alatti vízkészleteket, mivel Szevasztopol térségének roppant gyenge a vízellátása.

 

Gokh honlapja szerint a Vitalj A. Gokh által feltalált műszerek (geoholográfiai és geohidrodiagnosztikai módszerről van szó) lehetővé teszik a Mengyelejev-féle periódusos rendszer elemeinek, valamint a Földben és a távoli űrben található olaj- és gázkészleteknek, a különféle gépezeteknek, szerkezeteknek és fizikai tárgyaknak a detektálását.

 

A szerkezetek analógiákat és modelleket alkalmaznak bolygók, a csillagok, a konstellációk, az űrbéli területek műholdak és teleszkópok által készített szerkezeti mezőjének vagy pillanatfelvételeinek rögzítésére.

 

 

Ezeknek a műszereknek köszönhetően Gokh képes volt számos olyan mészkőtömböt felfedezni, amelyek szabályos méretűek (kb. 2,5×1,5 méteresek). Gokh és csapata „feltételezi”, hogy mesterséges eredetűek. Érdekes, hogy a Gokh által feltalált műszer azt is feltárta, hogy az egyik struktúra tetejéről három energianyaláb sugárzódik  900×109 Hz, 700×109 Hz és 500×109 Hz frekvencián. A piramis körül egy 10×109 Hz mezőt találtak. Gokh csapatával azt állítja, hogy az egyik struktúrát körbevevő rétegek megmutatják, hogy a „föld alatti piramis” eredetileg a felszínen a szabad levegőn volt, de az áradásnak köszönhetően az egész terület elmerült a struktúrákkal együtt.

 

Az ICTV és a Crimean News Agency szerint Vitalij Gokh egy ismeretlen, föld alatti struktúrát fedezett fel, mely egy 45 méter magas és nagyjából 72 méter hosszú óriási piramisnak bizonyult. Gokh közölte, hogy a piramist a dinoszauruszok korában hozták létre.

 

A „krími piramisnak” csonka a teteje – akárcsak egy maja piramisnak –, viszont kinézetét tekintve sokkal inkább olyan, mint egy egyiptomi. Belül üreges, továbbá egy ismeretlen lény múmiáját temették az alapzata alá.

 

Említésre méltó, hogy a régészek a mai napig nem fogadják el és nem tekintik bizonyítottnak a piramisok létezését és valódiságát.

 

Az egyik piramis szomszédságában található föld alatti alagút

 

Az ICTV-vel készített egyik interjúban Vitalij Gokh azt állította, hogy nem tudja, ki építette a Kírm-félszigeten található megalitikus struktúrákat, mindazonáltal a piramisok a világ legősibb építményeinek bizonyulhatnak, amit eddig valaha felfedeztek.

 

Eddig kb. hét piramist jegyeztek fel, melyek egy vonalban sorakoznak Mys Sarych-tól Baia Kamyshovaia-ig, melyek északnyugati-délkeleti irányban húzódnak. Az egyik „piramis” Foros városának közelében a víz alatt helyezkedik el. Összességében Gokh úgy gondolja, hogy nagyjából 39 piramis formájú építmény és monolitikus épület létezik az egész Krím-félszigeten.

 

Sajnálatos módon Gokh esetében az állításai annyira szokatlanok voltak, hogy a krími piramisokról java részt nem adtak hírt. Azonban olybá tűnik, hogy legalább van ott valami. Még az is előfordulhat, hogy az egy piramis. Mindazonáltal úgy tűnik, hogy senki nem hajlandó még a legegyszerűbb érvényesítését sem elvégezni. (Source)

 

Fordította és szerkesztette: Száraz György

Forrás / Original article: https://www.ancient-code.com/the-crimean-pyramids-built-before-dinosaurs-roamed-the-earth/?utm_content=social-ottv3&utm_medium=social&utm_source=SocialMedia&utm_campaign=SocialPilot

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..