Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A kristálygyermekek lénye, küldetése és nevelése

Több száz kristálygyermekkel volt már dolgom, ezért szeretném tapasztalataim egy részét megosztani azokkal, akik sejtik vagy tudják, hogy gyermekük ebbe a különleges kategóriába esik.

Honnan tudhatjuk, hogy gyermekünk kristálygyermek?

 

Onnan, hogy gyermekünk számos, korántsem szokványos tulajdonsággal (is) bír, illetve túlsúlyban vannak nála a következő jellemvonások:

 • szuperérzékenyek
 • kiváló lélekismerettel bírnak, mely a szavakon túlról ered
 • intuitív bölcsességük lehengerlő
 • feltétel nélküli (ember)szeretetük magával ragadó
 • erős hajlamuk van a másokról való gondoskodásra
 • békeszeretetükkel sok mindent megoldanak
 • határtalan szeretetet áraszt a világba
 • a kristálygyerekek segítők, akik gyógyítani és tanítani jöttek az emberiséget
 • ők állnak a legközelebb a tiszta isteni nyugalomhoz
 • számos spirituális képességgel rendelkeznek születésüktől fogva: angyalokat, tündéreket, fénylényeket látnak, hallanak, éreznek és kommunikálnak is velük
 • beszélgetéseikből kiderül, hogy ismerik a múltat és jövőt
 • szoros kapcsolatban állnak a túlvilággal – például évekkel előre tudják, ha testvérük fog születni, előre közlik a nemét és tulajdonságait
 • erős bennünk a művészi hajlam
 • inkább félénkek, visszahúzódóak, ugyanakkor vonzzák az embereket
 • imádják a kristályokat és éppen ezért gyűjtik is azokat
 • magasan fejlett emocionális és spirituális intelligencia jellemzi őket
 • alapvetően önfeláldozó természetűek
 • kiemelt szerepet játszanak életükben a következő értékek: a kapcsolatok, a kötődések, valamint a háttér: családtagok, barátok, pártfogók stb.
 • ők az egység-szemléletet viszik a közgondolkodásba
 • kifejezetten fogékonyak az ezotériára és a spiritualitásra
 • nagyon kreatívak
 • sokuk válhat gyógyítóvá

 

Honnan kapták a nevüket a kristálygyermekek?

 

Különleges aurájukról kapták a nevüket, amely olyan magas rezgésű részeket tartalmaz, melyek a többi emberre jóval kevésbé jellemzők: lilás, violás, fehéres, a hegyikristály színére emlékeztető fényruha öleli körbe a testüket, illetve lelkük ilyen magas minőségű, messze az átlag feletti rezgésű energiákat és fényt áraszt a világba.

 

Mi a kristálygyermekek fő életfeladata?

 

Ők is egy Új Korszak megteremtésén fáradoznak. Addig, amíg társaik – az indigógyermekek – forradalmár módon a régi keretek szétfeszítésén fáradoznak és egyértelműen lázadók és úttörőmunkát végeznek a régi világ „lecserélésében”, leváltásban, addig a kristálygyermekek a béke nagykövetei, akik érzelmi és spirituális intelligenciával, sokkal lágyabb és bölcsebb, empatikusabb módon kívánnak hozzájárulni az Új Világ létrehozásához.

 

A világ jobbításán és tökéletesítésén fáradozva, elsősorban a szülők és a nagyszülők számára jelent nagy kihívást, ha a családba kristálygyermek születik. Miért? A generációs különbségeken túlmenően főként azért, mert annyira nem illenek bele a mai világba, mert sokszor nehéz összeegyeztetni az általuk képvisel és hordozott értékrendet a 21. század anyagias, önző, zsarnok, másokat kihasználó és idejét múlt ideológiáival és beállítódásával.

 

 

Hogyan neveljük a kristálygyermekeket?

 

Vegyük figyelembe, hogy a kristálygyermekek roppant sérülékenyek! Ők egy felnőtt emberhez képest akár ötször-tízszer több ingert érzékelnek a valóságból, tehát egységnyi idő alatt ennyivel több benyomás éri őket. Ebből kifolyólag a döntési mechanizmusuk merőben eltér a szokványostól.

 

Az átlagostól sokkal érzékenyebbek a fizikai ingerekre is, az ember negatív oldalára (düh, agresszió, fájdalom) és a környezeti hatásokra egyaránt. Ennél fogva, mindig figyeljünk a gyermek rezdüléseire – a ki nem mondott érzéseire és gondolataira –, hogy megnyugtassuk, megerősítsük és támogassuk őt a világ ellenerőivel szemben. Különben lelki világuk sérülhet.

 

Elő szokott fordulni, hogy nehezen illeszkednek be közösségekbe, mivel másságuk eleinte visszatartja őket az alkalmazkodástól. Természetesen később ez a helyzet megváltozik, de a helyes önelfogadás, önértékelés és önbecsülés alapjainak a lerakása a szülői mintákra épül és a szülői nevelésen múlik! – Erre mindig fel szoktam hívni a szülők figyelmét tanácsadásaim során.

 

A kristálygyermekek számára legfontosabb támogató erő és bástya az a családi – később pedig az a társas, óvodai, iskolai, baráti – miliő, amely végtelenül toleráns velük szemben, továbbá bátorítással és megértéssel képes támogatni őket a kibontakozásban, elfogadja különcségüket és töretlenül mellettük áll.

 

A családi béke és mindenkori elfogadás talajából képesek csak a kristálygyerekek a bennük található isteni csírákat, velük született képességeket és adományokat kibontakoztatni, ezért a nevelésük során náluk nem a szigor és a személytelen elvárás-rendszer, nem a poroszos edukáció, s nem az idegileg lestrapált nevelők érnek el célt, hanem az érzelemgazdag, empatikus és szelíd szülők és pedagógusok.

 

Erre felhozhatnánk, hogy de a mai világban ez nem így működik. Mire én rámutatnék arra, hogy éppen ezért kell a mai világnak megváltoznia, és szeretettel táplálnia a jövő nemzedékét, kiterjesztve ezt minden típusú gyermekre, nem csak a kristály- és indigógyermekekre.

 

Gyermeki tisztaságukat a kor előrehaladtával is megőrizhetik, ezért könnyen kihasználhatókká válhatnak. De ne felejtsük el, hogy nekik is van hová fejlődniük. A naivitásukat, az önzetlenségüket, az érzékenységüket, a kifinomultabb tehetségüket a megfelelő módon kell kezelniük és szabályozniuk.

 

Mivel a kristálygyermekek küldetése a nem működő, egoizmusra és önbecsapásra épülő hiedelmek, ideológiák és világrend lecserélésében keresendő, létfontosságú, hogy ne nyomják el bennük a bimbózó képességeiket. Ehhez a szülőknek is változniuk kell, lépést kell tartaniuk gyermekük/gyermekeik igényeivel. Ez egyfajta önképzést is igényel a szülők részéről. Könnyen meglehet, hogy a szülőnek azért „kell” eljönnie például hozzám egy aurafotóra és auraelemzésre, mert a gyermeke a fent említett jellemzőkkel rendelkezik és megerősítésre, illetve személyes nevelési tanácsokra van szüksége. (Hiszen minden gyermek más és más.)

Egyszóval, a szülő is fejlődik a gyermek által. Miben? A tudatosságban.

 

A kristálygyermekek azon fáradoznak, hogy rezgéseikkel fokról-fokra megváltoztatják az emberiség tudatosságát magasabb rezgésre emelve azt. Ez több odafigyelésben, türelemben, őszinte érzelemben, segítségnyújtásban, elfogadásban, rugalmasságban, tiszteletben, szolgálatban, önzetlenségben, harmóniában és szeretetben fog megnyilvánulni.

 

Ha szeretnéd tudni, hogy gyermeked kristálygyermek-e, akkor fordulj hozzánk bizalommal!

Állunk rendelkezésedre, ha többet szeretnél megtudni gyermeked személyiségéről, benső mozgatórugóiról, sorsáról!

 

Elérhetőségünk:

szernap@gmail.com

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..