Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Lándzsához utazunk, ahol a Látó segítségével felvesszük, amit közvetít

2011. október 15-én a Szent Lándzsához utazunk, mintegy elzarándokolunk és töltődni fogunk az általa megtapasztalható kozmikus energiákból.

 

Egy dárdahegy, amely ereklyévé vált Krisztus vére és szentséges energiái által. – Ez lesz az úti célunk hamarosan. A Lándzsa ugyanis egy élő, eleven entitássá vált azáltal, hogy a Kozmikus Intelligencia áthatotta. Itt nem kevesebbről van szó, mint hogy a világunkban minden kozmikus erők által született. A csillagokból származó, jobbára láthatatlan energiák besűrűsödése az anyag. A csillagok, mint az élet forrásai éltetik az univerzumot. Ám minden csillag bír egy különleges múlttal. Szellemtudományi szempontból először nem létezett fizikai világ. Az anyag megjelenése csak egy potencia volt a Teremtő Tudat számára.

Azután a teremtés egy bizonyos pontján a kavargó energiaörvények összegerjedtek és megszületett az idő és az anyag. Az energiák különféle formákat öltöttek. Részint sűrűbb, részint finomabb állagúakká váltak. S ahogyan az olaj elválik a víztől, a sűrűbb energiák elkülönültek a finomabbaktól. Képletesen fogalmazva, így váltak szét rezgéstartományokra a világok. Ahogyan az olaj úszik a víz felszínén, úgy csücsül az anyagi világ – ez a hatalmas univerzum – a magasabb rezgésű világok hátán.

Ha ez megértjük, akkor azt is átlátjuk, hogy mindent ugyanaz a Kozmikus Energia hat át. A természet különböző formái ugyanannak az Erőnek és Intelligenciának a manifesztációi. Teljességgel szubjektív elnevezni őket. Kijelenthetjük, hogy az emberi test, lélek és szellem végső forrása ugyanaz: a Kozmikus Intelligencia.

 

Amikor a Kozmikus Intelligencia vagy Tudat fejlettebb megnyilvánulásai (lényei) testet öltenek a fizikai bolygókon a többi, tőlük valamicskével fejletlenebb megnyilvánulások (emberek) között, akkor mindig egy sor csoda történik, hiszen a Kozmikus Tudat közvetve beavatkozik küldöttein keresztül az emberiség evolúciójába. lehet Krisztusnak, Buddhának, Sai Babának hívni őket. Mindegyikükben az a közös, hogy megvilágosodtak annyira, hogy rajtuk keresztül a tiszta Lét áramoljon keresztül. Tiszta Lét, Igazság, Tudatosság, Bölcsesség és Szeretet. Ezt már csak mi, emberek, szeretjük felcímkézni mindenfélével. Már csak mi csinálunk a tanításaiból vallásokat, filozófiákat, tudományokat stb. Ők azonban csak vannak, léteznek és átadják mindazt az információt és erőt, amit a Legfelső Tudat óhajt. Ők képviselnek egyfajta minőséget, s egyben sokszor végrehajtók is. Nem nevezném isteninek, kiválasztottinak, magasabb rendűnek sem, mert nem ez a fontos. A művük a lényeg, amit maguk után hagynak.

 

Azután eltávoznak, de nem nyomtalanul tűnnek el a semmibe, a láthatatlanba, vissza az Ősforrásukhoz. Hátrahagynak megannyi jelet, élményt, emléket, tanítást, utasítást, tanítványt és furcsamód egy kis „darabot” önmagukból. Egy örök rezgést, amely köldökzsinórként teremt kapcsolatot velük, azzal az eszmeiséggel, amit ők az öröklétben képviselnek. Ezt megint csak az emberek szokták nevesíteni. Mondjuk erre, hogy szentség, szent energia, ereklye stb. Ha tárgyhoz kötődik a szentség, akkor valóban ereklyévé válik az adott tárgy. Bármi volt is korábban, megváltozik. Onnantól egy kapu, melyen ha belép valaki, egy bizonyos hellyel léphet kapcsolatba. Nagy misztérium az, hogy ilyen egyáltalán lehetséges.

 

A Szent Lándzsa egyik része egy ilyen kapu. E felbecsülhetetlen értékű talizmánt angyali lények vigyázzák, hogy ne kerülhessen rossz kezekbe. E dárdahegy időről időre aurát vált, vagyis megváltoztatja a kisugárzását. Mi akkor szoktuk felkeresni, ha valamilyen lényegi változás áll be a kisugárzásában. Hisszük, hogy az angyali intelligenciák segítségét kérve töltődhetünk e nemes erőkből.

A Szent Lándzsának egyébként négy arca van. Váltakozó ciklusai során négy aspektus nyilvánul meg rajta keresztül. Energiái hihetetlenül magas rezgésűek, mivel a legfinomabb információkból állnak. Horváth Zoltán látóként mindig segíti, hogy a velünk együtt utazók aurájába ez az energia beáramoljon és a lehető legnagyobb részben meg is maradjon. Minden zarándoklatunk előtt közvetlenül rezgésemelő meditációkkal készülünk fel a Lándzsával való találkozásra és maga a töltődés is nagy áhítattal zajlik.

A Szent Lándzsa mindenkit a szíve mélyén szólít meg. Aki állt már előtte és érezte azt a bizsergető, zsigerekig hatoló érzést, amit az emberben kelt, az szinte biztos, hogy időről időre újra ellátogat velünk a Bécsbe. A Lándzsa spirituális fejlesztő és tisztító ereje egyszerűen leírhatatlan. Heteken, sőt sokszor hónapokon keresztül érezhető a sorsunkra gyakorolt hatása. Az ereklyén keresztül az emberi individuum csodában részesülhet, mivel egy olyan lénnyel kerül kapcsolatba, akit Krisztusként ismerhetett meg az emberiség.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Boldog napot!

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..