Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A legnagyobb titok, amit teljesen senki sem ismer és mindent meg fog változtatni az emberiség életében!

Alig telt el egy kis idő, amióta egy cikket írtam… Úgy tűnik, hogy ideje kijönnöm az írásos révülésemből, hogy végre eláruljam az egyik legnagyobb titkot, amit teljes mértékben senki sem ismer, ugyanakkor bárki tette ezt közzé eddig, már akkor nevetség tárgyává vált, amikor csak megfontolásra ajánlotta.

 

Ez egy hatalmas titok. Úgy értem, olyan nagy, hogy méreteit tekintve a földönkívüliek leszállásával és a velük való kommunikációval is vetekszik. S nagyon valószínűnek tűnik, hogy ez most fog első ízben lelepleződni!

 

Az Apokalipszis… Emlékszünk rá egy régi Spirit Science rajzfilmből, amelyben arról beszélgettek, hogy az apokalipszis a függöny fellebbentése volt? A nagy titok, avagy az igazság az emberek tudomására jut?

 

Keresd ki a szótárból az apokalipszis szót! Jelenést, kinyilatkoztatást, leleplezést jelent. A latin egyház apokalipszis fogalma a görög apokalyptein szóból származik, amely felfedést, leleplezést, feltárást jelent: apo = ból, ből, tól, től + kalyptein = befed, titkol, elrejt.

Keresd ki a szótárból az apokalipszis szót! Jelenést, kinyilatkoztatást, leleplezést jelent. A latin egyház apokalipszis fogalma a görög apokalyptein szóból származik, amely felfedést, leleplezést, feltárást jelent: apo = ból, ből, tól, től + kalyptein = befed, titkol, elrejt.

 

3.2

 

Ez az apokalipszis már elérte a tömegeket, valószínűleg évekkel azelőtt, hogy ez az igazság napvilágot látott volna. Mindazonáltal, ez az igazság, s ez minden vallásunkat egyszerre fogja romba dönteni, hacsak nem leszünk képesek befogadni a rideg valóságot, miszerint sok-sok évvel ezelőtt egy nagy civilizáció létezett a Földön.

 

A titok, amiről beszélek, nem más, mint a Spirit Science utolsó nagy titka. Bizonyára sok olyan titkot tartogat az élet, amit a jövőben fognak majd elárulni…, de ez a nagy titok. Minden más valójában közönséges.

 

Olvasd el és fontold meg a következőket:

 

Bármilyen töredék is maradt Atlantisz elveszett civilizációjából, az be van fagyva Grönland egy-két kilométeres jégtakarójába… Ámde, a jég olvad!

 

Láthatjuk, hogy amikor Atlantisz elsüllyedt, tulajdonképpen nem süllyedt el. Befagyott. Volt egy hatalmas kataklizma, valószínűleg egy óriási árhullám következett be, ha ugyan nem többszöri árhullám. A szétdarabolódás miatt az egész kontinens jég alá került, megőrződött arra az időre, amikor majd újra felfedezzük.

 

3.3

 

Csaknem teljesen jégbe burkolózott. Eközben minden valószínűség szerint sok emberi alkotás ment tönkre, ámde még mindig rengeteg bizonyíték lakozik a jég alatt, arra várva, hogy a globális felmelegedés okozta olvadás hatására újra felfedezzük őket, feltárva ezzel az ősi múltat.

 

Ki tudja, milyen ősi technológiák pihennek a jég fogságában? Amit kétség nélkül tudok (ezt igazából ezúttal egy mélyebb, spirituális tudásnak tulajdonítom… továbbá a logikának, amely azt mondja, hogy „minden rész összeillik”), az nem más, mint hogy Atlantisz a saját maga földrészén létezett, s hogy ezt a kontinenst ma Grönlandként ismerjük.

 

3.4

 

Vajon valóságos tárgyak és életformák fagytak bele érintetlenül a jégbe? Avagy csupán ősi kolosszális romok és törmelékek maradványai vannak ott? Ezt még ki kell várnunk.

Azonban, nem lennék meglepve… valójában arra számítok…, hogy amikor Grönland elolvad a globális felmelegedés hatására, az egész világ tudomására fog jutni, hogy egy hatalmas, fejlett civilizáció létezett több mint 13 000 évvel ezelőtt.

 

Ez a technológia, amit majd megtalálunk, talán olyan, amire szükségünk van ahhoz, hogy az emberiséget megmentsük a globális katasztrófától. Talán…

 

Úgy vélem, hogy mindamellett együttműködésre és összefogásra van szükség, hogy meg tudjuk magunkat menteni.

 

Milyen bizonyítékok támasztják alá ezeket a merész kijelentéseket, kérdezhetné valaki?

Jó kérdés!

 

3.5

 

A jég még nem olvadt el eléggé ahhoz, hogy bármiféle kézzelfogható bizonyítékunk legyen. Néhány más dolog is rendelkezésünkre áll: Thot világának az atlantiszi kontinens formájától és leírásától kezdve egészen addig a tényig, amit a kőzetlemezeken figyelhetünk meg: a geológusok elkészítették Grönland térképét, amely szerint a sziget valaha sokkal gyorsabban mozgott dél felé, mint manapság, beleütközött Atlantisz közepébe, vagyis abba a helybe, amiről a leginkább feltételezik, hogy még Atlantisz eltűnése előtt létezett.

 

Emlékszel még erre a képre a Spirit Science 12-ből – az atlantiszi filmből? Ebben a filmben ezt a kontinensről készült ábrát használtuk fel, amit Thot Drunvalo-nak adott, aki az Élet virága című könyvében tett közzé. Sokkal régebbi – egészen Platón koráig visszanyúló – szövegekben más, lényegében hasonló ábrák is szerepelnek.

 

3.7

 

3.8

 

S ezután az emberiségnek meglesz a bizonyítéka egyszer s mindenkorra, hogy belássa, valójában sokkal öregebb és sokkalta bölcsebb, továbbá sokkal szövevényesebb a történelme, mint korábban valaha is gondolta volna.

 

Tagadhatatlan lesz, s a világméretű diskurzusok egy gyors 90 fokos fordulatot vesznek valódi eredetünk megértésének irányába.

 

Ezt semmilyen kormányzati vagy szervezett összeesküvés sem lesz képes elfedni. Ez lesz az emberiség új korszaknyitányának a jele.

 

Ennyit szerettem volna. Élvezd az utazást és ne felejtsd el megemlíteni ezt a barátaidnak is.

Ha pedig bolondnak titulálnak, ne aggódj. Nem vagy az.

 

Én magam hatalmaztam fel magamat, hogy e merész kijelentések szilárd igazságokként közöljem. Ezek még csupán a fejemben létező elméletek, de az volt az érzésem, hogy túl valóságosak ahhoz, hogy ne szenteljek a legitimációjának egy posztot. Tudom, hogy a tudomány nem így működik, habár a tudomány így fejlődik. Einstein számos kijelentést tett, mielőtt bármit is tudott volna bizonyítani, s a meglátásai igaznak bizonyultak.

 

Fordította: Száraz György

Forrás: http://www.riseearth.com

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..