Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A madarak mint spirituális hírnökök

Gyerekkoromban azt hittem, hogy Isten egy mindenható ember, aki az égben lakik, és megítél bennünket, hogy jók voltunk-e, vagy rosszak.

 

Még fiatalkoromban is nagyon kíváncsi voltam a spiritualitásra és Istenre. Ezért döntöttem úgy, hogy megkérdezem tőle, miként is képes látni, hogy egy adott időben ki mit tesz. A válasz, ami akkor az elmémbe röppent: a madarak voltak.

 

Abban a pillanatban úgy kezdtem tekinteni a madarakra, mint Isten hírnökeire. Úgy hittem, hogy a madarak az üzenetközvetítők Istenhez arról, hogy az emberek mire készülnek, és hogy jók-e vagy rosszak.

 

Még ha ez egy feltételezés is volt egy horrorfilmhez, a gondolat akkor sem rémített meg egy cseppet sem. Valójában emlékszem, amint hallom a választ, majd nekivágok vidám utamnak, mintha mi sem történt volna.

 

 

Előre ugorva az időben a felnőtt éveimre, nem hiszem, hogy a madarak szükségképpen kémkednek utánunk, továbbá nem gondolom, hogy Isten egy égben lakozó ember, ugyanakkor nagyon is hiszem, hogy a madarak spirituális hírvivők és érzékenyek az energiákra!

 

Ha visszatekintünk az időben, láthatjuk, hogy a madarak spirituális üzenetközvetítő szerepének hiedelme nem is annyira szokatlan. Az angyalok és a madarak egyaránt szárnyas megjelenések, s bizonyos madarakról úgy hírlik, hogy különböző tulajdonságokat/minőségeket hordoznak vagy testesítenek meg.

 

Például a galambokat gyakran használják a béke kifejezésére, míg a fekete varjú a rossz ómen hordozója. A kolibri a kedvesség és öröm, a sas az erő és a hatalom, míg a bagoly a bölcsesség megtestesítője szokott lenni.

 

Ha mélyebbre ásnánk, akkor minden madárfajtáról, amellyel csak találkozhatunk, mélyebb jelentésre és jelképiségre lelnénk.

 

A madarak szakralitását gyakran azzal kapcsolják össze, hogy ők közel repülnek az egekhez, s másfajta látószögből és rezgésszintről tesznek szert a bölcsességre.

 

Úgy vélik, hogy a madarak olyan eszközök, melyeknek megvan a képességük, hogy lelkeket fogadjanak be azért, hogy üzeneteket adhassanak át.

 

Amikor egy szeretett személy eltávozik, úgy tartják, hogy képes kapcsolatba lépni egy madár lelkével, engedélyt kér tőle, hogy a testébe léphessen azért, hogy a földön maradt szeretteinek egy üzenetet adhasson át.

Más állatok is rendelkeznek effajta képességekkel, mint például a pillangók és a szitakötők. Ezért szokták jelnek vagy üzeneteknek tekinteni azt, amikor valaki szerette eltávozása után gyakran egy madarat lát.

 

 

Nem szükségképpen a madár az újból reinkarnálódó szeretett személy – bár ki tudja –, hanem csupán a szeretett személy lelke „lestoppolt” egy hűséges madarat, amely beleegyezett abba, hogy egy eszköz legyen.

 

A szellemi vezetők és az angyalok szintén így járhatnak el, képesek eszközként madarakat használni arra, hogy meglátogassanak minket és üzeneteket közvetítsenek felénk.

 

Nemsokkal azt követően, hogy a nővérem eltávozott, egy galamb telepedett le az erkélyemen. A galambok annyira gyakoriak, hogy először ösztönösen arra gondoltam, hogy ez semmi különöset nem jelent, ámde a galamb különösen cuki és kíváncsi volt, és hosszasan időzött az erkélyen engem bámulva.

Azon tűnődtem, hogy ha ez egy üzenet lenne a testvéremtől, akkor ő egy egzotikusabb és szokatlanabb madár képében tenné!

 

A galamb olyan sokszor látogatott meg, hogy tényleg azon kezdtem gondolkodni, hogy mi a jelentősége számomra. Miután nyitottá váltam a lehetőségre, többszörös jeleket kaptam, plusz még egy álmot is arról, hogy ez egy jelzés volt tőle.

 

Tehát még a galambok is – bármily egyszerűek is legyenek – lehetnek hírnökök odaátról! Valójában a galambok voltak az eredeti hírvivő madarak, mivel elég okosak és barátságosak voltak ahhoz, hogy meg lehessen nekik tanítani a levelek és az üzenetek nagy távolságokba történő szállítását.

 

A galambok szintúgy lehetnek a szeretet megtestesítői, és jelek arról, hogy a szeretteink biztonságban vannak és vigyáznak ránk!

 

Így, amikor legközelebb valamilyen nem szokványos módon találkozol egy madárral, hangolódj rá és figyeld meg, hogy fogékony vagy-e arra az üzenetre, amit közölni próbál veled.

 

A cikk alapjául szolgáló forrás: https://www.riseearth.com/2018/09/birds-as-spiritual-messengers.html

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature