Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A magyarok beavatása című könyv ihletettsége

Ebben a kis cikkemben szeretnélek megismertetni a hamarosan megjelenő A magyarok beavatása címet viselő könyvem néhány kulisszatitkával, egyszersmind szeretném elmesélni, miért ajánlom melegen minden kedves érdeklődőnek.

A könyv megrendelhető: https://napvallas.hu/konyvrendelo/

 

 

A magyarság témájával vannak, akik sokkal régebb óta foglalkoznak, mint én. Jómagam majdnem 20 éve kutatom a magyarság szakrális titkait. Jóllehet ez az időintervallum életidőmnek több mint a felét teszi ki, mégsem sok, ha azt vesszük alapul, hogy temérdek rejtély és történelmi kútfő áll rendelkezésre, amelyen nem könnyű átrágni magát az embernek.

Én is csak belemerülve a spirituális gyakorlatokba, jöttem rá arra, hogy a könyvtudás – származzon az a legcsodálatosabb királyoknak írt kódexek valamelyikéből – édes kevés, ha a 21. századi kihívásokról van szó.

A hitelesség kérdése újabb aggályokat vet fel számos munka kapcsán. Egymástól plagizált gondolatok és átvett, továbbfejlesztett vélemények tengerén kényszerül hánykódni az, aki a magyar történelem viharos, de sokszor néma vizeire merészkedik.

Ám a mélyben hidd el, nyájas Olvasóm, kevesen vannak. A felszíni locsogás, kardcsörtetés és viaskodás fabatkát sem ér, ha a szellemi világok küszöbeihez közelítesz. Ott minden lepel lehull és az evilági erő mit sem ér. Legalábbis ez az én meggyőződésem és tapasztalatom.

 

Vannak olyan kutatók, akik nálam sokkal radikálisabban fogalmazzák meg a nézeteiket, sőt olyanok is szép számmal akadnak, akik színesebbnél színesebb, már-már mitikus magasságokba emelik mondanivalójukat mind tartalmi, mind előadói szempontból. Őszintén szólva, az egyszerű és letisztult lelkület olyan fénnyel világít a szellemi világokba, amelyek mellett a téma doyenjeinek és rajongóinak egótól átszőtt glóriája is elfakul. Csakis egómentesen lehet a szentséghez közelíteni. Számomra ez az alapállás és a fő irányvonal.

 

Meglátásaim szerint a mai ezoterikus kínálatban kevés az inspiráló és hatékony gyakorlat, viszont annál több a világ minden tájáról összegyűjtött és összeollózott tudásmorzsa, amiből egyfajta massza születik, amit magyar ösvényként próbálnak egyesek hirdetni.

A magyarság beavatása alapvetően önbeavatás, s ez mindjárt két dolgot is jelent. Egyfelől, csakis önmaga változtathatja meg az ember a saját sorsát. Így működik a szabad akarat. Másfelől, azért vannak bizonyos szellemi vezetők (látók, tudó), különféle közvetítők, szócsövek és tanítók, hogy olyan iránymutatásokat és segítséget adjanak a tanítványoknak, amiknek másként nem tudnának a birtokába jutni. Ez egy láncolat, a tudás és az erők átadásának láncolata, amely a 21. századig csupáncsak kis ezoterikus csoportok kiváltsága volt, s most egy része szélesebb kör számára is megadatik.

Ebben nekünk is megvan a magunk szerepe.  Itt jómagamra (Száraz György) és kollégámra, Horváth Zoltánra gondolok, aki a világ egyik legcsodálatosabb látói képességekkel megáldott embere.

Számunkra szent ügy a magyarság spirituális felemelkedése. Bár tevékenységünk oly sokrétűvé terebélyesedett az évek alatt, hogy most már összegezni se próbálom, mégis a lényünk középpontjában munkálkodó isteni mag kiteljesítése maradt a legfőbb célunk: tökéletesedni és azonosulni a bennünk lévő Fénnyel.

Magyarnak születtünk és a magyarságot szolgáljuk a magunk sokszor vitatható és vitatott eszközeivel.

A magyarok beavatása című könyvben is arra vállalkoztunk, hogy minden eddiginél kiterjedtebb és gyakorlatiasabb módon tárjuk fel őseink szellemi és mágikus hagyatékát.

Ebben a Sors Urai voltak a támogatóink és a mentoraink. A mű elkészült, s most azokra a magyar tanítványokra vár, akik életre keltik a magyar virtust, a lelkükben szunnyadó erőket és bölcsességet.

Óvatosan, fokozatosan, de szelíd határozottsággal immáron járható az ősi Napvallás útja!

 

Ezúton is felhívom a könyv Olvasóinak figyelmét, hogy 

Minden jog fenntartva. Tilos ezen könyv bármilyen részét sokszorosít, információs rendszerben tárolni, sugározni vagy közölni bármilyen formában vagy módon – beleértve a nyilvános előadást vagy tanfolyamot, hangoskönyvet, bármilyen internetes közlést, fénymásolást – a kiadóval történt előzetes írásos megállapodás nélkül; tilos továbbá terjeszteni másféle kötésben, borítással és tördelésben, mint amilyen formában kiadásra került.

Ilyen engedélyt pedig a kiadó eddig senkinek sem adott !!!

Természetesen a saját hatáskörű médium (www.boldognapot.hu és www.napvallas.hu) kivételével.

 

(A következő cikkemben kifejtem, hogy miért nevezik Napvallásnak ezt az ösvényt, milyen előítéleteket és elvárásokat kell tudni elengedni annak, aki szeretne belevágni, s milyen csodálatos módon szabadulhatunk meg a hátráltató karmánktól általa.)

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..