Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A magyarság fényterének megnyitása

Minden embernek van aurája, ami egy terebélyes energiamező bennünk és körülöttünk. Ennek a fényruhának számos misztikus funkciója van, amiről sem a könyvek, sem a téma szakértői nem igazán tesznek említést. Most egy ilyenről lesz szó.

 

A napvallás tanításai szerint az ember a Teremtő kicsinyített más. Valóban csodálatos képességek rejlenek bennünk, amelyekről mit sem tudunk. Pedig jó volna. Amit egyes pszichológusok és pszichiáterek tudatalattinak és tudatfelettinek hívnak, azt mi tudat-, illetve energiamezőknek nevezzük. Az ilyen típusú, individuumhoz kötődő mező az emberi aura is.

Ahogy egy személynek, úgy egy növénynek, egy állatnak, egy tájnak, egy nemzetnek, egy bolygónak is van „aurája”, de éppen azért, hogy szabatosabban fogalmazzunk és megkülönböztessük egymástól a különféle aurákat, sokszor helyesebb volna kisugárzásról beszélni. A napvallás fénytereknek tekinti ezeket a kisugárzásokat, mivel így talán átfogóbb és kevésbé félreérthető a sokféle kategória, amit kénytelenek vagyunk megkülönböztetni egymástól. Hiszen nem szabad összehasonlítani egy virágnak a fényterét egy terebélyes tölgyével. Egy hangyának a fényterét egy emberével. Egy személy fényterét egy nemzetével. És így tovább.

 

 

Következésképpen a szellemi látással nézve minden ragyog körülöttünk. Azaz több-kevesebb fényt áraszt magából. Egy lehangolt ember fénye teljesen más, mint egy lelkes és motivált valakié: mind a színképei, mind a mennyisége, mind az információtartalma tekintetében így van ez.

Egy materialista nézeteket valló személynek másféle kisugárzása van egy spirituálisan intelligens és tapasztalt emberéhez képest. Ezeket a különbségeket abból a szempontból érdemes figyelembe venni, hogy egészen jól tipizálható életminőségeket, gondolkodásmódokat, érzelmi állapotokat, egészségi tényezőket, összességében más embert eredményeznek.

Természetesen egy kevésbé tudatos ember még nem foglalkozik azzal, hogy neki van fénytere és hogy az milyen is voltaképpen. De idővel mindenki el fog jutni eddig a kérdéskörig, aki szeretne felébredni ebből a nem túl színvonalas, anyagelvű álomból, amit életnek nevez.

 

A napvallás alábbiakban ecsetelt szertartása segít megnyitni a magyarság fényterét, merthogy nem mindent az égi lények végeznek el helyettünk. Sőt, ami azt illeti, egyes spirituális feladatokat kifejezetten ránk testálnak azért, hogy mi is magunkénak érezhessük a későbbi eredményeket és sikereket, és aktív részesei lehessünk a Földünkön ezekben az években zajló csodálatos változásoknak.

 

A magyarság fényterének megnyitása című szertartás során különleges szent energiákból töltjük fel a fényterünket egy szer-tűz segítségével. Ezt az energiát azonban nem csak mi élvezhetjük, ugyanis jártunkban-keltünkben ennek az energiának egy jelentős részét fényszikrákként ki fogjuk árasztani az auráinkból. Ez ösztönösen, kvázi magától fog bekövetkezni. Ezáltal a mi fényterünkből a magyarság fényterébe árasztjuk át a szent erőket, amelyek ily módon mintegy beivódnak a magyar földbe, pontosabban a kollektív tudat- és energiamezőnkbe.

 

Ezek a fényerők majd átjárják azokat a meridiánokat, vagyis szent erővonalakat, amelyek a magyarság és a magyar föld kapcsolatáért felelősek. Így végezhet minden Fényben Élő áldott munkát nem csupán szerettei, hanem egész népe számára mindannyiunk sorsának jobbításáért.

 

A cikket írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részletes eseménynaptárunkat itt találod: https://napvallas.hu/programnaptar/

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/

Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/

Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/

Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/

Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/

Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ébresztő Táborok https://napvallas.hu/programok/holisztikus-tabor/

Bel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

Ízisz Napjai https://napvallas.hu/programok/izisz-napjai/ 

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

 

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Boldog napot

 

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature