Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A magyarság szellemi ébredezése

Milyen gátló, akadályozó és fékező erőkkel kell majd szembenéznie a magyarságnak szellemi felemelkedése során? Milyen árat kell ezért fizetnie? Milyen kísértések fenyegetik az ébredezőket a Kárpát-medencében? Mely erők támogatják az identitásunk helyreállítását 2012 decemberében?

A szakrális múlt megismerésén és a történelmi ferdítések tisztázásán túl, illetve a szép új jövőnk vizionálása mellett a legnagyobb hangsúlyt a jelenre kellene helyeznünk. Érdemes volna szélsőségektől mentesen a lényegünkre összpontosítanunk. Ez pedig nem lehet más, mint a magyar öntudat visszaállítása, visszanyerése és fejlesztése.

Az úgy nem járja, hogy míg más népeket büszkeséggel tölt el, hogy nemzetük részét alkotják, addig egy magyar embert pellengérre állítsanak, vagyis szinte nyílt megalázásnak, megszégyenítésnek tegyenek ki azért, mert ő felvállalja és büszkén hirdeti, hogy ő bizony MAGYAR.

 

Mi sem áll távolabb tőlem, mint hogy beálljak abba a sorba, amely az ellenségképek és a szűklátókörű ideológiák gyártásában éli ki deviáns hajlamait, mindazonáltal úgy gondolom, hogy természetes alapállásunknak kell tekintenünk, hogy mi egészen biztosan itthon vagyunk a Kárpát-medencében, mint ahogy ezt az utóbbi évek genetikai vizsgálatai és azok külhoni és belföldi elemzései is megerősítették. Minden okunk megvan arra is, hogy felébredjünk, mivel részint egy nagy világkorszak lezárása megy éppen végbe a Földön, részint a magyarság karmikus elnyomása, gátlása is feloldódott már.

Ezt az 1000 éves karmikus akadályoztatást azonban nem lehet egyszerűen úgy magunk mögött tudni, mint egy rossza álmot, mert túlságosan nyomasztóak a múlt emléksúlyai, és mert még nem tudjuk, hogy pontosan hogyan csináljuk, hiszen minket mindenre megtanítottak azt leszámítva, hogy milyen egy igazi magyar lelkületű ember, hogy miként működik a magyar virtus és az auránkban hordozott megannyi spirituális képesség.

A spirituális tényekre szorítkozom, mert sok beszédnek (és írásnak) sok az alja.

Akik nem járnak még spirituális úton, mert csak most ismerkednek ezzel a témával, vagy már spirituális úton járnak, de egyelőre még nincsenek autentikus szellemi vezetőik, azoknak külön felhívom a figyelmét, hogy jelenleg olyan planetáris energiák járják át a teret a Kárpát-medencében, amelyek lehetőséget kínálnak az embereknek az eredendő egység kialakítására. Az egység önmagunkkal, a szellemünkkel és a lelkünkkel kapcsolatban értendő. Ez a nem könyvekből és előadásokból megszerezhető tudás a valódi önmagunkhoz, önvalónkhoz vezet el. Lássuk, hogyan indul el ezekben az időkben az ébredező folyamat (aktuális hulláma) Magyarországon!

A Szaturnusz, a Nap és a Hold erőhatásai közül olyanok fognak érvényesülni, melyek tágítják a tudatot, emelik a rezgést és lehetővé teszik a magasabb rendű felismeréseket. Ezeket nem kell keresni, mert mindenkit megérintenek, mivel a Kárpát-medence – mint ahogyan a neve is mutatja – gyűjtőlencseként fogja be ezeket az energiákat. Ezek teljesen átitatják a mindennapjainkat, kiváltképpen, ha meditáció, ima és hasonló áhítattal megnyílunk a számukra. Itt a kísértés a mindennapi problémákban való elmerülés, felőrlődés és az önsajnálat lehet.

A felemelkedés egy fokozatos folyamat, nem siettethető és évek alatt megy végbe: lesznek, akik ebben élen járnak, lesznek, akiknél lassúbb az ébredés és az érés. Sok olyan lehetőséget tartogat a Sors 2013-tól kezdve, amelyek támogatják a valódi magyar identitásunk és ősi szellemiségünk szárba szökkenését, de ne legyünk türelmetlenek.

 

A Szaturnusz spirituális erői arra tanítanak, hogy megérett az idő, hogy megfontolt és kis lépésekkel feltárjuk a valóságot. Nem a szenzációt és a fals elméleteket, hanem az igazságot. Ha ugyanis erőfeszítéseinket nem kellő következetességgel végezzük, akkor az eredmény elmarad, ha nem tiszta szándékkal tesszük, akkor a saját belső komplexusaink számát növeljük és ha pesszimisták maradunk, akkor azt programozzuk a közös jövőnkbe. A bosszú, az indulat, a düh, a gyűlölet, az uszítás stb. ugyanúgy karmát von maga után, mint a pozitív gondolat.

Ugyanakkor minden fáradozásunk, melyet a felébredésünkért teszünk, busásan megjutalmazódik, feltéve, hogy a lelki erőinkkel összhangban tettük és nem az egótól megtévesztve. Így szolgáltat igazságot a Szaturnusz számunkra.

Megjegyzés: akik ellenségesnek mutatkoznak a sorsszerű változásokkal szemben, azoktól a szaturnikus hatások erővel fogják kikényszeríteni az áldozatot.

A spirituális érés másik aspektusát támogatja a Nap a jelenlegi hatásaival. A tudat és a szellemvilág közötti híd felfedezése és a rajta való elindulás pártfogója a Nap princípiuma. Sokakat fog elindítani és belülről lelkesíteni, átmelegíteni a szabadság, az önmegvalósítás és a méltóság erőivel. A Nap erősíti az emberek bátorságságát is, hogy legyen merszük szembenézni a valósággal, ne meneküljenek el folyton a megszokott szellemi-gondolati fedezékeikben.

Itt a banánhéj a gőg, a nagyravágyás, az önhittség és az uralomvágy lehet, ugyanis ilyesfajta szélsőségekbe nagyon könnyen átcsaphat a spirituális úton barangoló.

A Hold aktuális erői szintén támogatják a magyarságot, oly módon, hogy a lélek erőit hozzák mozgásba, a tudatalatti ősi, ösztönős vonásait erősítve. Így a múlt felé fordulás, a tradíciók kutatása és a háttérben zajló folyamatok, valamint titkok megismerése iránti vágy lesz jellemző. Emellett a változásokra való hajlamot és késztetést szítja fel a Hold azért, hogy foglalkozzunk a lelki potenciálunkkal és a lelki értékeinkkel, mert a gyarapodás időszaka virrad ránk. Egyelőre ez csak spirituálisan értendő.

Összefoglalva, a fent bemutatott planetáris erők támogatják az identitásunk helyreállítását, ha befogadjuk őket és elindulunk ezen a fényes, léleknemesítő ösvényen.

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: https://napvallas.hu/ és https://www.szarazgyorgy.hu/
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(reallysimplecaptcha.class.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/php73/bin/) in /data/a/4/a46377e3-bb3f-440b-a9de-31d489fd933b/boldognapot.hu/web/blog/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37