Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A magyarság szíriuszi kapcsolatai

A magyarság földönkívüli eredetével foglalkozni egyesek számára szinte kimeríti a tébolyultság fogalmát. Ezt a nézetet tiszteletben tartva, nem tartom elvetemült ötlenek legalább megvizsgálni az őshagyományunk néhány olyan töredékét, amelyekből több kutató és szimpatizánsaik a magyarság kozmikus származására következtetnek.

Mindenekelőtt tisztáznám, hogy semmi kivetni való nincs abban, ha valaki másként gondolkodik, ergo forradalmi és első hallásra talán meghökkentő elméletekkel áll elő. Sub rosa ezt tette a maga idejében Mózes, Jézus, Leonardo da Vinci, Nostradamus, Kopernikusz, Giordano Bruno, Newton, Einstein is, és ezt teszi Erich von Daniken, Graham Hancock a maga területén, vagy akár jómagam is említhetném a napvallással.

 

A fenti urakban egyebek mellett az is közös, hogy Isten titkait kutatták és nem száműzték népes világegyetemünk lakói közül a földönkívülieket. Ki a vallás, ki a csillagászat, ki a fizika, ki az alkímia, ki a régészet, ki a mítoszok felől közelítette meg az idegenek (értsd: nem emberi) lények létének és emberiséggel való különféle típusú kapcsolatfelvételeinek enigmáit.

 

A magyarságnak is megvannak a földönkívüli eredetre vonatkozó elbeszélései, melyekről bárki részletesen olvashat a ma oly divatos és méltán népszerű könyvekben. Egyet sem ajánlok, mindenki kutasson és keresse az igazságot a maga módján. Ha már az igazságnál járunk, megemlítem, hogy én nem hiszek el mindent, amit a könyvekben olvasok, de megfontolom és elgondolkodom rajtuk. Ezt javasolnám mindenkinek: alakítsd ki a saját életfilozófiádat és értékrendet. Az nem baj, ha másoktól tanulsz, másolsz jó dolgokat, de legyél nagyon éber, nyitott, rugalmas és fejleszd az érzékeidet, mert a valódi igazságot nem könyvekből fogod megismerni, hanem tudatod/tudatosságod fénye fogja feltárni előtted, ha kellően megdolgozol érte.

Csak ez a megvilágosító tudás számít, a többi ehhez képest talmi elmélet.

 

 

A beszámolók szerint még a mitikus időkben, több mint tízezer évvel ezelőtt már jártak a földön olyan idegen lények, akik magukat a Szíriusz-rendszerből származtatták. Ők bizonyos tudást osztottak meg az emberiséggel és erőket adományoztak őseinknek. Tették ezt úgy, hogy arról csak sejtéseink vannak. A legvalószínűbbnek azt tartom, hogy kiválasztottak néhány embert, akiket viszonylag gyorsan a tudó állapotába, rangjára emeltek – ők lettek azok a kiválasztottak, akikre rábíztak bizonyos információkat. Rendszeresen vissza-visszatértek és a kiválasztottak csoportjain keresztül olyan eszméket és technológiákat terjesztettek el az emberek között, amelyekre önerőből nem jöttek volna rá az emberek. Mindezt jó szándékkal tették annak érdekében, hogy az emberiség fokozatosan felnőjön az univerzum többi tudatos fajának a szintjére.

 

Miről is van szó? A civilizáció kialakításáról: a mezőgazdasági technológiákról, az állattartásról, a nyelv, a műveltség és a művészetek alapjainak lerakásáról, az építészetről, a közösségek megszervezéséről, törvényről, vallásról és életrendről.

Több ezer éven át számtalan alkalommal avatkoztak be a Föld különböző pontjain a szíriusziak a fejlődésükbe az isteni terveknek megfelelően.

Ha mélyebben belegondolunk, a darwini evolúció számos faj születésére, kialakulására, kifejlődésére nem tud meggyőző válaszokkal szolgálni, miként azt sem lehet a puszta véletlen számlájára írni, hogy történelmünk bizonyos időszakaiban szinte egy-két évtized vagy évszázad alatt technikai forradalmak mentek végbe, amikor rejtélyes módon egy maroknyi ember számtalan módszert „talált ki” és számos eszközt „talált fel” ex nihilo, majd utána hosszú csend következett.

 

Álláspontom szerint a gyógynövényekkel való gyógyítást, az energiagyógyászatot, a megalitikus építészetet, vagy éppen a matematikát és a csillagászatot nem a kisujjukból szopták ki az ősemberek, hanem megkapták valakiktől, akinek már birtokában volt a tudás. Ebbe a sorba illesztem a valamivel elvontabbnak tűnő, a kultúra szempontjából viszont elsődlegesnek számító vallási-mágikus tudományokat is, melyek válasszal szolgálnak az ember létére, eredetére, céljára, rendeltetésére, a Teremtő és a különféle félistenek létezésére, az élet törvényszerűségeire, a halandóságra és a halhatatlanságra, és az ehhez hasonló kérdésekre.

 

A Kárpát-medence egyike lehetett azoknak az élőhelyeknek, amelyek hajdan kiváló feltételeket biztosítottak egy ősműveltség elindításához. A régészet mai állása szerint Európa legősibb kultúrnyomai itt, a Kárpát-hazában találhatók, ugyanakkor a genetikai vizsgálatok 35-40 ezer évig bizonyosan visszavezetik genetikai típusunkat. Ha ezekhez hozzávesszük a palóc mitológia ama adalékát, hogy őseink egy távoli bolygóról érkeztek (Káltes-asszony földjéről), illetve párhuzamba állítjuk a palóc regéket a sumér, a dogon, az egyiptomi és a maja mítoszokkal, hogy az indiai és a kínai hagyományokat ne is említsem, akkor kétségtelenné válhat számunkra a földönkívülieknek az emberiség sorsába való rendszeres beavatkozásának ténye. Mi van akkor, ha távoli rokonaink figyelemmel kísérik a fejlődésünket és folyamatosan tartják a kapcsolatot a Földön emberként élő egyes beavatottakkal egy tér- és időfeletti kommunikációs csatornán?

 

Egy szép napon még kiderülhet, hogy ősi feljegyzéseink igazat szóltak.

 

Kiegészítő írásaim:

 

Paál Zoltán élete és titkai

 

Az Arvisura szellemi küldetése

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

  • Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)
  • Hétvégi töltődéseinket (és Istentiszteleteinket)
  • Bel- és Külföldi zarándoklatainkon
  • a Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott Istentiszteleteinken
  • Szer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)
  • Főnix programunkon
  • Ébresztő Táborunkon

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

szernap@gmail.com

 

Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..