Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Mátrix és a szanszkrit szövegek

A Mátrix, akárcsak a Prakriti, egy hologramot teremt az Egység számára.

A tárgyakból álló külvilág elég „igazi” az öt érzékszerv számára.

Az öt érzékszerv fény-, hang- stb. jeleket/hullámformákat továbbít az agynak, amely a fogadója ezeknek.

Ezek a jelek a dualitás (kettősség), a differenciált sokféleség megjelenését hordozzák.

A sokféleségnek ez a „megjelenése” az öt érzékszerv dolga és funkciója.

Az öt érzékszerv a Mátrix eszköze.

A szanszkritban a Mátrixot mayának nevezik, aminek a jelentése: a teremtő káprázat-energia, avagy Matrika a kasmír Siva-kultuszban,

Ő a női polaritás, a Yin-oldal, ő állítja elő a hologramot az Egység, mint Megfigyelő számára, aki a Szívben lakozik.

Ez a Szív nem a fizikai szív, amely vért pumpál a testbe – ez az emberi lényben a tudat székhelye.

A benned lévő Megfigyelő megőrzi kapcsolatát az Egységgel és összeköttetésben marad vele; tiszta marad – bármely jó vagy rossz cselekedettől érintetlen.

A Megfigyelő az ATMA/Lélek vagy a Szellem/Purusa.

Azonosítsd a tudatosságodat a benned lévő Megfigyelővel.

Te Az vagy. Tat Tvam Asi.

Te minding is az voltál. Ne felejtsd el!

Ezért a nem-kettősség, vagyis az Egység, és a dualitás, a sokféleség megjelenési formája a hologramban, egyszerre létezik.

A hologram időleges múlandó, míg az Egység örök.

 

http://www.anandway.com/

 

A Mátrix című film néhány alapvető igazságot tartalmazott, amelyre világszerte sokan reagáltak ösztönösen. Az univerzum valójában egy időbeli, illuzórikus, holografikus mátrix, amely különféle frekvenciákból, hullámformákból épül fel, melyek egy megadott rezgésszámon rezegnek. A Fátyol alatt, „minden egyes atom függönye alatt”, tulajdonképpen semmi egyéb nincs, mint egy óriási éterenergia óceán, az AKASHA, a néma ismeretlen hang.

 

Minden, amit látunk és hallunk vagy megérintünk, semmi egyéb, mint elektromos jel, amelyet az öt érzékszerv a mélyben szunnyadó éteri óceánon keresztül az agyba továbbít. Mindegyik érzékszerv segíti a többit abban az illúzióban, amelyet MAYA és a GÚNÁK (a Prakriti három módozata) a csodálatos ösztönösséggel működő kreatív ereje hoz létre. Ezek a jelek kerülnek értelmezésre a születéstől a halálig tartó programozottság szerint.

 

Az első Mátrix című film nagyon is sok igazságot leleplez. A metaforákkal előadott számítógép, amelyet a film írói ragyogóan tálalnak, túlságosan sok, korábban félig álomittassá tett ember normál esetben áthatolhatatlan pszichéjéhez fér hozzá. Az első film tömény aranyigazságot közöl, miszerint a mátrix nem valódi. Ez teljes mértékben összehangolódik az időtlen primordiális metafizikai elvekkel és az örök igazsággal, amely időbeli illuzórikus hologramként fogja fel az univerzumnak a valódi természetét.

 

A Káli-jugában a Sötét Oldal Erőinek a „feladata”, hogy folyamatosan összezavarják és elkábítsák világunk lakóit. A Mennyekben háború folyik éppen úgy, mint idelent. A sötét oldal entitásai egyre nagyobb számban vannak itt azért, hogy még inkább a teljes és tökéletes tudatlanságban vigyenek bele a Valósággal szemben. Az elektromos-elektronikus készülékek és gépek által kibocsátott frekvenciák hullámsávjai különösen sokat nyomnak a latban a tekintetben, hogy összezavarjanak, megtévesszenek és lebutítsanak. A Fátyol a Kali-juga eme utolsó napjaiban Borg-szerűvé vált.

(Borg: kiborgok alkotta társadalom)

 

http://deusnexus.files.wordpress.com/

 

A Mátrix film elején Neo-nak egy nagyon groteszk képével találkozhatunk, amint testéből nyálkás, hosszú, indaszerű szívókákat húz ki. Ez a jelenet azért olyan visszataszító, mert igaz. Megállapítom, hogy ez nem egy örömteli információ, de mivel fogalmunk sincs arról, hogy mi történik velünk, hogyan is tudnánk kiszabadítani magunkat? Eltérő mértékben ugyan, de mindannyian „házigazdái” vagyunk ezeknek a táplálkozó entitásoknak. Ezért olyan rettentően népszerűek a vámpírregények: az emberek voltaképpen nincsenek tudatában annak, mi is történik.

 

A dühnek, a félelemnek és a függőségeknek az alacsonyabb frekvenciáin keresztül a sötét oldal asztrális parazitái hozzánk kapcsolták magunkat. Ez az egyik oka annak, hogy az összes spirituális ösvény az elme és a test tisztaságát hangsúlyozza. A tisztaság egyszerűen az alantasabb birodalmak képességének a csökkentése, amelyek hozzánk kötődnek és ránk csatlakoztak. Nem képesek olyan frekvenciákhoz kötődni, amelyekkel nem rezonálnak együtt. Tudd, hogy a Magnetizmus Törvénye olyannak írja le őket, mint akik vonzzák a hasonlót – és voltaképpen a tudat működésének folyamataiban érhetjük őket tetten. A bölcs Megismerésen keresztül szerzett tisztaság és a koncentrált tudatosság bármilyen nem kívánt befolyást eltávolít az étertest finom mezőjéből.

 

Minden dolognak, amitől függünk, megvan a lehetősége, hogy hozzákapcsoljon minket eme entitások egy szintjéhez. Mindennek! Az évek alatt olyan gyakran láttam ezt a barátaimon, akik elveszítették önmagukat a kábítószerek vagy az alkohol miatt. Néhány ilyen parazita entitás nem csak roppant csábító, hanem ugyanakkor rendkívül undorító.

 

A legleleményesebb és leghatékonyabb Borg-szerű hullámforma-börtön a televízió. Húzd ki a konnektorból a tiédet, hajítsd ki a házadból, tűntesd el vagy lőj rá, ahogy Elvis is tette. A bolygó körül sugárzott napi 24 órás, heti 7 napos tévézés nem csak téged ösztökél arra, hogy jó kis fogyasztóvá válhass, és nem csak téged taszít egy beteljesületlen és a valóságtól elrugaszkodott nyomorúságba fizikálisan és anyagilag egyaránt, hanem maga a tévédoboz vitatható frekvenciákat bocsát ki, amelyek semmi hasznot nem hoznak az istenadta képességünknek, amely révén beléphetnénk a Milliárdnyi Világba és Emlékezhetnénk arra, hogy kik is vagyunk.

 

Az újságok ugyanilyenek és az Internetes hírek zavarosabbá és zavaróbbakká váltak a profi dezinformációk és a propagandamágusok százai révén, azokkal a csalásra kifejlesztett online személyazonosságokkal, amelyekért azért fizetnek nagylelkűen, hogy bennünket az amnézia miazmájában tartsanak. Ez a Káli-jugás zavarodottság a TEHETETLENSÉG frekvenciájában tart bennünket. Tehát amíg mi ténylegesen nem erősödünk meg a szó valódi értelmében, csakúgy, mint a bennünk lévő Istenivel kapcsolatban, addig felejtsük el! Húzzuk ki! Szabaduljunk meg a tetvektől!

 

El tudom neked mondani, hogy mik lesznek a hírek a következő években. Hagyd a fenébe azokat egyszer s mindenkorra: több förtelmes háború, több hiábavaló halál, több gyógyíthatatlan betegség, több elmetorzító kínzás, több mohón zabáló és zaklató zsarnokság. A természet továbbra is visszafordíthatatlanul fog mérgeződni és a teremtményei elpusztulnak. Érted? Ennyi, srácok. Most már mindent tudsz. Tehát felejtsd el! Húzd ki!

 

www.consciouslifenews.com

 

 

Szerelmes vagy a szerelembe? Várod a tökéletes személyt, aki átvisz téged egy magasabb valóságszintre és rendbe hoz mindent érted? Ahogy valaki találóan mondta: „A románc az agy számára cukorka”. Egy csomó szépséges hormon van, amelyeket arra terveztek, hogy pillanatnyi magasságokba repítsenek, s rávegyenek téged, hogy hozd őket újra létre. Sohasem maradandó. Soha! Felejtsd el! Húzd ki!

 

Amennyiben van valaki, akivel mélyebb szeretetben vagy barátságban élsz, s ő ugyanolyan fejlett, mint te, akkor biztosan azonos hullámhosszon vagytok – remek, csodálatos. De amikor olyan valakihez kötődsz, akinek a hologramja alacsonyabb szinten rezeg, mint a tiéd – és ne felejtsük el, hogy az emberek nagyon összetett energiamintázatok tele meglepetésekkel –, akkor azt kockáztatod, hogy lehúznak az ő valóságszintjükre. Az alkalmi szex nem egy feltétlenül véletlen bárki számára a Haza felé vezető úton: ez egy lefelé haladó lift. Vajon megéri időként rendbe hozni a komfortzónánkat?

 

Minden függőség a polaritások Mátrixának illúziójában tart bennünket. Minden egyes függőséghez való kötődés egy közvetlen szívócső olyan ocsmány entitások számára, akikkel nem szeretnénk bowlingozni. Ez MINDEN függőségre (szenvedélybetegségre) vonatkozik kivétel nélkül. A kényszer egy olyan szimptóma, amely asztrális parazitákat jelez. Bármikor, amikor kényszerítve érzed magad valaminek az elfogyasztására, az asztrális lárváidat táplálod, amiknek energiára van szükségük a túléléshez és a fejlődéshez, mivel nem képesek önmagukat létrehozni.

 

Vágd le őket, húzd ki a dugót a testedből. Emeld a rezgésszámodat és figyeld meg, amint azok eltűnnek. A szenvedélybetegségek olyan belépési pontok, amelyek nyitottá tesznek arra, hogy az asztrális paraziták otthonra leljenek. Így sok gyönyörű lélek az 1960-as évektől kezdve, akik a kedves barátaim és szeretteim voltak, tönkrementek. Én vagyok rá a tanú.

 

http://fondosescritoriohd.es/

 

Mit szólnál néhány olyan szép látomáshoz, amelyek hatására te oly „spirituálisnak” hihetnéd magadat? Szeretnél asztrális entitások vagy földönkívüliek ezrei közül valamelyiknek a közvetítője lenni? Bizton állíthatom, hogy ez egy tanulási vargabetű. Szó sincs arról, hogy mindezen entitás rosszindulatú volna. Nekik egyszerűen megvannak a saját szempontjaik, a saját terveik és a saját tudatosságuk a fejlettségi szintjüknek megfelelően. Ők nem feltétlenül tesznek ennél többet.

 

Mit szólnál hozzá, ha asztrális entitások volnának az elsődleges rokonaid? Számodra ők olyan formában tudnak megmutatkozni, mintha minden kívánságodat ismernék, mintha angyalok lennének, bármi, ami a mi nagyon finom agyunkba már be lett programozva – bármi. Egy napon, amikor már túl késő lesz, meg fogják mutatni neked, hogy hogyan néznek is ki valójában – azonban lemondhatnál róluk időnként, ha esetleg már nem akarod tovább etetni őket. Csak a benned lévő Isteniben bízz!

 

A táplálékunkban, a levegőben és a vízben található temérdek vegyület a szó szoros értelmében összezavarja az endokrin rendszert. Az EDC-k, az endokrin romboló vegyületek, a mimikri ösztrogén és csak a jó Isten tudja, hogy még mi minden, összezavarja a saját természetes hormonjainkat. Ezek a molekulák ördögiek. Nemcsak hogy nagyon valószínű, hogy hozzájárulnak az elhízáshoz, a rákhoz, a sterilitáshoz és a memória-csökkenéshez, hanem leállítják a Harmadik Szemet és a tobozmirigyet. Mivelhogy ezek a mesterséges molekulák zavaró jeleket küldenek azoknak, amelyek ily módon nem tudnak megfelelően működni. Gondolod, hogy ez csupán véletlen volna?

 

Tudom, hogy ez őrültségnek hangzik, elvégre nem vagyunk képesek látni ezeket a dolgokat, de mégis milyen esélyeink vannak? De ne felejtsük el, hogy MI TEREMTETTÜK ŐKET! Ők az időbeli, illuzórikus, holografikus mátrix szerves részeit képezik. Mint Isten, az Egység részei, mi hoztuk létre ezeket az asztrális sötét oldalhoz tartozó, démonikus entitásokat, hogy segítsük egyben tartani ezt a polaritásokra épülő univerzumot.

 

Azonban amikor megalkottuk ezt az univerzumot – egyet a sok közül –, akkor nem voltunk teljesen ostobák. Valamit kihagytunk a hologramjukból és ezért gyengébbek, mint mi. Nem értik a SZERETETET. Ők csak az erőt, a kontrollt és a manipulációt értik meg egészen. Nincsenek érzéseik. Ekképpen a könyörület, a megérzés, a jóság és a szeretet érzései, amiket ki tudunk emelni a frekvenciatartományukból, a polaritások mátrixának a hologramján túl, a magasabb frekvenciákba, a börtönükön túl – és akkor ez az egész dolog összeroskad.

 

A Káli-juga alkonyatakor a világ egy HAZUGSÁGGÁ vált, a káprázat, a tudatlanság és az amnézia egyik kifejeződésévé: a FELEJTÉSSÉ. Minden, amit ebben az illuzórikus polaritásokkal bíró mátrixban látunk és hallunk, egy HAZUGSÁG! Mivel – és ez egyszerű – az egyetlen Valóság az, hogy MINDEN a SZERETET!

 

VALAMENNYI polarizált paradigma időbeli illúzió, amit mi terveztünk a láthatatlan asztrális segítőink révén, a „sötét oldal” erői által azért, hogy együtt tartsuk a sokszerűség kivetített illúzióját, ezt az időhöz kötött holografikus mátrixot, s ily módon tudjuk ELJÁTSZANI azt a játékot, amelyben nem vagyunk azonosak ISTENNEL! DE mi vagyunk Isten! Minden és mindenki – igen, még a sötét oldal entitásai is.

 

A Szépség, a Szeretet és a Fény végtelen, ismeretlen, hihetetlen világai léteznek, s minden kaland – még az elképzelhetetlen is – ránk vár.

 

http://3.bp.blogspot.com/

 

A Mátrix NEM valódi! Húzd ki!

 

Nem tehetem meg helyetted. Senki sem teheti. Istennek hála! Ha megtennék, akkor ők rendelkeznének veled. Megmenteni és megmentve lenni egy rabszolgajáték – nem egy Isteni játék!

 

Nem tehetem meg helyetted. Beszédet tarthatok és könyöröghetek neked, hogy húzd ki, hogy dobd ki a tévéidet, ne olvasd el a napi propaganda dózisodat, szakíts a szenvedélybetegségeiddel – azért, hogy a gyönyörű testeidből és aurameződből eltávolíthasd az etetőcsöveket.

 

Elmesélhetem, hogy mi vár rád. Tudok mesélni arról, hogy az arany fényben való úszás érzése több mint amennyit bárki valaha is adhat neked. Leírhatom a látomásaimat és az érzéseimet, s elvihetlek téged repülni a galaxisokon át. Azonban az élményeim a SAJÁTJAIM. Miért is kellenének? Miért is kívánná a teremtő Önmagát megismételni vagy megduplázni?

 

Elmesélhetem, hogy te egy olyan hely felé tartasz, ahol EGYÁLTALÁN NINCSENEK REFERENCIAPONTOK! Egy helyszín felé, ahol túlnőttél a démonaidon és az angyalaidon egyaránt – egy olyan helyre, ahol meg fogod szerezni a szabadságot, mert meg fogsz tapasztalni minden poláris paradigmát valamennyi téridő mátrixban, s készen állsz saját magad létrehozására.

 

Nem tehetem ezt meg helyetted. SENKI SEM TEHETI! Magadtól kell ezt választanod. Csak a saját bátorság lazíthatja meg azokat az indaszerű szívókákat, amelyek bebörtönöznek téged és lecsapolják az életerődet. Csak a benned szunnyadó Isteni tudhatja pontos azt a magasztos pillanatot, amikor kiemelkedhetsz a Mátrixból, s fültől fülig szájjal vigyorogva EMLÉKEZHETSZ arra, hogy ki vagy!

 

Hányan fognak megmenekülni? Nem tudom. Tudom, hogy az ostoba kis egóval való azonosság alatt, csak SZERETET van – és ahogyan a sokféleség mögötti Valóság, úgy mi is mindnyájan egymás vagyunk. Ezért bármelyikünk is ébred fel, a többiek számára már könnyebb lesz. Tudom, hogy ha elegen fogunk EMLÉKEZNI, akkor az egész Illúzió szerte fog foszlani – mivel a sötét oldalnak semmi sem marad, amivel táplálkozhatna.

 

Mi fog történni azután? Senki sem tudja. Senki sem akarja tudni, mert akkor nem lenne szórakoztató.

Amikor mi rendes körülmények között az Örök Mennyei Boldogságban leszünk, a Szabad Akarat univerzumáról szóló izgalmas dolog legalább 25 változata fog még mindig létezni az időciklusokban és nem fogjuk tudni pontosan, mi fog történni. Ez olyan, mint amikor valamilyen ismeretlen emberrel találkozunk vagy egy új művészeti műalkotásba fogunk – felöleljük a lehetőségek teljesen ismeretlen birodalmát. Megtanulunk improvizálni és haladás közben teremteni.

 

Te és a bennünk szunnyadó Isteni, mindnyájan alkotni fogunk egy új valóságot arra, hogy az Egység kifejezhesse magát benne. Egy napon valamikor mindnyájan találkozni fogunk. Mostanára már észrevettük, hogy a bolygón lévő élet sokkal rosszabbá fog válni – a bizonyíték éppen most uralkodik. Ne félj a Haláltól – örök Létező vagy. Légy óvatos a csábító asztrális csapdáiddal. Kerülj minden mennyet és poklot a Fantomszerű Hierarchiában – azok látszatok. Nem számít, mennyire csábító bárki vagy bármi, ami van, ne figyelj rá! Tarts közvetlenül HAZA a benned szunnyadó Istenihez.

 

Amikor a halállal, az éhséggel találkozol, akkor a szomorúság megpróbálja tudatni, hogy közülünk mindenki ezt a tapasztalatot választotta, még ha most nem is emlékszik arra, hogy ezt a döntést meghozta. A könyörület fontos és nagyon eltér az aggodalomtól, a nyugtalankodástól, a félelemtől és a haragtól. Ezek a félelemrezgések mind az asztrális lényeknek, az elme parazitáinak tápláléka. Ahogy az állatkertben szokás mondani: Ne etesd az állatokat!

 

HÚZD KI! Az időbeli holografikus mátrix káprázat!

 

Én csak elkezdem fellebbenteni a Fátylat. De szívből remélem, hogy egy szép napon találkozni fogok mindnyájatokkal a mérhetetlen végtelen belsejének az ottani kék vadonjában.

 

Az egyetlen menedék a magasabb Tudatosság. A biztonságunk és a „megváltásunk” egyedül érhető el a számunkra, és csak saját erőfeszítések által hozhatjuk létre saját magunk számára a Valóság tudatosságát, a Forrásunkat, ami a végtelen Egység, melyben mi mindannyian a „függöny alatt vagyunk”.

 

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..