Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A megalitok, a gabonakörök és a Ley-vonalak ereje

Az igazi gabonakörök gyakran ősi szent helyek közelében jelennek meg, egyszersmind a Föld mágneses energiavonalainak a metszéspontjaiban. Vajon a gabonaköröket valamilyen rejtélyes erőt felhasználó dolog hozza létre? Milyen fajta energiát hoz létre a gabonakör és ki hozza létre a gabonaköröket? Milyen kapcsolat áll fenn a Ley-vonalak, a történelem előtti megalitikus műemlékek és a gabonakörök között?

 

A mai napig több mint 10 ezer gabonakört jegyeztek fel világszerte.

Érdekes módon, több mint 90 százalékukat Old Wessex vidékén és a dél-angliai Somerset-ben.

Wilthshire Megye már régóta a gabonakörök jelenségének elismert középpontja.

 

1.1

 

Sok gabonakör olyan jelentős régészeti terület környékén tűnik fel, mint amilyen Stonehenge, Avebury és Silbury Hill.

Az írott történelmet megelőző időkben ezeket a helyeket szentként tisztelték.

A gabonakörök kutatói szerint Wiltshire – Stonehenge-dzsel a középpontjában – áll a gabonakörök fókuszában.

Ez a különös régió a „Wessex-i Háromszög” néven vált ismertté.

 

Vajon mi az oka annak, hogy évente több mint 100 formáció jelenik meg ezen a vidéken?

Hogyan tudnak segíteni nekünk az ősi szent helyek a gabonakörök rejtélyének megoldásában?

 

„Ezekről úgy tartják, hogy olyan nagy erejű mágikus helyek, ahol az ókori emberek hatalmas kőépítmények alkotásával vonzották le az energiákat a földre és sugározták tovább azokat.”

Úgy tűnik, hogy ezek az energiapontok vonzzák a gabonakör-készítőket. Feltételezhető, hogy a körkészítőknek azért van szükségük a Ley-vonalakra és az energiaörvényekre, hogy elkészíthessék alakzataikat, illetőleg azért, hogy a legfrissebb energiák beletöltésével vagy aktiválásával próbálkozzanak. Ezt úgy érik el, hogy az adott helyen a földbe gabona-alakzatokat mélyítenek.” – mesélte Barbara Lamb, a híres gabonakör-kutató.

 

Egy különösen érdekes gabonakör egyértelműen bizonyítja, hogy néhány formáció nem lehetett ember alkotta alakzat 1996 nyarán, a Wiltshire-i országút közelében, csupán pár száz méterre Stonehenge-től.

A „Julia Set” (Júlia-halmaz) néven ismert alakzat egy fraktál volt.

Ez egy 600 láb (183 méter) kiterjedésű, 151 különféle méretű, nagyszerű matematikai és geometriai pontossággal elrendezett, körből álló, százlábúszerű minta volt.

 

1.2

 

„A durva számítások azt mutatják, hogy nagyjából 3 percbe vagy annál is kevesebb időbe telt volna, hogy csupán véletlenszerű köröket alkotva akármekkora számú alakzatot hozzunk létre, s akkor még számításba se vettük azt a rengeteg órát, ami az ennyire pontos elrendezésükhöz szükségeltetne. Ahhoz, hogy ilyen hihetetlen mutatványt fényes nappal a nélkül vigyünk véghez, hogy bárki látná, lehetetlen, bárhol is vagyunk.

Sokak számára a Júlia-halmazhoz tett látogatás adta a végső bizonyítékát annak, hogy a csalókra való gyanakodás nem válasz a gabonakörök rejtélyére.” – mondta Andrew Thomas, elismert gabonakör kutató.

 

Barbara Lamb, aki a Júlia-halmazt is megvizsgálta, hozzátette, hogy „valamennyi köralakzatnak külön-külön megvan a saját energiamintája, mint azt a varázsvesszőkkel (Lengyel-pálcákkal) és az elektronikus berendezésekkel ki is mérték. Minden egyes kört tizenkettő hangra osztottak fel, ahol a felülről érkező energia összetalálkozott a Föld energiarácsával. Közvetlenül az alakzaton kívüli energia-kisugárzás is erős volt.”

 

A legkifinomultabb alakzatok közül néhányról azt hiszik, hogy csupán számítógép segítségével készülhettek. Ezeket a formációkat nem készíthették emberi kezek.

 

Hasonló gabonaköröket fedeztek fel a világ más részein is, így többek között az Egyesült Államokban, Oroszországban, Németországban, Ausztráliában és Japánban.

 

A legtöbb esetben az alakzatokról kimutatták, hogy ősi szent helyek közvetlen szomszédságában voltak.

 

Az amerikai indiánok a gabonaköröket a „prérik mágikus köreiként” emlegetik.

Az amerikai indiánok a gabonaköröket a „prérik mágikus köreiként” emlegetik.

 

Amerikában a gabonaköröket általában Ley-vonalak környékén és indián régészeti lelőhelyek közelében fedezték fel.

Az amerikai indiánok a „prérik mágikus köreiként” emlegetik a gabonaköröket.

 

Lehetséges volna, hogy a gabonakörök élő jelekként szolgálhattak, amelyek őseink szent helyeire hívják fel a figyelmet, illetve azokat azonosítják be, emlékeztetvén bennünket az elfeledett múltunkra?

A bonyolult geometriával rendelkező szent körök bizonyára egy ismeretlen intelligencia valamilyenfajta üzeneteit hordozzák.

 

További erőfeszítéseket kell tennünk az üzenet megfejtése és a küldő beazonosítása érdekében.

Forrás: http://www.messagetoeagle.com/mystcropcirclesmegaliths.php#ixzz3TJ0bkUho

Fordította: Száraz György

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..