Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A Nap aktuális változásai

2012-ben egyre aktívabbá válik a Nap. A napkitöréseknek és a napszélnek vannak olyan káros hatásai, amelyet nem csak a műszaki cikkeink és eszközeink sínylenek meg, hanem az auránk is. Lássuk, hogyan hatnak a napkitörések részecskéi az energiamezőnkre és hogyan védekezhetünk ellene! Mivel várhatóan 2012-ben és 2013-ban éri el maximumát a jelenlegi napfoltciklus, ezért gigászi méretű kitörésekre lehet majd számítani.

 

Jelenleg, 2012 májusában a Nap egy különösen aktív fázisába lépett, amely jelentős napkitörésekkel jár együtt. Ezzel önmagában még nem is lenne akkora baj, bár a műszaki berendezéseinket esetleg tönkreteheti, ezért célszerű kikapcsolni, sőt még a konnektorból is kihúzni a dugójukat.

Minden olyan elektromos berendezésben kárt tehet a napszél, amiben áram van. Még az autók gyújtását is megzavarhatja. Egyébként erős napszél esetén némelyik műholdat le is szokták kapcsolni, illetve áramtalanítanak rajta majdnem mindent, s csak a legszükségesebb dolgokat hagyják bekapcsolva.

 

A napszél nem csak az elektronikára, hanem az emberre is hatást gyakorol. Erről nem sokat beszélnek a médiában. Bizony az embernek sem tesz jót a napszél, ugyanis az aurára hat. A napszél nagyon fáradékonnyá, feszültté és fejfájóssá teheti az embereket. Erősebb napszél következtében akár 30 %-kal emelkedhet a szívroham, az agyvérzés, az agyér-elzáródás és a keringési problémák aránya.

Ámde, ez ellen is lehet védekezni, mivel az aura is védhető energiával. Végül is, a napszél nem más, mint töltött részecskék sokasága, csak ezek olyan mennyiségben és sűrűségben záporoznak ránk, ami már káros lehet számunkra.

 

Az auránkban is vannak töltött részecskék, amelyek működése hasonlít a sztatikus elektromossághoz. Az aura nem más, mint egy elektromágneses tér az ember körül. Az aurafotózó gép a test körül található elektromágneses teret méri és mivel a napszél töltött részecskékből áll, ezért az elektromágneses terünket igen komolyan megzavarhatja.

Az eddigi napszél-tevékenység csupán az előjáték volt a Nap részéről. Ahogyan haladunk előre 2013 irányába, egyre erősebb és egyre nagyobb napkitörések lesznek. Ezekre azért is lehet számítani, mert a Napon több sötét folt található. Ezek azok a sötét területek, amiket nevezhetnénk „baljós árnyaknak” is. E sötét foltok némelyike 30-szor akkora, mint a Föld. Ezek a foltok egyébként hűltebb területek. Természetesen a „hűltebb” egy relatív fogalom a Nappal kapcsolatban, általában több ezer fokkal hűvösebbet takar.

 

Amikor ezek a foltok összetalálkoznak, akkor a Napon egy bizonyos változás megy végbe: egy robbanás keletkezik. Ez a kitörés, amely nyomán töltött részecskék távoznak a Napból. A legutóbbi napkitörés szerencsére nem felénk jött. Annak ereje becslések szerint akkora volt, hogy 30-40 évvel vetett volna vissza minket a fejlődésben, mivel hatalmas károkat okozott volna a komputerekben, a műholdakban és a tömegközlekedésben. S akkor még nem beszéltünk az emberi aurára gyakorolt hatásokról.

 

Az auránkat megvédhetjük a napkitörések káros hatásaitól. Ez részint olyan energiákkal történhet, amelyeket például ősi szertartások során lehet kapni. Ilyen az egyiptomi jellegű Életösztön Szertartás, melyet havonta szoktunk elvégezni. Ez az aura mentális és a kauzális teste közé húz egy hártyát, ami valamifajta védettséget ad. Ez önállóan nem végezhető, de bárki igénybe veheti. (Bővebb információ erről a www.harmonikuselet.hu oldalon található.)

 

Az aurát ugyanakkor fel lehet készíteni a napkitörések okozta káros hatásokra a Nap planetáris jelével. Ez felragasztható egy vizes palackra. Kb. néhány óra alatt egy különleges napenergiával tölti fel a vizet, amit azután elfogyasztva juttathatunk az auránkba. Így kutyaharapást szőrével tehetünk szert némi immunitásra. (Ilyen szimbólum beszerezhető a fent említett honlap elérhetőségén.)

 

Azután létezik külön önfejlesztő módszer arra, amellyel edzésben tarthatjuk az auránkat. Ennek lényege, hogy a töltött részecskék áramlását indítjuk be az auránkban. Ezt úgy lehet megtenni, hogy a tenyerünket nagyon erősen összedörzsöljük (kb. fél percig). Érezni fogjuk, hogy a dörzsöléstől hő keletkezik és felmelegszik mindkét tenyér.

Amikor ezt megtörtént, akkor mindkét tenyérrel alulról felfelé irányuló mozdulatokat kell végezni az aurában, ugyanis ilyenkor a két kezünk tenyércsakráiból áradni kezdenek a töltött részecskék icipici energialabdák formájában. A felfelé mozgatással oszlatjuk szét az auránkban ezeket a töltött részecskéket. Ha ezt sűrűn megtesszük – naponta végezhető, reggel felkelés után, de még kézmosás előtt –, akkor edzésben tarthatjuk az auránkat.

 

A napkitörések különösen rossz hatással lehetnek a legyengült aurákra, ezért betegség esetén még inkább ajánlott védekeznünk velük szemben.

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..