Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A nyár fenséges szeretet-kiáradása

Az idei nyár varázslatot tartogat számunkra.

Az égiek olyan forgatókönyvet írtak a földi világnak az elkövetkezendő időszakra, amely kiemelhet és átminősíthet bennünket, ha élünk vele. Ezen kívül bizonyos folyamatokat felerősíthet egyéni, nemzeti és még ki tudja, milyen szinteken. Tehát nem kis dolog történik 2015 nyarán, a Jupiter évében!

 

Az üzenet a csodálatos és varázslatos égi birodalom színpadáról sugárzik felénk, a csillagok fénye által.

Az ősi, időtlen asztrozófia tanításai szerint a csillagok, a bolygók, a házak, a csillagképek, ezeknek az égen elfoglalt pozíciói, tranzitjai és fényszögei – mintegy folyamatos iránytűként – fényüzeneteket küldenek a földi világ számára. A Teremtő üzeneteit. Ebben nincsenek ártó, gátló, negatív tanítások, külső determináló erők, csak a belső felfényesítő út lehetősége, mindenekelőtt egyéni szinten, inspiráló és teremtő hatások által, melyeknek egyetlen célja a FÉNY FELÉ FORDULÁS.

Mert a FÉNY, ha jelen van, besugározza a legsötétebb zugokat és mocsarakat is!

 

4.1

 

Ehhez az úthoz kapunk ismét segítséget a magasztos égi  porondról egy nagyon ritka,káprázatos égi fényjáték segítségével, melyben egyértelműen a SZERETETÉ és a SZERELEMÉ a főszerep.

A hatások többirányúak, de egymás üzeneteit erősítik fel.

 

Ízisz, Hathor és a Magyarok Boldogasszonya energiáit közvetítő légies Vénusz bolygó július 1-én szoros együttállásba kerül a bölcs tanítóval, a beavatóval, az ősmagyarság planétájával, a Jupiterrel. Az együttállás már két-három nappal korábban érezhető és a tranzit után még jó ideig érezteti hatását. Annál is inkább, mert az égi forgatókönyvírók nem bízták a véletlenre üzenetüket: a Vénusz július 25-én megváltoztatva irányát, a földi haladási iránnyal (a földi formállogikával) ellentétesen kozmikus irányt vesz és visszafordul a bölcs tanítóhoz, a Jupiterhez, hogy szárnyaival újra megsimogathassa őt, de nem akárhol! Az újabb együttállás pontosan az oroszlán csillagkép szívénél, a Regulus bolygónál zajlik majd le, augusztus 4-én.

 

Micsoda fenséges üzenet! Az oroszlán, a született uralkodó az égen, aki szereti és tiszteli a népét, aki alázattal szolgálja azt. A csillagkép alfa csillaga a Regulus, a lüktető szív, ahonnan a szeretet energia árad. És Vénusz kisasszony pont ezt a helyet választja az újabb randevúra a Nagy Tanítómester Jupiterrel. Magasztos üzenet!

 

Az idei nyáron – a Jupiter bolygó bölcs tanítása és a Vénusz energiája által megtanulhatunk TÉNYLEG SZERETNI. Megérezhetjük a kozmikus szeretet és szerelem átminősítő erejét, megérthetjük a feltétel nélküli szeretet lényegét. Annak a feltétel nélküli szeretetnek a lényegét, ami nem megalázkodást jelent. Egyszerűen csak azért teszek meg valamit a másikért, mert az jó neki. És ami fűszerezi ezt, rájövök, hogy az érzés visszahat rám, tehát nekem is jó.

 

A bolygók hatása olyan erős lesz, hogy valószínűleg azok is érezhetik, illetve azokat is aktiválhatja, akiknek eddig problémájuk volt a szeretet- kimutatásukkal, akiket esetleg zordnak ítélt a környezetük. A jupiteri bölcs tanítás érkezhet próbák által, ami belső munkával jár, váratlan eseményekkel, abszurd helyzetekkel, amikor nem tudjuk, hogyan cselekedjünk, mi lenne a helyes megoldás.

Ha ilyen helyzetbe kerülünk legyünk éberek és ne felejtsük el: a válasz az idei nyár egyértelmű tanítása szerint a vénuszi energiákban van elrejtve, tehát a válasz: a szeretet. Minden próbatétel értünk történik, hogy kinyissuk szívünket és az ereje által emelkedettebb lelkiállapotba kerülhessünk. Ez egy szívcsakra-nyitó és aktiváló nyár.

 

4.2

 

Nagyon érdekes hatás, hogy az első együttállás július 1-én és az azt követő napokban az oroszlán csillagkép fej részénél zajlik, ahol az oroszlán a múltba tekint. Mintha összegeznünk kellene a múlt történéseit, hogy ráláthassunk az igazságra (Jupiter): mikor, hol hoztunk bármilyen emberi kapcsolatunkban (Vénusz) döntéseket, esetleg hol döntöttünk a fény szellemiségével ellentétesen. Ha rálátunk az összefüggésekre, a vénuszi szeretet ereje által átminősíthetünk helyzeteket. Az együttállást segíti egy merkúr szextil fényszög, mely segít majd kikommunikálni az itt megszülető érzéseket, gondolatokat a környezetünk felé.

Ahogy mélyül bennünk a szeretet, az augusztus 4. körüli napokban egyéni szinten a sorsunk igazi uralkodójává válhatunk mély, igaz, őszinte szeretettel és szerelemmel, ezáltal megteremtve a belső békét.

 

Az oroszlán szívén álló Vénusz és Jupiter pedig elhozhatja nekünk a valódi szakralitást, hiszen a született uralkodó (oroszlán) jósága és nemes tartása egyesül a tudás bölcsességével, a Teremtő Atya Isten kozmikus üzenetével (Jupiter) és a Vénusz által közvetített szeretet békéjével. Nagyon-nagyon komoly üzenet ez mind egyéni, mind nemzeti szinten és az emberiség szintjén is!

 

Akik idén májusban abban a kegyelemben részesülhettünk, hogy ott voltunk Egyiptomban egyértelműen éreztük Ízisz üzenetét. Szinte végigkísérte utunkat az Istenek Anyjának jelenléte. Mondanivalója egyértelmű volt. A tiszta és feltétel nélküli szeretet minőségére kiéhezett az emberiség, mert az menedéket és védelmet ad, továbbá segít legyőzni a félelmeket.

Az emberi lélek ősemlékezetében őrzi a konfrontációtól, erőszaktól, rombolástól mentes létezés élményét. Az ember félelmében hozta létre az erőszakot, a pusztítást, a széthúzást. A félelem nem a Teremtőtől való. Az ember által létrehozott rossz egyetlen ellenszere, ha az, aki azt létrehozta, tehát maga az ember, megtagadja. Ehhez ad, vagy adhat varázslatos segítséget az őszinte, tiszta és feltételek nélküli szeretet, mert az észrevétlenül és automatikusan átminősíti, transzformálja és emelkedetté teszi a lelket. Hiszen ha van SZER-ELEM és a SZER-ETET, akkor nincs FÉL-ELEM.

Hát ehhez ad nagyon ritka és fenséges segítséget idén nyáron az égi színpad!

 

A másik hatás, amely szintén felerősíti a Vénusz-Jupiter együttállás üzenetét, az Ikrek csillagképéből érkezik. A csillagkép Hunort és Magort összekapcsoló részénél (az Ikrek szívénél) járó Napot aktiválja inspiráló fényszöggel, szembenállással a Nyilas csillagképében járó radikális Plútó bolygó július 6-án. Majd július 15-én ugyanezzel a bolygóval áll szemben, szintén az ikrek szívénél a harcias Mars és a beavató Merkúr.

 

4.3

 

Az Ikrek és a Nyilas csillagképek erősen magyarság-üzenetet hordoznak. Az ikrek szíve a testvéri, felebaráti összefogás erejét szimbolizálja, az egymásra való odafigyelést, az egymás felé fordulást, a látszólagos különbségek egységbe kovácsolását a szeretet ereje által. Üzenete tágabb értelemben különösen aktuális: csak az ÖSSZEFOGÁS ereje által működhet az EGY-SÉG! Az itt tartózkodó tetterős és bátor Napot, majd később a harcias Marsot és a valódi beavató tudással rendelkező Merkúrt az a Plútó aktiválja, amely nem ismer kompromisszumot.

A Plútó bolygónak változás kell (a Nyilas csillagkép szellemiségéből táplálkozó), méghozzá radikális változás. Itt már nincsenek fél megoldások. Azt követeli a szemben álló bolygóktól, hogy a tudás és az erő segítségével, az összefogás által mozgósítsa a tartalékokat és hozzon létre valamilyen új minőséget. Kicsit olyan, mintha a Plútó azt kérné az erős – tudáson alapuló – szellemiséggel rendelkező Merkúrtól, hogy „Találj ki valami új, működőképesebb vezérelvet. Itt és most.” Miután a folyamat az Ikrek szívénél zajlik, olyan, mintha ennek az új minőségnek a létrejöttében a szeretet szintjének kulcsfontosságú szerepe lenne.

 

A kétirányú, egymást felerősítő, szívet aktiváló hatások mellett a mesteri Szaturnusz bolygó sem tétlen. Mivel az égen is minden mindennel összefügg, az általa képviselt üzenet is nagyon fontos, szinte kulcsfontosságú a szívnyitó varázslattal kapcsolatban. A Szaturnusz a tapasztalatok által gyűjti erejét és az értékeket menti át a jövő korszakai számára. Küszöbén csak az léphet át, aki, vagy ami kiállja a próbát. Ha kiállja, akkor értékesebb lesz.

Ez a bolygó is hátráló mozgást mutat most az égen, tehát ellentétesnek látszik a mozgása a „földi” logika számára. Valójában a kozmikus irányt követi, hogy ezáltal a Teremtő üzenetét közvetíthesse. Csillagképileg a Skorpióból lépett vissza a bolygó a mérleg jövő serpenyőjéhez, és itt tartózkodik egészen augusztus 3-ig, amikor újra direktbe fordul. Szinte pontosan akkor, amikor lezajlik a második Jupiter – Vénusz együttállás az Oroszlán szívénél.

 

A Teremtő a fenséges szeretet-kiáradással egyidejűleg a mesteri Szaturnusz által mérlegre fogja tenni a szívünket. Azt kérdezi tőlünk, hogy képessé váltunk-e már a tiszta, őszinte szeretetre? Tartunk-e már itt a fejlődésben? Az égi mérlegen a megmérettetésnél kiderül az igazság: a szívünk nem túl könnyű, vagy nem túl nehéz-e.

A Szaturnusz is hozhat próbákat, olyan helyzeteket, amikor a tiszta szeretet, vagy szerelem képességünk vizsgázik. Bármilyen próba formájában érkezik is a vizsga egyéni, vagy nemzeti szinten, érdemes lenne megfelelnünk és legalább jó osztályzattal zárnunk a próbatételt.

 

NAGYON KOMOLY és RITKA esélyt kapunk most!

Meleg, bátorító, a félelmektől való megszabadulást segítő, az élet szeretetét és élvezetét megmutató esélyt, amiért csak hálát mondhatunk!

 

A JÖVŐNKET építhetjük a szeretet megújuló erejével! A Teremtő azt üzeni nekünk: ne féljünk, nyissuk meg a szívünket és tükrözzük a FÉNYT!

 

Váljunk Rá méltóvá!

 

Írta: Gáspár Edina

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..