Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A nyári napforduló ünnepe

Hagyományainkhoz hűen, idén is megrendezésre kerül a nyári napfordulóhoz kapcsolódó, hagyományőrző szer-napunk. Ez az egyéni és közös ősi szertartásokból, áldásokból és beavatásokból álló nap a szellemet és a lelket tölti fel azokkal az égi energiákkal, amelyek közelebb vihetnek bennünket ősi gyökereinkhez és Istenhez.

Őseink szereit (szertartásait) felélesztve az égi erők segedelmével a Nap Gyermekeiként méltó módon ünnepelhetjük a Teremtővel való szövetségünket.

 

Rítusaink segítenek megszabadulni egyebek mellett a rossz szokásoktól, a negatív, nyomasztó energiáktól, az emléksúlyoktól, valamint az életünk hátráltató és akadályozó lelki-szellemi gátjaitól.

Ünnepünk során minden részvevő feltöltődhet a napforduló szent erőivel, hogy könnyebben tudjon megbirkózni a mindennapi élet kihívásaival, és az isteni énjével összhangban tudja megélni sorsának minden fordulatát.

Részletes program:

https://napvallas.hu/programnaptar/nyari-napfordulo-szer-napja/

A nyári napfordulón belül különleges Egyiptomi Napot is tartunk, amely kifejezetten a test, a lélek és a szellem harmonizációjának a szertartásgyűjteményét foglalja magában.

Erről itt tudhatsz meg többet:

https://napvallas.hu/programnaptar/kulonleges-egyiptomi-nap-2/

17h-tól istentiszteletet is tartunk, majd ezt követően kerül sor a tradicionális tűzszertartásokra.

 

Előzetes jelentkezés szükséges a szernap@gmail.com címen.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2019. június 22-én a nyári napforduló szer-napján.

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature