Holisztikus tábor - Július 13-15 - Jelentkezz!
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

A RA anyag, avagy az Egység Törvényének megélése

Az Egység Törvénye kimondja: Te vagy minden, valamennyi létező, minden érzelem, minden esemény és minden helyzet. Te vagy az egység. Te vagy a végtelenség, szeretet-fény vagy, fény-szeretet vagy. Te vagy. Ez az Egység Törvénye.

 

1981 és 1983 között ráhangolódó transz telepátia révén létrejött a kapcsolat egy RA-ként ismert földönkívüli entitással egy háromfős csoportnak köszönhetően, név szerint Don Elkins, Jim McCarty és Carla Rueckert csatorna által. A 106 ülést (szeánszt) lejegyeztük A RA ANYAG című könyvsorozatban, amely az Egység Törvényének egy alázatos üzenetközvetítője. A könyvek a földi helyzetet, valamint az evolúciónkat egy magasabb dimenzióba történő belépésként írják le. RA-nak a kérdésekre adott válaszait szóról szóra lejegyeztük az ötkötetes sorozatban.

 

http://www.eirinika.gr/

 

A nagyszerű csatorna, Edgar Cayce sokszor hivatkozott a Ra anyagra és az Egység Törvényére a felolvasásai (ez gyakorlatilag „életlátás” jelent, mely a médiumi képesség révén szerzett információk gyűjtőneve Cayce-nél, eredetileg: reading – Ford. megj.) során. Az ősi időkben Cayce egy Ra-Ta nevű atlantiszi papként reinkarnálódott, aki az Egység üzenetét közvetítette és templomokat alapított Egyiptomban az Egység Törvénye alapján. A Ra-Ta által vezetett periódus a nagy megvilágosodás időszaka volt, amely az egész világot és minden elkövetkező kort befolyásolt, a jelent is beleértve. A felolvasások úgy hivatkoznak erre, mint „a világtörténelem egyik legnagyobb horderejű alkalmára vagy intervallumára”. Mi most újra ezeket az időket éljük.

Ra a hatodik sűrűségi fok kollektív emlékezetének összessége, aki a Bolygók Konföderációját képviseli az Egyetlen Végtelen Teremtő fényeként és szereteteként. Ra először 18 000 ezer évvel ezelőtt vette fel a kapcsolatot a földdel Atlantisz ideje alatt, majd 11 000 évvel ezelőtt újra az egyiptomi periódus alatt. A kapcsolatfelvétel alkalmaival felajánlotta szolgálatát a földi lényeknek, hogy megérthessék az Egység Törvényét.

 

Az Egység Törvénye kijelenti, hogy minden dolog Egy, hogy egyáltalán nincs polaritás, sem jó, sem rossz, nincs diszharmónia, hanem egyedül csak az öntudat. Minden egy, és ez az egy a szeretet-fény, fény-szeretet, a Végtelen Teremtő. Mindannyian egyek vagyunk, és mindannyian társ-teremtők vagyunk, s hogy amit másokkal teszünk, azt magunkkal tesszük. Csak arra van szükségünk, hogy a tükörbe pillantsunk, hogy meglássuk a Teremtőt, s másokra, hogy észrevegyük önmagunkat. Ebből a perspektívából, csak szeretni vagyunk képesek és ez lehetővé teszi mások szolgálatát egy egész életen át.

 

Ra elmagyarázza, hogy a Bolygók Konföderációja 53 civilizációból áll, amely 500 bolygótudat összességét foglalja magában – mindegyik bolygóentitás a mi Naprendszerünkből és más galaxisokból származik, akik szövetséget kötöttek egymással arra, hogy az Egység Törvénye szerint fognak szolgálatot teljesíteni. Továbbá arra, hogy lehelyezik az alapjait annak, ami szerint az Egység Törvényének megértése az intelligens végtelenség megértése. A Konföderáció a föld védelmezőjének kinevezett egy tanácsot, mely a Szaturnusz Tanácsa a nyolcadik sűrűségből. Hogy ezt megfelelő nézőpontból tudjuk szemlélni, 67 millió olyan bolygó van ebben a galaxisban, amely tudatossággal rendelkezik, s a mi Szaturnusz Tanácsunk együttműködik a csillagrendszerünk hét planetáris szférájával.

 

http://assets.windows8wallpaper.us/

 

Valójában az univerzumban sok dimenzió létezik. A harmadik dimenziós megtapasztalásaik illúziója leköti a gondolatainkat annak ellenére, hogy képesek vagyunk egy nagyobb valóságot is érzékelni. A Föld – ami azelőtt a 3. sűrűségben volt – a 4. sűrűségű bolygóvá történő átalakulás folyamatában van.

Ra azt mondja: „Eme bolygó-váltás során a mi Naprendszerünk térideje lehetővé tette, hogy ez a planetáris szféra spirálisan beemelkedjen különböző rezgésű konfigurációkba. Ez most a tér-idő kontinuum, a negyedik sűrűség.”

Annak érdekében, hogy a földi lények (lelkek= folytathassák a fejlődést a negyedik sűrűségbe, fel kell emelniük az energiát a Szeretet rezgésére és mások szolgálata felé kell fordulniuk.

 

Ra elmagyarázza, hogy 65 millió Vándor van itt a földön, akik segítik a 4. sűrűségbe történő átmenetet, valamint azt is állítja, hogy az Orion Csoport saját csoportját szolgálja, amely sok olyan emberrel vette fel a kapcsolatot a Föld bolygón, akik szintén önmagukat szolgálják. Ez a földi polaritás a kulcs a szabad akarathoz és ahhoz a választáshoz, hogy a harmadik sűrűségben mi alkotunk – ez az, amit a Választás Sűrűségének hívnak. Amint belépünk a negyedik sűrűségbe, amit a Szeretet Sűrűségeként ismerünk, a lelkeink kifejlesztik az új Föld rezgését/vibrációját. Azok, akik jelenleg indigó- vagy kristálygyermekekként testesültek meg, már ráhangolódtak a 4. sűrűségre. Az az alternatíva, amit mi most teremtünk meg a Földön, meg fogja határozni, hogy mi belépünk-e a negyedik sűrűségbe. Ra kifejti, hogy már történtek a múltban arra kísérletek, hogy megosszák az Egység Törvényét, s a próbálkozások kudarcba fulladtak, viszont az ő küldetésük továbbra is az, hogy szolgálják a Földön élő lelkeket ezekben a fontos időkben.

 

Ennek oka abban keresendő, hogy ez az Aratás ideje. Ra a következőképpen magyarázza ezt:

 

„Be fog következni az Aratás, ahogy ti hívjátok, a lelkek betakarítása rövidesen meg fog történni a bolygótokon. Megpróbáljuk a lehető legnagyobb aratást kihozni ebből a bolygóból. Ez a mi küldetésünk, ezért vagyunk mi Aratók. Létezik egy olyan választás, ami nagyon gyorsan megvalósítható, és kívánatos volna, ha ennek a bolygónak minden emberi lénye megértené azt a döntést, amit meg kell hozni. Nehéz lesz sok ember számára megérteni ezen a bolygón, hogy létezik ez a választás, mivel ez egy olyan alternatíva, amit nem vesznek figyelembe. Túlságosan is belegabalyodnak a mindennapi tevékenységeikbe, a zavarodottságukba és a jelentéktelen kívánságaikba ahhoz, hogy egy olyan döntés megértésével foglalkozzanak, amit gyorsan meg lehet hozni. Akár óhajtják, akár nem, akár megértik ezt, akár nem, függetlenül minden befolyástól, kivétel nélkül minden ember, aki ezen a bolygón él, hamarosan választani fog. Nem lesz középút. Lesznek majd, akik úgy döntenek, hogy a szeretet és a fény ösvényét fogják követni és lesznek, akik másként döntenek majd.”

 

Carla Rueckert új könyvében, melynek címe Az Egység Törvényének átélése 101: A Választás, elmagyarázza a bizonytalanságból és a káoszból történő kivezető utat, amint átéljük ezt a váltást, valamint ódon paradigmáink szétporladását. Ez egy fénykereső útikalauz, amely a lelki átalakulást célozza, betartva az emberi méltóság és az Egység Törvénye által nyújtott illendőség alapelveit.

 

Nyitottabb elmével tekintve a Ra anyagra, mélyebb betekintést nyerhetünk a Föld valódi történetébe, planetáris szférában fejlődő fajként az univerzumban elfoglalt helyzetünkre, amelyet sok más olyan társadalom segít, akik úgy fejlődtek, ahogyan most mi tesszük, s ami a legfontosabb, hogy miként fejlődhetünk lelkileg itt a Földön, a testben töltött időszakunk alatt.

 

További információért látogasd meg a következő oldalt (angol nyelvű):

http://www.llresearch.org/publications/pub_living_the_law_of_one_101.aspx

 

Forrás: http://www.wakingtimes.com/

 

Fordította: Száraz György

 

Boldog napot!

TÁRSOLDALUNK: www.napvallas.hu
signature

No Comments Yet.

What do you think?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..